Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazi abramovics

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Navracsics Tibor írt egy olyan cikket az Országútba, az Európai Unió mi vagyunk, ami a modern magyar kereszténydemokrácia alapírása lehetne. Attól tartok, hogy az általunk gyakran "navracsicskáknak" nevezett ifjoncokat fogják ezért ráuszítani.        Én egy olyan országban, ahol így…..
Drasztikus intézkedéseket kényszerült meghozni a brit kormány és Kalifornia kormányzója is. Előbbi a vendéglátóhelyek bezárását rendelte el, utóbbi pedig egyenesen azt, hogy az emberek csak nagyon indokolt esetben hagyhatják el az otthonukat. Hogyan élte meg a döntést a Los Angelesben élő Tamás és a…..
igazi abramovics 2020.03.21 13:20:29
@IT Knight: a halálodat nem kívánom,
.
DE
.
bízom abban, hogy - a korodat nem tudom, vélhetően fiatal vagy, ha az "öregeket" simán vágóhídra küldenéd! - megkapod a vírust, és kórházban lélegeztetőgépen az intenzíven töltesz legalább három hetet, mint az a kínai 50 egynéhány éves férfi, aki egy ilyen mutatványt túlélt.
utána, ha kihoztak az intenzívről, megkérdeznélek, hogy:
most akkor mi is a véleményed a vírusról, a borisról, meg azöregekről?! he? mi? na!
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
Ps.:
döbbenetesen primitív álláspont aminek itt hangot adtál, mert vélhetően te is leszel egyszer "öreg", s remélem, akkor majd veled fognak úgy bánni, ahogy te bánnál a jelenlegi nálad idősebb korosztállyal!
tudod, az, hogy te egyáltalán megszólalhatsz az "öregeknek" köszönheted, akik felépítették azt a világot, amiben te most hemperegsz!
igazi abramovics 2020.03.21 15:28:32
@Pink Petsch: ha ez az a rész, amiben egyedül élnek a birtokaikon, és az elméjükkel irányítják a robotokat, illetve a környezetüket, akkor igen.
ez az izoláció jelentkezni fog a mindennapokban.
megmondom őszintén, én már volt, hogy verekedésbe keveredtem egy olyan tapló, tahó magyarral, aki összefogdosta a pékárut, mert ő válogatott köztük, mindezt tette a koszos, szaros kezével, amivel előtte a seggében turkált a pofájával nyálazta a kezét, vagy taknyát törölte.
egy melós volt, a szomszéd házon dolgoztak, mikor szóltam neki, meg akart rúgni.
mondtam akkor gyere haver megoldjuk s egy picinykét összevertem.
amúgy is van egy erős hajlamom hozni egy ítéletet helyben az ilyen hülyékkel szemben, amit rögtön végre is hajtok.
már szóltak a szervtől, ne legyen annyi önbíráskodásom.
más eset, mikor valahol sorban állsz, és mászik a hátadra a barom, mert azt hiszi, hamarabb előrejut.
na ezeket is elküldőm a megfelelő helyre.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
Meglehetős vitát kavart Péter minapi írása, melyben azt feszegette, vajon miért költöznek haza külföldről emberek. A vita nem csak a kommentmezőben zajlott, érkeztek emailben is hosszabb és rövidebb vélemények. Most utóbbiak közül teszek közzé hármat, próbálva egyensúlyozni a nézőpontok…..
Meglehetősen nagy port kavart a minap az a poszt, melyben arról beszélgettünk Bandirepublickal, mi lenne, ha hirtelen hazaköltözne félmillió magyar. Nos, Orsi egyike azoknak, akik hazaköltöztek (ő ráadásul 10 év külföld után), tapasztalata tehát nagyon érdekes. Szerinted mi történne, ha…..
igazi abramovics 2019.08.14 14:53:28
ennek a Bandinak, aki republic, írtam egy levelet a megadott elérhetőségére tán egy hete.
ma ránéztem, válaszolt-e
mit ad isten, válaszra sem méltatott, így kénytelen voltam egy baráti levelet írni neki újfent.
miért teszem ezt most ide?
mert a bejegyzésben pont azokat a dolgokat, tulajdöonságokat említi a szerző negatívumként, amikkel ez a Bandi, aki republic megtisztelt engem.
gondolom, így áll ő a többiekhez is, csak akkor mosolygós, meg kedves, és közlékeny, ha az érdeke úgy kívánja.
íme a levelem:
.
nos, haver, nem tudok eléggé hálásnak lenni azért, hogy te, ki ott élsz a demokratikus jogállamban, végleg levetkőzted a tipikus magyar tapló, tahó mentalitásodat, s érdemben reagáltál az általam számodra küldött anyagra!
éppen most olvastam a Határátkelőn - blogászaton olvasom naponta az aktuális írásokat, ha van - a mai anyagot, hol a te képeddel a you tube csatornán fent lévő anyagodat hirdetik.
ekkor eszembe jutott, hogy megnézem, válaszoltál-e?
most pedig, mivel semmilyen formában nem reagáltál a neked írott levelemre, idézek egyet-kettőt a mai posztból, hátha magadra ismersz, ok?
.
Azzal sem tisztelik meg az embert, hogy értesítsenek, nem te kapod az állást. - azaz még arra sem vagy hajlandó, annyit írj: haver ez engem nem érdekel, jól elvagyok itt a magam kis életével, meg az észosztással a you tube-on, és a határátkelőn
.
Ezt a népet pedig ránevelni arra, hogy összefogjon illetve, hogy kiálljon a jogaiért, sajnos szinte lehetetlennek tartom, ugyanis kint is elég nehéz akár egy „jó” magyarral találkozni és megbízni benne.
