Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KEmőke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Babát szeretnénk, most azonnal! Megvárjuk tehát a következő ciklust, középidőben együtt vagyunk, és két héttel később már csak a biztonság kedvéért kell egy terhességi teszt, hiszen addigra az ember lánya már százféle egyéb jelből is érzi, hogy babát vár. Létezik egyáltalán ilyen? Igen,…..
KEmőke 2016.02.27 13:00:49
@Felicitasz: Köszönöm szépen a segítséget! :) Közben és is megtaláltam a tcst honlapot, és csinálnak is tanfolyamot a lakhelyemhez közel. Egyenlőre mondjuk nem akarok elmenni rá, mert több gyereket is szeretnénk, majd inkább csak utána, ha még akkor is bizonytalannak érzem magam a dologban. Addig figyelgetem magam, meg elolvasom a Kippley könyvet (remélem megtudom venni valahol). Köszönöm a pdfet majd ezt is elolvasom. Amúgy tényleg borzasztó, hogy mennyire nincs információ erről a neten, pedig ez egy nagyszerű dolog. Nem kell hormont szedni, nem kell idegen testet a méhbe helyezni, nincs mellékhatása. Persze cserébe egy kis odafigyelést igényel.
Közben a 44. napon lehet hogy végre meg volt a peteérésem. Bár még nem akarom elszólni. Kell még 2 megemelkedett hőmérséklet. Hétfő óta nyitva van a méhszájam és csütörtökön volt utoljára termékeny nyákom. Ma először mértem emelkedett hőmérsékletet. Szóval most nagyon bizakodok. Még egyszer köszönök mindent! :)