Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magical Europe

399 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blogot a koronavírus és időhiány miatt hagytam abba. Már egyáltalán nem frissül, de hasznos információkat még találtok rajta, illetve a szálláskeresők is működnek. Aztán egyszer még hátha folytatom... Jó utazást mindenkinek! :)..
Magical Europe Amsterdam 2020.07.23 11:20:00
Hollandia fővárosa szuper utazási célpont! A mindig izgalmas és pezsgő Amszterdam rengeteg meglepetést tartogat számodra! Imádni fogod különleges építészetét, a sok biciklit! A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás, jó közlekedési viszonyok. Kellemes utat!…..
Soha nem jártál még Nápolyban?  Tudtad, hogy ez a világ egyik legrégebbi, ma is lakott városa? Beneveznél egy ókori kalandozásba Pompeii-ben? Láttad már a cikkem róla? ITT megteheted! Szívesen megnéznéd az olasz luxusszigetet, Caprit? Olvass ízelítőt róla ITT! Amennyiben most Olaszországba…..
Spanyolország legkedveltebb városa biztos, hogy nem fog csalódást okozni neked! A Costa Brava homokos strandjai és türkizkék vize, valamint sziklás partszakaszai a legkapósabbak az utazni vágyók számára. A városban rengeteg a látnivaló, így válaszd akár a pihentető strandolást, akár a felfedező…..
Menorca a Földközi-tenger szigete, Palma de Mallorcától északra helyezkedik el. Spanyolországba történő utazáskor nincs karanténkötelezettség, de ki kell tölteni egy formanyomtatványt és lázmérést is végeznek a reptéren. Aktuális infókért kattintsatok IDE! A varázslatos helyre már közvetlen Wizz…..
Magical Europe Catania, Szicília 2020.07.22 11:27:00
Catániában ha jobbra nézel a tengert látod, ha balra akkor a tiszteletet parancsoló, hatalmas Etnát. Látogass el a város főterére, ahol a híres Elefántos-kút áll, amit érdekes homlokzatú házak fognak közre. Ha egy igazán olaszos káoszra vágysz, sétálj végig a Via Garibaldin. Természetesen a…..
Magical Europe Róma 2020.07.22 11:16:00
Azt mondják, minden út Rómába vezet. Te mikor akarod arra venni az irányt? Egyél egy pizzát a Piazza Navona valamelyik éttermében, este pedig nézd meg a gyönyörű Colosseumot kivilágítva. Persze Róma nem csak ennyiből áll! Te mire lennél kíváncsi? Valósítsd meg és számolj be, milyen jól érezted…..
Magical Europe Bergamo 2020.07.22 09:29:00
Egy kisváros az Alpok lábánál. Fantasztikus panoráma, macskaköves utcák, középkori negyed, ízletes ételek. A Piazza Vecchia az óváros közepe és a főbb nevezetességek helyszíne. Bergamo legszebb pontja a 13. században épült San Vigilioi vár, ami a környék legmagasabb dombján helyezkedik…..
Magical Europe Bari és környéke 2020.07.21 10:26:00
Látogass el a tipikus olasz kisvárosba, Bariba.  Ahol vigyázni kell, hogy el ne üssenek, ahol minden kócos, de mosolygósak az emberek és irtó finom a pizza! A közelben látogatható Matera és Alberobello, a jellegzetes két település, amit tuti nem felejtesz soha!  Természetesen Polignano a Mare…..
Magical Europe Málta 2020.07.21 10:18:00
A Földközi-tenger közepén elhelyezkedő sziget történelme hosszas múltra tekint vissza.  Nézd meg a főváros nevezetességeit, vagy látogasd meg Rabat kolostorait, ahol még manapság is szerzetesek élnek. A tengeri herkentyűk, halételek megkóstolása pedig kötelező! :) Júliustól újra elindul a…..
Tudtad, hogy már közvetlen járattal is eljuthatsz Budapestről Dubrovnikba?  Horvátországban nyaralnál? Tedd meg az utat repülővel! A meseszép város remek kiindulási pont a kikapcsolódásodhoz. Ikonikus épületei, finom ételei mind-mind csalogatóak.  Tegyünk egy sétát az óvárosban, ahol remek…..
Magical Europe Heraklion, Kréta 2020.07.21 09:27:00
Nyaralj Kréta szigetén! Heraklion a sziget legnagyobb városa, számos kulturális emléket őriz. A mínoszi kultúra egyik központjának tekintett Knosszosz a közelben terül el. A kikötő és a kék tengerparton elterülő homokos strandok a kedvenceid lesznek! Ha Görögországba utazol, számítanod kell,…..