Sok a rossz tapasztalat. A magyar emberek többsége a végletekig önző, csak magával foglalkozik, panaszkodik a négy fal között, de nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen. - azaz te nem a négy fal között jártatod a szádat, hanem az előbb említett helyeken, igazi jó magyarként.
.
s akkor következzen egy általam alkotott kategória, s annak definíciója, csak, hogy tanuljál is valami a mai nap:
.
IGAZI MAGYAR
.
igazi magyar: lusta, haszonleső, hasát fetrengve vakargató, tanulni, fejlődni nem akaró, előrejutni csak a nála jobb lerontásával képes, mindenki aggyon pénzt népség
.
még egyszer szeretném megköszönni azt a megfizethetetlenül sokat, amit teszel az országért, s ahogyan tiszteled a többi embert, ami tökéletesen látszik abból, hogy válaszoltál a levelemre!
.
.
abramovics voltam, s vagyok
Határátkelő A nagy lelépés 2019.03.26 06:30:00
Sokan vágyunk arra, hogy lelépjünk – hosszabb vagy rövidebb időre magunk mögött hagyva a hétköznapokat. Aztán persze sokaknál ebből nem lesz semmi, de vannak, akik megvalósítják álmaikat. Utóbbiak közé tartozik Nikolett is, aki hat éve már írt ide, akkor még Finnországból.…..
igazi abramovics 2019.03.26 15:09:04
elolvastam a komenteket.
benne a szerző, s némelyek "beszélgetését".
.
A LÉNYEG!
.
a csaj sohasem fogja konkrétan megmondani mit, és hogyan csinál.
az alapelve, hogy nem segít senkinek, mert a konkurenciájává válhat.
úgy viselkedik, mint azok, akik tudják a "tutit", valamivel sok pénzt keresnek, osztják az észt, hogy így, meg úgy,
.
DE
.
azt, hogy miből, miként csinálják, arról mélyen hallgatnak.
ezzel csak az a gond, hogy ez itt egy olyan portál, mely arról szólna, hogy aki már elment, annak milyen tapasztalatai vannak, mi történt vele, miként oldotta meg a különböző helyzeteket, hogy aki szeretne nekilódulni, az információhoz tudjon jutni.
mondhatni
"segítsük egymást gyerekek!"
.
DE
.
itt magyarokról beszélünk, akik a "dögöljön meg a szomszéd tehene" emberek, így inkább beszél bármiről, csak a lényegről nem.
olyan ez a dolog itt, mint az a csaj, aki hajóstoppal járja a tengereket, s írogat.
természetesen csak és kizárólag munkáról, matróz munkáról van szó esetében, az esetleges szimpátián alapuló testi kapcsolat ott kint a tengeren sohasem a bérezés része nála.
csak jönnek a posztok, hogy már megint itt járt, ott járt, ilyen csodálatos helyre vitték el matróznak, olyan csodálatos helyre vitték el matróznak. mint a nem dubajozó "modell csajok".
megmondom őszintén, ha és amennyiben én egy hajóval matrózt keresnék, inkább egy férfiben gondolkodnék, mint egy fiatal lányban.
persze ha esetleg inkább csak a domborzat érdekelne jobban, mint a valódi tengerjárás, akkor természetesen egy csinos, mindenre nyitott, jóképű csajra esne a választásom.
.
szóval a helyzet az, hogy ebből a posztból segítséget egy nekilódulni vágyó nem kap, ellenben a komentjeiből a szerzőnek egy nagyképű kioktatást annál inkább.
nem jó ez így.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
igazi abramovics 2019.03.27 11:08:32
kicsi szívem!
már ha egyáltalán nő vagy, ami nem biztos abból a stílusból, amiként reagálsz.
én megtettem, amit lehetett, végigolvastam a kommenteket, s találtam az újak közt néhány emlékezetes gyöngyszemet:
.
Zsuzsi65 •
susiehun.blogspot.com 2019.03.26. 23:23:41
írja:
A posztban emlitette az iroja, hogy virtual assistant munkat csinal.
.
nos vettem egy mély levegőt, végigolvastam a bejegyzést újfent, s mit tesz isten, nem találtam benne sehol a zsuzsi65 által hivatkozott állítást!
no, zsuzsi 65, erről ennyit!
.
thekaleidoscopecat 2019.03.27. 03:00:06
.
röviden reagálok:
nem szerencsés, ha a rajtakapott agresszióval támadva akarja vélt igazát bizonyítani!
.
thekaleidoscopecat 2019.03.27. 03:19:47
.
azt gondolom, senki sem kíváncsi a mártírkodásra, hogy ennyit, meg annyit dolgozom most miattatok, mert válaszolok a komentekre.
árnyalja a képet, a két „világutazó” női mivolta, kik, mint főnökök biztosítják a napi néhány órás „munkavégzéssel” megkereshető összeget.
természetesen rossz az, aki rosszra gondol,
.
DE
.
most akkor egy picit konkrét leszek, hogy értse mindenki.
ismerősöm egy magyar srác, aki valóban napi néhány órás munkával 3 – 5 ezer dollár között keres. Máltán él, napközben strandol, eszik, iszik, kirándul, gyermekét neveli, majd este dolgozik.
mlm a munkája.
sok pénzt, energiát fektet a legjobbaktól való tanulásba, a videókba, amiket készít, s küld szerte a világba, hiszen a munkatársait csak így ismeri jóformán, bár lehet vele személyesen is találkozni.
Steven Szabó a neve.
rá lehet keresni, kézzelfogható, aki igényli, annak segít, oktat, elmagyaráz mindent.
megjegyzem, nem foglalkozom mlm-el, viszont érdeklődöm az értékesítés mint olyan iránt, így akadtam rá.
összegezve:
ha és amennyiben furcsa mód egy dekoratív fiatal nő elkezdi osztani az észt, hogy így, meg úgy,
.
DE
.
semmi kézzelfoghatót nem hajlandó közölni, csak mellébeszél, ködösít, akkor hiába hivatkozik, köszönget a vele együttérzőknek –
