Regisztráció Blogot indítok
Adatok
worldtradesystem

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matematikai feladatok megoldásához ma már mindenki használ számológépet. Az első zsebszámológépet az amerikai Hewlett-Packard elektronikai cég készítette, és 1971-ben dobta piacra. A zsebszámológép működési elve teljesen egyezik a nagyobb számítógépekével. A számológép, akkor is hasznos, ha nincs…..
A ragasztószalag   A ragasztószalag egy papír, műanyag vagy szövet szalag, amely ragasztóanyaggal van bevonva az egyik oldalán vagy mindkét oldalán. Ragasztószalagot mindannyian használunk a napi tevékenységünk során az irodában, suliban, munkahelyen vagy otthon. A ma előállított ragasztószalagok…..
A tűzőkapocs Az általános irodai célú tűzőgépek jellemzően a No.10, a 24/6 vagy a 26/6 -os tűzőkapcsokat használják. A fűzőkapocs lábhossza alapvetően meghatározza az egyszerre összetűzhető papírlapok számát. Nyilvánvaló, hogy egy 6 milliméter hosszú tűzőkapocs alkalmatlan 80 papír lap…..
A tűzőgép A tűzőgép egy mechanikus szerkezet, amely tűzőkapocs segítségével képes rögzíteni vagy egymáshoz kapcsolni lapokat, vagy más hasonló tulajdonságú anyagokat, úgy mint textil, fólia, karton. A tűzőgép legismertebb típusa egy irodai eszköz, de más változatait például kárpitozásnál is…..
Öntapadó jegyzettömb Az öntapadó jegyzettömb segítségével könnyen kommunikálhatsz. Az öntapadó jegyzettömb (angolul post it), olyan kis papírlapokból álló tömb, amelyeknek egyik oldalán egy kis ragasztó csík található ami szinte minden felületre feltapad. Az öntapadós jegyzettömb tökéletesen…..
Többen kérdezik, hogy melyik típusú színesceruza a legalkalmasabb rajzoláshoz. Alapszabály, hogy színesceruzát ne a nagy áruházak kínálatából válasszunk! A jó minőségű színes ceruzák általában nem olcsók. Három féle színes ceruzával találkozunk, háromszögletűvel, hatszögletűvel és henger alakúval,…..
Csomagzáró gép - Ragasztószalag adagoló gép - Kézi ragasztó szalag húzó készülék A csomagzáró gép használata gyerekjáték. Csomagok, biztonságos, tökéletes, kényelmes leragasztásához alkalmas csomagzáró gép. A csomagzáró gép befűzése egyszerű: vezesd át a ragasztószalagot a simító henger és a rugós…..
Diamant színes ceruza, 6 darabos készlet Diamant színes ceruzák 6 darabos készletben. A hatszögletű cédrusfa test kiválóan hegyezhető. A törésálló bél természetes pigmentet tartalmaz. A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétzöld, sötétkék, barna, sárga. Jól…..
12 darabos Diamant színes ceruza készlet A színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Festett, kiváló minőségű cédrusfából készült hatszögletű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban törésálló bél van. Jól fedő és ragyogó színek, köszönhetően a természetes pigmenteknek. A…..
Irodaszer webáruház ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
worldtradesystem készítette ezt a képet. ..
Asztali számológép 12 számjegyes, nagyméretű asztali számológép állítható és dönthető kijelzővel. Főbb jellemzők: összeadás, szorzás, osztás, kivonás, automatikus kikapcsolás, gyökvonás, százalékszámítás, memória, fémszínű műanyag házban. Áramellátás elem…..
Zsebszámológép kemény, ütésálló műanyag tokban Aurora HC220 Zsebszámológép Kemény fedeles zsebszámológép 8 karakteres kijelzővel, zárható, kemény műanyag fedeles tokban. Főbb jellemzők: összeadás, kivonás, szorzás, osztás, automatikus kikapcsolás, gyökvonás, százalékszámítás, memória,…..
Zsebszámológép Zsebszámológép Zsebszámológép, 12 karakteres puha műanyag  tokban, automatikus kikapcsolás, gyökvonás, összeadás, kivonás, szorzás, osztás, százalékszámítás, memória, fémszínű műanyag házban. Áramellátás elem vagy napelem.…..
CD tartó táska vagy DVD tartó táska 24 darabos Hordozható CD tartó táska vagy DVD tartó táska Ezüst vagy metálkék színben kapható, tartós, strukturált felületű polipropilén PP anyagból készült hordozható cipzáras CD tartó táska, lapozható tasakokkal 24…..
sniccer, snitzer, tapétavágó kés, barkácskés, sorjázó kés, szike, Fém megvezetővel szerelt műanyag házas sniccer. A penge 7 él-részből áll. Visszahúzható kitolható acélpenge. Az elhasználódott pengerész letörhető ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes…..
CD tartó táska DVD tartó táska Hordozható CD tartó táska vagy DVD tartó táska Tartós, strukturált felületü polipropilén PP anyagból készült hordozható cipzáras táska, lapozható tasakokkal 120 darab CD vagy DVDrészére. Ezüst és metálkék színben.…..