Magical Europe Korfu 2020.07.21 09:10:00
Korfu, a csodás görög sziget téged is vár! Fedezd fel a történelmi helyeket, a kék vizű tengeröblöket! Sziklás partok, homokos tengerpart, olajfaligetek. Ezt tudja Korfu, Görögország legzöldebb szigete. Aki Magyarországról érkezik, szúrópróbaszerűen végezhetnek rajta koronavírus…..
Magical Europe Tenerife 2020.07.20 13:59:00
Tengerpartra vágysz? Akkor ne Tenerifére utazz! Tenerife ennél sokkal több! Remek kirándulások, izgalmas látnivalók, fantasztikus természeti szépségek várnak rád! A hatalmas hegyek és a tiszta vizű tengerpartok kombinációi le fognak nyűgözni! Ha ideutazol, számítanod kell rá,hogy a repülőtéren…..
Magical Europe Ibiza 2020.07.20 13:53:00
Welcome to Ibiza - ismeritek a slágert ugye? Utazzatok a legbulisabb spanyol szigetre most olcsón! Legyél te a legszexibb csaj a tengerparton vagy a legmacsóbb pasi a beachen! Kapcsolódjatok ki a barátokkal vagy a családdal. Rengeteg sportolási lehetőséget próbálhattok ki! :) Ha ideutazol,…..
Sétálj a pálmafák alatt, a fehér homokos tengerparton és ismerd meg a Costa Blanca fővárosát!  Művészeti élete, kultúrája és gasztronómiája miatt sokan felkeresik ezt a szép és élhető mediterrán várost. A Castillo de Santa Bárbarából a kilátás pazar, kár lenne kihagynod! Alicante legfontosabb…..
Magical Europe Larnaca, Ciprus 2020.07.20 11:30:00
Szívesen bebarangolnád Afrodité-szigetét?  Megnéznéd a híres tengeri barlangokat?  Felfedeznéd az érdekes élővilágot? Látogass el a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigetére! Olvass róla ITT! Ciprusra utazáskor házi karanténra nem kell számítanod és nem is végeznek koronavírus tesztet.…..
Rodosz egy kis ékszerdoboza Görögországnak.  Fantasztikus helyekre látogathatsz el a szigeten. Ott van például a török negyed gyönyörű mecsete, kanyargós bazársora.  A kikötőt őrző dámszarvas szoborpár vagy a szélmalmok.  És ki ne hagyd a Pillangók Völgyét! Természetesen a kristálytiszta vizű…..
Utazz a smaragdzöld színű vizéről híres Zakyinthosra! Az aranyszínű homokos tengerpart és a burjánzó, élénkzöld színű növényzet gyönyörű tájat varázsol majd a szemed elé! Csodálatos napsütés, finom ételek, bódító illatok jellemzik a szigetet! Ugye, te sem hagyod ki?! Nászutasoknak is remek úti…..
Új közvetlen járat Budapestről Mykonosra!  Augusztustól egészen októberig járnak heti rendszerességgel a repülők a görög sziget és Magyarország között! Mykonos, az aranyos kis sziget, ahol szélmalmok forognak, pelikánok szállnak és kis házikók állnak a tengerparton, most számodra is…..
Július 15-től a Wizz Air Budapestről megnyitja járatait a görög szigetre, Santorinire.  Azok a magyar állampolgárok, akik Budapestről érkeznek, szúrópróbaszerű szűrésre számíthatnak.  További és aktuális információkért keressétek fel a Konzuli Szolgálat honlapját: ITT A mesés sziget fehér…..
Lo pasado, pasado está, azaz ami elmúlt, elmúlt - tartja a közmondás. A spanyol nép eszerint is él, jövőbe néz és optimistán tekint előre. Sevillába, Andalúzia fővárosába kalauzollak most benneteket. Spanyolországba történő utazáskor nincs karanténkötelezettség, de ki kell tölteni egy…..
Magical Europe Palma de Mallorca 2020.07.07 12:10:00
A csodálatos sziget, most számodra is elérhető! Az élővilágban is gazdag partvidék csalogatja a látogatókat. A mindig nyüzsgő településeknek és a pezsgő éjszakai életnek köszönhetően te sem fogsz unatkozni! Érezd jól magad! :) Spanyolországba történő utazáskor nincs karanténkötelezettség, de ki…..
Santander a Vizcayai-öbölben fekvő spanyol kikötő, iparváros és tökéletes üdülőhely. Festői környezete vonzza a turistákat, akik idilli környezetben ismerkedhetnek a várossal. Spanyolországba történő utazáskor nincs karanténkötelezettség, de ki kell tölteni egy formanyomtatványt és…..
Castellon de la Plana a Wizz Air-rel elérhető!   Remek alternatíva, ha Valenciába akartok menni, hisz a repülő kb. egy órányi autóútra landol a várostól. Castellon-tól északra mesés partszakaszokat és kitűnő városokat, látnivalókat találhattok, így jól érezve magatokat a nyaralásotok…..