zsuzsi65, csaklit, kövérmadár, s egyebek –
hitelessége enyhén szólva csorbát szenved, s ezáltal maga az oldal értelme, léte kerül veszélybe.
azt a mérhetetlen butaságot, merő rosszindulatot, mely abban nyilvánul meg, hogy egyesek arról papolnak, miszerint másoktól várják sokan a megoldást, azt természetesen értetlenül, s sajnálkozva nézem.
leírtam, ha és amennyiben felnőtt, értelmes embernek tartja magát, aki ilyet bezsél, akkor annak tudni kell, hogy maga a határátkelő szerintem azért jött létre, hogy információval, tanáccsal segítsük egymást, nem azért, hogy nagyképűen osszuk az észt, s kioktassunk másokat.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
  Egészen a mai napig nem értettem milyen a magyar néplélek. Nem értettem, hogyan lehet ennyire gyűlölni azt a menekültet, akit a legtöbbje soha nem látott és vélhetően nem is fog látni. A mai napon megnéztem néhány Mr. Bean epizódott. Bean a kisember, akinek soha semmi nem sikerül. Nincs nője.…..
A DK ezzel a húzással sok szavazót állíthat maga mellé, beleszáll a Fideszbe és egyértelműen kitűnhet a többi ellenzéki párt közül. Nem csoda, hogy mindenki nekitámadt Gyurcsányéknak. Viszont a javaslatnak vannak hátulütői is. ..
igazi abramovics 2017.11.03 14:22:14
@FCUK10:
nos öcsi, nem kell erőlködnöd!
.
helyből olyan hülye vagy, amire más nekifutásból sem képes.
.
TÉNYEK:
.
akik Londonban élnek, dolgoznak, azok legtöbbje a jelenleg az országot terrorizáló
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
elől menekült egy normálisan működő demokráciába.
a családjaik nagy része - többnyire a szüleik, nagyszüleik - itthon maradtak,
.
DE
.
sok esetben a közvetlen családuk is.
gyermekeik, feleségük, sőt férjük - konkrét eseteket tudok mondani! - akiket onnan kintről támogatnak a hazautalt pénzzel.
EZ AZ AZ ADÓ, AMIT ŐK MEGFIZETNEK, RÁADÁSUL DUPLÁN!
hiszen levonják az adót a munkaadók kint, s még haza is küldenek hatalmas összegeket.
sajnos a pontos számot nem ismerem - ráadásul lusta vagyok utánanézni, tedd meg te! - milliárdos nagyságrendben beszélünk euróban!!
.
szóval a lényeg, hogy az országból elmenekült, az országban született magyarok bizony nem kevés pénzt fizetnek a jelenlegi országrontó maffiának, melynek seggnyalójaként te itt osztani akarod az észt, ami neked nincs.
igazi abramovics 2017.11.03 14:24:42
@FCUK10:
TE SZERENCSÉTLEN ISTENBARMA!
.
próbáltál már kijelentkezni ebből a mocsokból, amit mint nav létrehoztak?!
te kretén barom!
ha valamiról semmit sem tudsz, arról ne ugassál te csahos gyökér!
A várakozásoknak megfelelően az Osztrák Néppárt nyerte – az előzetes adatok szerint – a vasárnapi, osztrák választást, másodiknak a szélsőjobb, míg harmadiknak a szocdemek tűnnek. Ezzel befejeződött Orbán trónfosztása - több szempontból is...
igazi abramovics 2017.10.16 14:12:35
@ulpius66:
tehát akkor, ha jól értem amit gagyogsz, az osztrák fidesz összefog az osztrák jobbikkal.
OK!
legalább kiderül, hogy a két mocskos rothadt náci bagázs miképpen rombolja le hihetetlen gyorsasággal az osztrák életszínvonalat.
emlékezz kis mókus!
egyszer már bevették a buliba az osztrák jobbikot, valami milliárdos buzi volt aki megtette, s Ausztria pillanatok alatt a taccsvonalon kívülre került.
most adott a lehetőség, hogy a múltkori mutatványt még gyorsabban megcsinálják, miközben a csuti geci, meg az olyan félék mint te vinnyogva örvendeztek.
.
egy dolog biztos.
a csuti nem ágyban párnák közt fog megdögleni, már kinézték neki a megfelelő villanyoszlopot az Andrássy úton, mag a többi mocskos rohadéknak, akik tagjai a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDÁNAK
.
a segítőik, híveik pedig a műanyag lakat rothadását várhatjátok majd
Orbáni módszerekkel, a hatalmi ágak szétválasztását nem értve, tesztoszterontól vezérelve nehéz bizalmat keltenie a Momentumnak a demokrata nézetű szavazók körében. A Momentum Mozgalom korábban már utalt arra – akkor az álhírek és külföldi propaganda kapcsán – hogy szeretnék megrendszabályozni a…..
igazi abramovics 2017.05.20 16:23:59
Eszes Beátának szeretettel!
„A média mint a negyedik hatalmi ág – jó esetben ebbéli szerepében szakmailag felkészülten – külön állampolgári jelzés nélkül is, az év minden napján minket képviselve önmaga is folyamatosan számon kérő és kritikus szemlélettel viselkedik minden párttal szemben. Ugyanis ez a média dolga.”
.
tehát a média a negyedik hatalmi ág – ez akkor faktum, ugye, kedves Eszes Beáta!
Ön szerint, nagy tudású – ez a cikkből abszolút látszik - magát újságírónak, tehát a negyedik hatalmi ág egyik képviselőjének tartó, közügyek iránt érzékeny embernek mi az álláspontja, a tekintetben, hogy azok az embernek nevezett, újságírónak hazudott, álcázott alakok, kik egy hatalmi ág képviselőjeként hamis, hazug állításokkal, a tények tudatos elferdítésével, manipulálásával mérgezik az ország levegőjét, rombolják a közélete, kik is, mik is, kik, és miként léphetnek fel ellenük?

