Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Higgins professzor (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feminista frontról egyfolytában azt halljuk, hogy néhány radikális mérgezi csak az összképet, de a feminizmus valójában egy kedves, aranyos mozgalom amit kizárólag az egyenjogúság érdekel. Vessünk hát egy pillantást a közelmúlt feminizmushoz kapcsolódó eseményeire, vagyis…..
Higgins professzor (törölt) 2015.07.04 15:07:40
@Deansdale:
2013-ban regisztráltam és 2014 májusában jelent meg az első cikkem, tehát nem hónapok óta ténykedek, mint az páran feltételezik.

A stílusra visszatérve: néhány elvbarátod minden további nélkül mocskolódhat, minthogy ki akar baszni - nem pedig kitiltani! - az oldalról:
www.ferfihang.hu/2015/05/16/megszunt-a-huffnagel-blog-hu-szeljegyzet-egy-pro-ferfi-blog-utolso-margojara/#comment-50016
Vajon figyelmeztetést kapnak a rágalmazók? Dehogy, megy a kedélyes bájcsevegés.

Ha már szóba kerül az erőszakspirál és a stilisztika, Deansdale sem makulátlan. Aki nincs vele egy véleményen, az "nem értelmes", "hisztizik", nincs esze" vagy egyenesen "kretén."

Ehhez annyi hozzáfűznivalóm van: megértem, mit írsz, csak nem értek vele egyet.
Higgins professzor (törölt) 2015.07.04 15:18:21
@Reina Nicolasa:
A hozzászólásaim körüli vita különösen bájos, mivel emlékeztet egy másik helyzetre: olyanok támadták a magyar alkotmányt és a médiatörvényt, akik el sem olvasták.

Amit leírtam: többek között a nők JELENLÉTE okozza a kommentháborút ,mert mindig akad férfi, aki a nők mellett áll ki, nem feltétlenül a nők robbantják ki a kommentháborút. Sajnálatos, hogy sokaknak nincs szövegértése.

www.ferfihang.hu/forum-page/?mingleforumaction=viewtopic&t=56.0#postid-1004

Másrészt a nőolvasókat nem pusztán tartalmi, hanem stílusbeli alapon kritizáltam. Néhány kommentfolyam nőlátogatók női fórumtémájává vált. Senki sem kíváncsi olyanféle tartalom nélküli locsogásra, amit pl. mdmselle visz végbe. Az oldalon például több bejegyzésben írta le hosszadalmasan a vele való beszélgetésem tartalmát (!), amit egyébként bárki vissza tudott keresni.