Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Bogyó

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érik a szőlő, hajlik a vessző… Az őszi gyümölcsök hallatán szinte mindenkinek a szőlő jut eszébe elsőként. Nem csoda, hiszen igen értékes vitaminokat tartalmaz és a hiedelemmel ellentétben a magja is igen jótékony hatással van az emberi szervezetre. Mielőtt tehát a szőlőt…..
A nyári melegben is érezzük jól magunkat! Időjárásunk mostanában igen csak megváltozott. Látjuk, érezzük, tapasztaljuk és be kell vallani, nem mindig tetszik nekünk, amit érzékelünk. Szinte nincsen huzamosabb ideig egyforma idő, a hőmérséklet pedig nem ritkán 15-20 fokos…..
Egészséget szeretnénk? Már a csapból is az folyik, mennyire fontosak szervezetünk számára a vitaminok. Naponta halljuk rádióban, televízióban, olvashatjuk újságokban, hogy a különféle vitaminok és ásványi anyagok fogyasztása milyen nagy mértékben befolyásolja testünk,…..
Nyáron még gyakoribb a hüvelygomba Strandolás, uszoda, wellness pihenések, termálfürdők, amire már oly régen vártunk. Megérdemelt kikapcsolódás, melyről kívánatos lenne hüvelygomba nélkül hazaérkezni. Nem megijedni kell, hanem mindent megtenni annak érdekében, hogy…..
Melyek ezek? Felsorolni is nehéz, összesen mennyi vitamin létezik, s, hogy egytől-egyig mindegyik mennyire fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében. Hiányuk felismerése, ezzel egyidejűleg a vitamin pótlása számos esetben már elegendő is egyes panaszok enyhítésére,…..
ImmunTurbó Ép csontokban az erő! 2015.07.29 18:02:26
-      a kalcium létfontosságú szerepe Szervezetünk vitamin, ásványi anyag szükséglete rendkívül fontos. Vannak olyan vitaminok, melyeket nagyobb mennyiségben kell, hogy magunkhoz vegyünk, s vannak olyan ásványi anyagok is, melyek nélkül szintén nem is létezhetnénk, de annyi…..
-      felkészülni a fogantatásra Nagyon sok hölgy már a fogantatás előtt különös figyelmet fordít testi-lelki egészségére, hogy a várandósság idején már tökéletes szervezetet biztosítson magzata számára. Ezért rendkívül fontos a helyes táplálkozás, és a…..
ImmunTurbó Nők – negyven felett 2015.07.16 14:55:05
Segítség, mi van velem? Telnek, múlnak az évek. Egy nő nem a korától szép, ez örök igazság és fontos ezt nem elfelejteni. Mégis eljön a napja, hogy ijesztő tünetek, érthetetlen rosszullétek okán, egy nő elgondolkodik rajta, talán őt is utolérte a változókor. A menopauza…..
Mi folyik odabenn? A forró napok, izzasztó éjszakák, a ragyogó napsütés, amellett, hogy imádjuk a nyarat, szervezetünket megviselhetik. Nem csak az idősek, a krónikus betegségben szenvedők és a gyermekek azok, akikre nagyon oda kell figyelnünk. Mi lehet segítségünkre – fiatalabb…..
Étkezés fontossága Immunrendszerünk védelme, erősítése, ellenálló képességünk fenntartása a legfontosabb dolog egészségünk megőrzése érdekében. Megfelelő táplálkozással, vitaminok bevitelével – lehetőleg természetes formában – biztosíthatjuk szervezetünk…..
Mi is ez egészen pontosan? Immunrendszerünket bátran nevezhetjük testünk, szervezetünk védőbástyájának. E rendszer a felelős egészségünk fenntartásáért, annak biztosításáért, megőrzéséért. Ezért aztán nyugodtan állíthatjuk, ha immunrendszerünk rendben van, mi is…..
Bár a legtöbben a tavasztól-őszig terjedő időszakban szoktunk megküzdeni a különböző betegségekkel, mégis sokszor nyáron is sikerül bekapnunk valami náthát, fertőzést, egyéb kellemetlenséget, ami szó se róla, alaposan megsorozhatja az immunrendszerünket. Igaz, hogy a…..
Gondoltátok volna, hogy ez a narancssárga színű termés, azaz a homoktövis bogyója milyen sokoldalú gyógynövény? Pedig az! Ha egy kicsit is túlzásba szeretnénk esni, akkor azt is mondhatnánk rá, hogy csodaszer! De miért is emlegethetnénk így?   Rendkívüli vitamintartalma…..