valóban érdekel az álláspontja, mert tudni szeretném, hogy a szakmai kollegialitás, vagy a rettenetes mennyiségű tudás , melyet a sok iskolákban eltöltött év alatt halmozott fel, avagy esetleg a nem igazán megfelelő emberi minőség okán áll ki eme cégéres gazemberek mellett?
.
„Nehéz eldönteni, mi a megdöbbentőbb: az akciót lájkolók igen magas létszáma, köztük általam demokratáknak hitt személyek, volt kormánypárti képviselők, vagy maga az eset.”
.
természetesen tiszteletben tartom ama jogát, hogy írhat, amit akar,
.
DE
.
Önnek is tiszteletben kell tartania azt a jogot, hogy ha és amennyiben az idiotizmussal határos dolgokat vet papírra, avagy billentyűzet segítségével a számítógépébe,s aztán közzé teszi azt, akkor lesz aki szóvá teszi.
.
javaslom Önnek tanulmányozni a következő cikket:
joreggelteuropa.blogspot.hu/2017/05/erkolcsi-obegatasok.html
.
biztos vagyok abban, hogy a mérhetetlen mennyiségű tudás, mellyel rendelkezik, segíteni fogja Önt abban, hogy megértse, mit is akar mondani a cikk szerzője, hiszen Ön Eszes Beáta a teringettét!
.
„Aki ezt a demokratikus hatalmi megosztást nem érti, nem veszi tudomásul, hogy mind az állampolgároknak, mind a médiának elsődleges, szabadon gyakorolni szükséges jogköre és feladata a hatalomban lévőket és oda igyekvőket kritizálni, kontrollálni, értékelni, az az ember vagy nem demokrata, vagy nincs tisztában a demokratikus társadalmi berendezkedés alapjaival.”
.
abban is biztos vagyok, hogy Ön rendelkezik a bölcsek kövével – s remélem nem, a bölcsek kövérével, mint film! – s van a tarsolyában egy olyan felhatalmazás, mely alapján megmondhatja ki a demokrata, s ki nem.
Ön akkor médiamunkás, vagy állampolgár, esetleg egyszerre mindkettő, avagy ippeg amellik teccik?
.
ha kérhetem, még arra adjon magyarázatot, hogy mint tagja, képviselője a negyedik hatalmi ágnak, miként értékeli a saját tevékenységét a hatalom birtokosának tekintetében?
.
a végére megjegyzésként, hogy könnyebben tudja emészteni, amit írtam!
nem vagyok a híve a momentumnak. kifejezetten veszélyesnek tartom őket.
a Fekete-Győrt egy mini Orbánnak látom, akit csak az zavar, ami anno Orbánt zavarta a Kádár rendszerben, nem ő a főnök.
.
DE
.
azt a fellépést, amit a cégéres gazemberekkel szemben megengedett magának, azt megfelelőnek, jónak tartom.
tekintettel arra a tényre, hogy a magát „újságírónak” álcázó propagandista meg sem mert szólalni, mikor azok képviselője, akikről tudatosan hazudozott, személyesen, egy kamerával a kezében felkérdezte.
hiszen arra számíthatott, hogy a vágatlan, teljes felvételt fogják közzétenni, azaz, hiába hazudozik az esetről bárhol, bármit, a valóság mindig is megtalálható lesz teljes egészében.
kérdések még, melyekre a válaszát várom, hogy tanulhassak belőlük:
miért kellene a sajtót kivételként kezelni a politikai hatalomgyakorlás tekintetében?
hiszen az ilyen gazember propagandisták ugyanolyanok, mint azok a „politikusok”, akik a jelenlegi
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
rémuralmát létrehozták, s jelen pillanatban teli pofával bőgik bele a nagy magyar valóságba:
.
BACK IN THE USSR!
.
vagy Ön ezt nem érzi, erti?
.
.
abramovics voltam, s vagyok
Csúfos kudarc lett volna, ha Budapest versenyben marad: lehet, hogy egyetlen szavazatot se kapott volna...
igazi abramovics 2017.02.24 17:40:27
ÁLOMGYILKOSSÁG RÉPÁVAL
(tanmese)

