Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becsületesség08

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Hóbelevanc Segélyből alkohol 2008.09.01 15:00:00
Nem a technika legújabb vívmányáról van szó, annál sokkal egyszerűbb az eset, de ne rohanjunk ennyire előre…A tegnap esti Naplót nézve eszembe jutott a klasszikus riporteres anekdota, amiben a kérdezőnk keményen állja a sarat, és megpróbálja legszebb színekben lefesteni egy…..
becsületesség08 2008.09.02 02:35:14
Azt hiszem a száznál több kommentelő, százféle véleményt írt ide. Egy az igazság, a rendszerváltás több rosszat hozott a nyugati demokráciából a népi demokráciától "megszabadult, és felszabadult Magyar Nemzetnek" mint azt a „Kerek asztal tárgyalásokon” az akkori "Nemzeti értelmiségi nagy eszek" azt remélték. Ez van. Nincs proletárdiktatúra, de van kisebbségi diktatúra, uzsora kamat, reménytelen helyzetben lévők kizsákmányolása. Van Alkotmányos emberi jog, de nincsen jog a személyi és magántulajdon megvédésére. A törvények a tolvajokat védik és amíg ez így lesz ne várjunk változást. A "szociálista" rendőrséget szétzavarták és lezüllesztették. Sok-sok esetben koholt vádak alapján küldtek el becsületes rendőri vezetőket. A politika olyan törvényeket alkot magának, hogy Ők a politikusok szabadon garázdálkodhassanak. Ez ma Magyarország és nem Nyugat Európa, de főleg nem az Amerikai Egyesült Államok. Nem az USA-ban élünk, ahol a magántulajdon szent és sérthetetlen. Aki a portádra a Te hozzájárulásod nélkül belép, és nem indokolja meg, hogy miért, azt ott lelőhetnéd, büntetlenül. Itt ilyen nincs, itt még mindig a soha nem létezett kommunisták üldözése a sláger. A régi rendszerben soha nem voltak "igazi" kommunisták, mert az országban szocializmus volt. Az Államforma pedig: proletárdiktatúra. A proletárdiktatúrában egy körzeti megbízott rendőr, több ezer ember között rendet tartott, mert ott állt mögötte az 1949-es Alkotmány és az akkor hatályos BTK. Ami a munkát a becsületet és a becsületesen dolgozó Népet védte, a csavargókkal és bűnözőkkel szemben. Most az új Alkotmány - ami teljesen új, kivétel egy paragrafus, hogy az ország fővárosa Budapest- nem a becsületesen élni akaró állampolgárt védi. Sajnos jogokat ad arra, hogy a kiskapukat kihasználók érvényesüljenek a becsületesen élni akarók ellenében. A romák, érdekes módon, elég sokan nem tudnak olvasni, de a fülük az jó és a szemük is. A média pedig nap mint nap az emberi jogaikról beszél, sőt sulykolja beléjük. Ők pedig élnek vele. Fogékonyak, jól hallanak és jó a szemük. Lopnak, csalnak, hazudnak, de tudják a határt, hogy meddig szabálysértés a szabálysértés. A rend őrei tehetetlennek a törvényes igazságszolgáltatással ( jogszolgáltatással) egyetemben, ellenük jog és törvénysértőkkel. Az Ombudsmanok és az ügyvédurak jól megélnek a roma és más bűnözésből. Ez van. Mi a kapitalizmust akartuk. Vagy nem tudtuk, hogy milyen a kapitalizmus? Milyen a DEMOKRÁCIA. Ilyen. Amiben mindennapjaikat éljük, vagy rettegjük. Nem tudhatjuk előre, hogy mikor törnek be hozzánk, rabolják el gyermekeinket, vagy tüntetnek el bennünket nyomtalanul. Jó lenne már mielőbb a törvényes demokratikus rendet az Országunkban kialakítani. Egyenlő jog és egyenlő kötelezettség mindenkinek ebben az országban. Hagyjanak már fel a politikusok a kisebbségi roma kérdés feszegetésével.
 Az kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a bíró úr a Kaiser féle bukta után a K&H bűnesetéből nem tud jól kijönni A móri mészárlás ügyében ugyanis, akárhogy is szépítjük, az évszázad jogi baklövését, justizmordját követte el, amikor tényleges életfogytiglan…..
Gyurcsány Ferenc előállt legújabb adócsomagjával. Sokan megénekelték már a véleményüket erről, most én is csatlakozom a tömeghez. Mit is lehetne röviden mondani a tervezetről? Csak annyit, hogy a célok nemesek, de az eszközök nevetségesek. Ez az adóprogram bukni fog, mert ez…..
becsületesség08 2008.08.29 00:10:17
Egy fecske nem csinál tavaszt, mondja a MAGYAR közmondás.

Sok-sok becsületesen dolgozó szorgalmas hangya gyorsan összerekja, a vandálok által szétrúgott hangyabolyt. Sok-sok szorgos méhecske a virágporból és a nedvességből tonnaszámra állít elő finom ehető egészséges mézet.Tanulhatnánk tőlük mink az Emberek. Tanulhatnának a Politikusaink.

Összefogás nélkül nem megy. Mi az Emberek, akik állítólag a teremtés koronái kellene, hogy legyünk, tanulhatnánk a fent említett két rovar fajtól.Öszefogás egy egész Magyar Nemzetben gondokodva. Az országot nem táborokra osztani. Nicsenek jó és rossz Magyarok. Magyarok voltak, vannak és lesznek. Hangsúlyozom egy Magyarország van. Megpróbálhatnánk végre, Össznemzeti Összefogással, pártok befolyása nélkül, becsületes adófiztő állampolgárokként élni ebben a Magyar Hazában.

Amíg a redszerváltás környékén és azóta hazug, galád, csaló módon élnek honfitársaink, akiknek csak az egyéni önös érdek a fontos, azóta tartunk itt ahol tartunk. Viszont nem elég, hogy az Államot megrövidítik azzal, hogy nem fizetnek adót, nem járulnak hozzá a közös közteherviseléshez, még pofátlan módon abból is ellopnak, amit a becsületes adózók befizetnek. Hogyan? Minimálbéren bejelentkezve pl. a gázártámogatás 50%-át legalább ők veszik igénybe szociális támogatásként. Ezt is kellene vizsgálni!

A mai K&H itéletről inkább nem is írok. Az ítélet önmagáért beszél. Mi a tanulság? LOPNI CSAK SOKAT -millárdokat- ÉRDEMES! NO ITT VAN A KUTYA ELÁSVA.

Tegyünk már rendet, ne legyenek dolgozók és herék. A becsületes dolgozó Nép végre törvényes úton lerázhatná a nyakából a rátelepült heréket az élősködő, "erre olykor még büszke" here magyarokat, a nyakunkon élősködőket, a vérünket szívókat. Hajrá Magyarország! Éljenek a becsületes Magyar Állampolgárok. A becstelekre pedig jújtson le a törvény keze. De ehhez előbb törvény és megfelelő pártatlan igazságszogáltatás kellene!

Ugyan mikor válik valóra több évtizedes álmom? A még meg nem született unokáim, remélem, hogy még megélik. Kívánok Nekik szebb és bodogabb jövőt, egy élhetőbb Magyarországot.Ugye milyen optimista ember vagyok? Vagy még sem ? Rajtad,(Önön) rajtunk (Önökön) múlik!