Regisztráció Blogot indítok
Adatok
improggers

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bódy Geri és Rada Bálint a Pride-os előbemutatót követően szeptemberben debütált a Fiúk ketten című improvizációs előadással. Az „eredeti” Ketten Nemes-Takách Katával és Molnár Leventével 2 évig volt a Momentán színpadán. Ebben egy szerelmespár (férfi és nő) egy…..
Bódy Geri és Rada Bálint a Pride-os előbemutatót követően szeptemberben debütált a Fiúk ketten című improvizációs előadással. Az „eredeti” Ketten Nemes-Takách Katával és Molnár Leventével 2 évig volt a Momentán színpadán. Ebben egy szerelmespár (férfi és nő) egy…..
Egy-két hét múlva itt a szeptember, és izgalmasnál izgalmasabb előadásokkal vár mindenkit a Momentán Társulat! Ám addig is még a nyár utolsó heteiben visszaidézzük a kapolcsi hangulatot: ezúttal Jónás Verával olvashattok interjút. A Művészetek Völgyében a Momentánnal…..
Al Ghaoui Hesna, a Bábel című műsor szerkesztő-műsorvezetője az Európai Fejlesztés Évének keretében volt a Momentán udvar vendége. A közös műsor nagyon izgalmasra sikerült, erről az Index már közölt egy cikket. Mi a már jól ismert kérdéseinket tettük fel Hesnának az…..
Palya Bea énekesnő, dalszövegíró. Zenéjének alapját a népzene adja, de dalaiban felfedezhetőek más zenei stílusok hatásai is. Legutóbb slammerekkel állt a színpadra. Nem áll…..
F. Várkonyi Zsuzsa, pszichológus minőségében már régóta szerepel a Momentán Társulat Fröccs című előadásában. Kapolcson emellett egy új szerepet is szántak neki: Főhős…..
Grecsó Krisztián író, költő, újságíró, dalszövegíró. Rengeteg arca van, a Momentán udvarban a Rájátszás tagjaként jelent meg: énekelt, gitározott, szövegelt. Óriási bulit csináltak szombat este, visszhangzott Kapolcs! Interjúsorozatunk következő állomásaként az ő…..
A reggeli chill után Várady Zsuzsi és Molnár Levi pörgették fel a workshopra érkezőket. Egymásra kellett reagálni, játszani kicsit a testünkkel és a lelkünkkel. A Momentán junior csapatának Spuri című előadása alatt ismét zuhé volt, de hálistennek most az áramot nem kellett…..
Momentán blogolunk Mindig kérdés 2015.07.27 19:41:00
Szombaton Orosz Dénes és a Momentán Társulat közösen ötletelt a rendező-forgatókönyvíró legújabb filmjének néhány jelenetével kapcsolatban. Reméljük, a Momentán hozzá tudott járulni, hogy szuper film jöhessen létre. Orosz Dénes válaszait olvashatjátok…..
Az első hétvégénk utolsó napja is fantasztikus volt! Sokan eljöttetek hozzánk, ezt nagyon köszönjük, nélkületek nem lenne ilyen élményekben gazdag mindennap! Velünk volt Elek Ányos a Bőröndmesékkel, Bakó Tihamér tartott playback-workshopot, Horváth Kristóf Színész Bobbal…..
A Momentán udvar második napja kulcsszavakban: hőség, nyomozás, út a szívben, forgatókönyvfejlesztés, dögmeleg, a tudás hatalom, tömeg, szeretet, óriási zuhé, együttpakolás, kreativitás, improvizáció az esőben, slam poetry, verseny, adrenalin, sub bass monster, buli…..
Elek Ányos Bőröndmesék című improvizációs gyerekdarabjával vasárnap délelőtt lépett színpadra a Momentán udvarban. Ez alkalomból kérdeztük kreativitásról, játékról, improvizációról és nevetésről.  Fotó: Csobay Bence Mi jut eszedbe az improszínházról? Szabadon…..
Ez történt tegnap: 1. Hangulatos Megnyitó esemény Lackfi Jánossal, Harcsa Veronikával és a Momentán Társulattal. Meg persze a Művészetek Völgye szervezőivel :)2. Földessy Margit és a SzínDra játszott - Margit az, akinél a Momentán megismerkedett, így az udvar programja is…..
A Momentán Társulat tagjai Földessy Margit stúdiójában találkoztak. A SzínDra Társulat előadásával indult a Momentán udvar első napja, interjúsorozatunkban pedig Földessy Margitot kérdeztük. Hosszabban olvashattok róla Kapolcs után, most csak a megszokott villámkérdéseket és…..
Igy néz ki felülről a -1. napon a Momentán udvar és a kapolcsi készülődés. Rövid helyzetjelentés: a színpad készen áll, a kerítés feldíszítve, felépült Katlan Tóni pultja, van már gyereksarok, megérkezett rengeteg pad és babzsák. És az építkezés folytatódik!…..
                    ..
Momentán blogolunk EGY! 2015.07.23 08:28:00
Holnaptól 10 napig az impróé a főszerep Kapolcson a Momentán udvarban! Juhé! ..
  Hoppácska! Ilyet vajon ki kap?   Keresd az arcokat narancssárgában!   Művészetek Völgye szett.   Viszünk magunkkal egy kevés lufit. Biztos, ami tuti.   Elég menő tetkókészletünk van. Kérsz te is? :)   Kata és a baba. Ők is várnak benneteket…..
Momentán blogolunk KETTŐ! 2015.07.22 08:25:00
Rohan az időőő...úgyhogy holnapután találkozunk Kapolcson!   ..
A Momentán Társulatnak július 29-én 19 órától Harcsa Veronika lesz a Főhőse. Az énekesnő is válaszolt villámkérdéseinkre az improvizációról, nevetésről, játékról és kreativitásról. Olvassátok, szeressétek. A kép forrása: life.hu Mi jut eszedbe az…..
Momentán blogolunk HÁROM! 2015.07.21 08:30:00
Már csak 3 nap és irány a Művészetek Völgye Fesztivál! Gyertek velünk a Momentán udvarba! ..
Momentán blogolunk NÉGY! 2015.07.20 18:45:00
Ezen a héten kezdődik! Gyertek, nézzétek meg a programunkat itt.  ..
A Momentán udvarban augusztus 1-jén este 7-kor Rájátszás, melyben költők és zenészek értelmezik újra egymás szövegeit és dalait egy közös este során. Bővebb infót erről a formációról itt olvashattok. Interjúsorozatunk következő alanya pedig a Rájátszás egyik…..
Momentán blogolunk ÖT! 2015.07.19 14:57:25
Jön, jön, jön... A Művészetek Völgyéig már nagyon keveset kell aludni! Ti is várjátok, hogy együtt legyünk Kapolcson?  ..
Mi történik, ha a Dumaszínházat összehozzuk a Momentán Társulattal? Július 26-án este 8-kor kiderül a Momentán udvarban, hogy mit kezd egymással Kovács András Péter és a Momentán színészei! Mi pedig Mautner Zsófi és Lackfi János után most KAP-nak is feltettük ugyanazokat a…..