volt egyszer egy faluszéli ház.
abban lakott egy erőszakos természetű durva ember a feleségével.
született nekik egy gyerekük.
ember gyerek forma volt, legalábbis úgy nézett ki
így aztán a durva erőszakos apja nem tudta, hogy valójában egy VÉRNYULAT nemzett, s a pólyában lévő gyerekforma valaki egy
.
IGAZI VÉRNYÚL.
.
persze furcsállották, hogy a gyermek szinte mindig nyakig szaros, de ezt a jó emésztésnek tudták be, ami érthetetlen, hiszen parasztok lévén tudniuk kellett miként is táplálkoznak a nyulak.
a nyulak legelészve összegyűjtik a zöld táplálékot, majd a vackukon azt kiszarják, s ekkor egy hátraarcot csinálva eszik meg valójában. ilyen az emésztése a nyúlnak.
a VÉRNYÚLNAK is.
nem is volt gond ezzel a kis VÉRNYÚLLAL, míg csak otthon tartották.
amikor viszont bekerült az embergyerekek közé a VÉRNYÚL megtudta, hogy ő nem ember. a többiek normálisan tudtak étkezni, viselkedni, játszani, de a VÉRNYÚL erre képtelen volt.
a kis VÉRNYÚL ekkor rettenetesen megharagudott a világra, s mivel örökölte apja durva erőszakos természetét, hogy ne derüljön ki az emberek számára, hogy ő nem ember, elkezdett mindenkivel durváskodni, erőszakoskodni.
a gyerekek nem szerettek vele játszani, mert foci közben is mindenkit rugdosott, durváskodott a többiekkel.
mint a nyulak, a VÉRNYÚL is gyorsan futott, ugrált ide-oda, mindenkibe belerúgott a többiek elkerülték, s ebből ő azt gondolta tehetséges a futballban.
ekkor a VÉRNYÚL álmodott egy nagyot!
azt álmodta magának magáról, hogy ő egy világhíres focista, akinek a lábai előtt hever a világ
később, amikor az embergyerekek nőttek, s a VÉRNYÚL meg nem nőtt, az embergyerekek lehagyták focitudásban, mert tehetségesek voltak, meg fizikálisan is erősebbek.
a VÉRNYÚL viszont, mint az erőszakos, durva apja rettenetesen kitartó volt, s elhatározta, az álmát keresztülveri az embereken akárhogy is lesz.
úgy döntött, hogy előbb király lesz, s utána teleépíti a királyságát stadionokkal, ahol majd focizhat, s a nép csodálni fogja.
később úgy döntött, hogy a stadionok száma nem elég, kell még a királyságnak egy olimpia is!
és elkezdte szórni az emberek pénzét az álmaira, közben pedig amit tudott ellopott.
és ez így ment sokáig.
egyszer csak az emberek egy része észrevette, hogy a „bátor király” nem más, mint egy rettegő VÉRNYÚL, aki erőszakosságával, durvaságával uralkodik a népen.
úgy döntöttek, hogy a répájukat, ami náluk van, azt a VÉRNYÚL szájába tömik, hátha a sok répába belepusztul, s az emberek visszavehetik az országot.
ekkor sok ember, legalább 250 ezren, elővették a répájukat, s elindultak a VÉRNYÚL felé.
a VÉRNYÚL megijedt a sokaságtól, s azonnal nyúlcipőt ragadott, és elinalt, mert valójában sohasem mert senkivel, semmivel szemben bátran fellépni, csak a hazugságai miatt tőle rettegő alattvalóit uszította mindenre, mindenkire.
így gyilkolták meg az emberek a VÉRNYÚL álmát.
ekkor ért véget a hazug, gyáva VÉRNYÚL uralkodása az embereken.
itt a vége, fuss el véle!
.
.
osszátok meg ahol csak tudjátok!
Nem minden határátkelés sikertörténet, előfordul, hogy valami nem kerek. Ilyenkor az ember egy ideig próbálkozik, de ahogy mondani szokták, ha valami nagyon nem megy, akkor nem kell erőltetni. Így volt ez Heni esetében is, aki végül négy hónap után költözött haza Angliából.…..
Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba. A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve…..
igazi abramovics 2016.12.13 14:49:54
ezerszer elmondtam, évek óta pofázok mit , s kivel kell tenni!
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél

a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.

integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

PROGRAMJA

jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői

TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .

amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:

chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:

minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.

a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.

ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet ad, avagy tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK választási szövetség keretén belül, aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK felelősséget vállalnak arra, hogy a "rendszerváltást" követő minden közérdeket sértő titkosított dokumentumot nyilvánosságra hoznak bármilyen pártérdekre tekintet nélkül!

nem kívánunk asszisztálni a jelenlegi "politikai elit" gazemberségeihez, tolvajlásaihoz, s ebbe beleértjük a magukat akár politikai elemzőnek nevező párt jumpereket - ilyen tölgyessy félékre gondolunk! - is!

kíméletlenül kell elbánni mindenkivel, mert az országnak meg kell tisztulnia, hogy csak és kizárólag a teljesítmény, a munka, az értéket teremtő munka legyen az előrejutás, a boldogulás útja, nem pedig a korrupció, a sógor-koma, alá és fölérendeltségű, feudális, illetve haveri osztogatás.

radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
Az ellenzéki pártok Jobbikat is ideértő összefogásának két akadálya van: az ellenfél (Orbán) racionalitásába vetett bizalom és saját maguk felértékelése. Nem akarom hosszan boncolni az előbbit: aki az utóbbi hónapok és évek történései után nem látja világosan, hogy Orbán bármilyen irracionális…..
igazi abramovics 2016.10.22 15:55:17
HaFr!
keress meg, beszélnünk kell!
olvasd el:
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
PROGRAMJA
jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet ad, avagy tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK választási szövetség keretén belül, aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.
.
radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
igazi abramovics 2016.10.22 15:58:23
sajnos sok a jószándékú idióta, aki véleményformálóként hülyíti az amúgy is csekély értelmi képességekkel rendelkező magát magyarnak valló csürhét.
ebbe a csuti ellenzéke is beleértendő!
voltam bátor írni Jámbor Andrásnak egy jószándékú idiótának ezt:
.
kedves barátom, Jámbor András!

te oly jámbor véleményt fogalmazol meg, ami már-már a butasággal határos naivitás jeleit mutatja.
sajnos ezt kell megállapítanom az írásod lényegéről, a "rendezzük közös dolgainkat,
.
DE MIKÉNT?"
.
-ről.
próbáljunk meg végigmenni ezen, OK?
úgy gondolom, hogy ebben a kis kurvaországban elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol mint a bölcsek mondják:
elválik a szar a májtól!
közlöm veled kedves jámborul gondolkodó András: a szar elvált a májtól ebben az országban.
tudod, a te jámborságod emlékeztet engem arra a történetre, amit Svejk mesél, mikor is túlontúl "jámbor" ember azt mondta a kedvesének: "te szende tehén!"
mire az - szerintem teljesen jogosan - megsértődött, nem tudván mire vélni azt az együgyűséget ami erre a jelzős szerkezetre sarkallta a férfit.
ezekkel - s értem alatta a regnáló rezsim minden tagját, támogatóját, haszonélvezőjét, segítőjét, az összes rokonát, kölkét-fattyát,
.
NEKÜNK NINCSENEK KÖZÖS DOLGAINK!
.
tekintettel arra az el nem hanyagolható
.
TÉNYRE,
.
hogy az ő gondolkodásukban, s annak a mindennapok szintjén történő megvalósítása során,
.
MINDEN AZ ÖVÉK, MÉG MI IS - AKÁR SZEMÉLY SZERINT TE IS KEDVES JÁMBOR ANDRÁS!
.
- s azt tesznek a tulajdonukkal, amit akarnak.
.
itt tart ma a helyzet, ha nem vetted volna észre.
.
EBBŐL AZ ALAPHELYZETBŐL KELL KIINDULNI, S LEVEZETNI A PROBLÉMA MEGOLDÁSÁT.
.
minden más kiindulási pont hamis eredményhez fog vezetni, miként te is hamis eredményre jutottál abban a tekintetben, hogy le akarsz ülni beszélni a bayer nevű gazemberrel.
.
itt közbevetnék egy megjegyzést.
amennyiben te leszel a vizsgálótisztje majd az elkövetkező elszámoltatási eljárás során, abban az esetben leülhetsz vele "beszélgetni", de sörözni azt nem!
remélem érted?!
.
vissza a gondolatmenethez!
az, hogy a bayer nevű gazember úgymond "vádol" téged, engem, s mindenki mást, aki nem fúj velük egy követ az erőszakra való vágyakozással, terveivel, azzal nem érdemes foglalkozni, mert azt úgyis ők fogják elkezdeni - közlöm veled réges-rég elkezdték, utalok itt az ominózus gázolásra Felcsút határában, a rendőrautóban hirtelen meghaló gyanúsítottra, s számtalan esetben folyik ez napi szinten, lásd csak az egészségügyet, ami tudatos, eltervezett népirtás! - s vagy erőszakos , polgárháborús körülmények között buknak el - amit személy szerint én sem szeretnék, ahogy egyetlen józan gondolkodású ember sem szeretné! - vagy békés úton buknak el.
.
egy dolgot azonban
.
MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOK!
.
anno 89-ben is békésen, minden retorzió nélkül bukott a rendszer, s ennek a levét isszuk ma is!
Kertész Ákos fogalmazta meg, a magyar szolgalelkű, birka nép.
sajnos ránk aztán igaz a mondás:
tétlen tettnek sok a barátja!
vagy ahogy Moldova írta meg:
ha nem lett volna elég a tagdíj nem fizetése az mszmp tagság megszűnéséhez, ma is 800.000 tagja lenne a pártnak.
.
szóval András!
én azt mondom, hagy ha valamit fel kell vállalni, akkor azt fel kell vállalni!
ha te nem, én szívesen "megbeszélem" a dolgot a bayer nevű gazemberrel, csak legyen neki rendezett tb-je, mert a kórházat nem fizetem, s nyilatkozzon előre, nem szalad az óvó bácsihoz, ha egy kicsinykét átrendezem azt az undorító pofáját.
persze majd az átrendezést a sitten úgyis megcsinálják a többiek, tehát azt nem úszhatja meg.

üdvözlettel,

abramovics
  A legmegnyugtatóbb válasz a címben feltett kérdésre az lenne, ha rögtön rá is vághatnánk a megfelelő választ: mivel neki mindig, mindenben igaza van. Ezt az első ránézésre tetszetős kijelentést azonban illik kissé árnyalni. Az aktuális magyar miniszterelnök ugyanis meglehetősen gyakran…..
Uber, AirBNB és számos szolgáltatás elhiteti velünk, hogy az általuk kínált megoldás maga a jövő. Nos nem feltétlenül. Az AirBNB kapcsán magam is hallottam egy sikertörténetet. Egy kisebb lakás elég jól megy, nem kevés pénzt keresnek vele akik kiadják. Akik így szállnak meg viszont spórolnak, de így…..
igazi abramovics 2016.07.16 19:26:30
nos, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
.
DE
.
amit te a piac aljának tartasz, nem lehet, hogy az maga a valódi piac?
csak még nem jöttél/jöttetek rá.
hiszen a mai világban utazhat bárki, ugyi, hiszen nincsenek lezárva a határok, mint anno az átkosban.
.
DE
.
kő hozzá a pííz!
nem is kevés. pedig sokan vannak, akik szeretnének világot látni, s nem hülyék.
ha lehet - s lehet - akkor nem költenének túl sokat.
kislakás-nagylakás
ez olyan, mint a filmbéli Kisrakás, meg Nagyrakás, ha láttad.
javaslom számodra felkeresni a hivatalos weboldalt, s megtekinteni a hirdetett lakásokat!
elég sok nagy méretű, igényesen berendezett, felújított - szerintem versenyeznek a szállodákkal - lakást találhatsz majd.
valamiért megéri kiadni ezeket, nem?
vagy inkább egy honi polgárnak adnád ki?
lelakja, tönkreteszi, nem fizet, óriási számlákat csinál s eltűnik, stb, stb...
it meg VÉLEMÉNYEZED a lakódat - igaz ő is téged! - s ha közzé teszed, hogy kárt okozott neked - meg tudod téríttetni vele - randalírozott, hangoskodott, s nem javaslod senkinek, hogy beengedje a kiadó lakásába, onnantól az ipse evágta magát, s mehet a szállodába kétszer annyiért.
nem fogja kockáztatni.
a booking rendszerét nem tudom mennyire ismered,
.
DE
.
elárulok neked egy titkot.
s ez valóban titok, ők akként is kezelik, hiszen üzletről van szó!
a booking mostanság akar áttérni az AIRBNB rendszerére.
biztos szar, azért mi?
s még azt is megmondom, hogy hol a bóni benne, OK?
a booking nem "pénzez", hanem "csak" jutalékot kér. nem keveset.
az AIRBNB "pénzez", s nem kér annyi jutalékot.
szerinted miért?
akarsz játszani? csak, hogy lássuk mennyire is tudod, miről írsz, azért, játsszunk akkor!
.
írd meg, hogy hol a bóni, s mi az! OK?

üdv,

abramovics
    Kedves fiam, Németh Sándor! Megkaptam leveled, amelyben arra kérsz, hogy minden erőmmel legyek a magyar válogatott mellett.Én megteszem, ami tőlem telik.Ugyanakkor tájékoztatlak, hogy naponta több százezer levelet kapok másoktól, más országokból is, így meg kell értsd, ha kívánságod nem…..
igazi abramovics 2016.06.18 10:55:46
@Kalap úrfi:
nézd öcsi!
ne próbálkozz olyannal, ami nem megy neked!
oolvasd el Hasek: svejk című művét, utána írj, ha még akarsz.
természetesen felesleges lesz,
.
DE
.
MIVEL TE GYÁRILAG HÜLYE VAGY ÍGY AKKOR IS JÁR A SZÁD, AMIKOR INKÁBB CSENDBEN KELLENE MARADNOD.
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..
igazi abramovics 2016.06.12 14:13:57
@midnight coder:
nagyon helyesen teszed, hogy éjfélkor kódolsz, tekintettel arra a vitathatatlan tényre, hogy ebben a kommentedben látható a világosság a fejedben nem az erősséged!
hasonló a hasonlót vonz elv alapján jó helyen vagy te a sötétben.
igazi abramovics 2016.06.12 14:26:04
elolvastam az egészet, s tragikus, azt tudom csak mondani.
.
A MEGOLDÁS NEM MÁS, MINT A TELJESEN MÁS!
.
tudom, nehéz ezt a néhány neuronos elmebéli kalibráltsággal vegetáló magyarnak megérteni,
.
DE
.
teccik, nem teccik ez van.
még felkiáltójel sem kell a végére, annyira egyértelmű.
ja! a teccik direkte van írva nektek, hogy ércsétek!
.
s akkor beszéljünk a teljesen másról:
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél

a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.

integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

PROGRAMJA

jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői

TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .

amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:

chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:

minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.

a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.

ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet ad, avagy tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK választási szövetség keretén belül, aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
.
.
hozzá kell tennem még, hogy a dk is mindent megtesz - jó kollaboránsként a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
szekerének tolása érdekében - hiszen gátol, akadályoz minden újat.
ilyen kerék-bárczy féle megélhetési párt junkies-ekkel nem lehet hitelesen politizálni.
a magát jelenleg demokratikus ellenzéknek hazudók pedig semmi másra nem vágynak, mint a csuti geci hosszúcicijének mielőbbi szájba vételére, hogy az éves apanázsból eléldegéljenek.
.
AZ ELMÚLT 26 ÉV "ELITJÉT" MIND EGY SZÁLIG EL KELL SZÁMOLTATNI!
Valószínűleg ez az egyik legfontosabb kérdés. Mert az egészségügy és az oktatás helyzetén lehet javítani az nem vitás, és lopni sem kötelező, ha már egy új kormány teendőit soroljuk. Na, de mi lesz ezekkel, akik minden mozdíthatót hazavittek. Náluk is maradhat? Ha van baja a választóknak az…..
igazi abramovics 2016.01.10 20:39:42
A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK AZ EGYETLEN MEGOLDÁS!!!
.
mi kérlelhetetlen elszámoltatást ígérünk, élethosszig tartó - még lábbal előre se ki soha, falják fel a dögeiket, vagy szociálisan temessenek a tíz körmükkel kaparva ki a sírolat, a kölykeket, fattyakat sterilizálni, NE SZAPORODJANAK! - bentlakásos táborban az ócsai lakóparkban. magas kerítéssel körbe, amin kívül "gyilokjárda" - ha valaki nem tudja mi az, nézzen utána! - hogy lehessen látni, mit művelnek odabent.
.
íme:
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
.
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
.
PROGRAMJA
.
jelen helyzetben, Magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
.
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
.
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
.
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.
.
amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.
.
radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
Mielőtt azt állítaná bárki, hogy a túlzott ünnepi italfogyasztás ártott meg nekem, szögezzük le, hogy nem vagyok egy Deutsch Tamás, és nem élek tudatmódosító szerekkel én sem. Illetve én nem. Amit most mondok, azt nagyjából józanul mondom. Szóval, egy szép napon, amely…..
igazi abramovics 2016.01.02 21:56:10
Dési figyelj!
.
a megoldás:
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
PROGRAMJA
jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.
.
kölykek, fattyak, sógorok, komák, sameszok, támogatók az ócsai táborba élethosszig, s lábbal előre se ki soha!
nem élvezhetik a rablott holmit, nem tarthatják gazdasági erejüknél fogva - amit tőlünk loptak! - rabszolgasorban a gyermekeinket!!
pusztulniuk kell!!
Dési! keress meg!
radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
„Jó szerencse, semmi más. Szép és   dicsőséges dolog a hazáért meghalni.  A halál még a menekülő férfit iseléri. Még szebb a hazáért élni.”   Az elmúlt években mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy nagy a baj Magyarországon. Aki ezt nem látja, az…..
igazi abramovics 2015.12.29 23:10:16
szaboszabolcs!

olvasd el, s keress meg!
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
PROGRAMJA
jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.
.
ócsai táborba velük, s még lábbal előre se ki soha!
szociális temetés, vagy egyék meg a dögeiket!
minden kölyket, fattyat, sógort, komát, sameszt, havert oda velük!
Érik az uborka, itt a nyár. Szeretjük, gyorsan megszokjuk a meleget. Ez jó. Mindent gyorsan megszokunk. Ez nem jó. Percek alat elfelejtünk mindent, rárepülünk a következő morzsára, hogy holnapra azt is feledve várjuk az új szenzációt, amit elénk szór a politika. Mindent…..
igazi abramovics 2015.06.23 10:01:22
olvasd el, s írj!

RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
PROGRAMJA
jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

igazi abramovics