Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wikus Van De Merwe

0 bejegyzést írt és 1268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
Wikus Van De Merwe 2021.01.31 17:07:27
Kérem szépen, egy kicsit sem lepődtem meg azon, hogy a Subba törzsközönsége, azaz fartúró bibsilibsik, faszszopó buzeránsok, pinához nem jutó monitor előtt recskázó balfaszok, panelprolik, pedofil állatok, csicska besúgók és házmesterek, baszatlan besavanyodott picsák, még mindig ott tartanak, hogy jaj az Orbán....!!!!
Gyorsan menjetek és oltassátok be magatokat, hogy 2022-re még be tudjátok vonszolni a szaros seggeteket a szavazófülkébe, hogy az Ellenzéki Összefosás valamelyik aberrált, nyomorék, niggerek előtt térdeplő, migráns seggeket nyaló, bibsilibsi, buzeráns jelöltjére voksoljatok. Remélem sikerül a Soroshoz és a Biden-hez hasonló fiatalkorú megváltókba helyezni bizalmatokat....öööö.....akarom mondani nyelveteket, csökött pöcörőtöket.
Hajrá! Nehogy felforduljatok addig valamelyik oltástól vagy annak hiányától. Fontos, hogy éljetek még 2022-ben, hogy lássátok újra, amint ez a felcsúti kövér cigánygyerek megint megalázza a többszörösen megtiport és megsértett érzékeny kis lelketeket!

u.i.:

Amúgy meg baszódjatok meg, mert nem itt kellene fosnotok a szót, hanem a Telexen!!!!!! Ki fogja eltartani azokat a buzeráns bibsilibsi firkászokat, ha nincs látogatottság? Ha nincs havi adomány a heti tarhálós és sírós cikkek hatására? A MAZSIHISZ?
Küldjétek ki húgotokat, anyátokat a sarokra dolgozni, vagy a súlyponti rabbihoz. Este nyolcra meg is lesz a telexpénz.
Wikus Van De Merwe 2021.04.19 20:59:20
Kérem szépen, ha valamelyik bibsilibsi faszszopó még nem látta volna, akkor sürgősen nézze meg, hogy a szakállas Kálmán Olga miként nullázta le, alázta porig és égette szénné Fletó csicskáját, Fegyőr Bandikát.

www.youtube.com/watch?v=W4ejIsd-GF8&t=837s

Nagyon vidám előválasztás elé nézünk, ahol tucatszám indulnak majd a Fegyőrhöz hasonló tehetségtelen, ostoba és alkalmatlan jelöltek. Megkérek minden buzeráns ellenzéki szavazót, hogy vegyenek részt az előválasztási kabaréban, mert mi is részt veszünk, hogy voksainkkal a legbalfaszabb aspiránst támogassuk!
Pangea Kurdok etnikai térképeken 2019.11.09 04:01:49
Jelen bejegyzés apropóját a néhány hete indított, a Szíria észak-keleti részén található kurd ellenőrzés alatt lévő területeket (Rojava) célzó katonai offenzíva kapcsán igyekszik körbejárni a kurd kérdés hátterét, különös tekintettel az etnikai viszonyokra. A bejegyzésben egyrészt összegyűjtöttünk…..
Wikus Van De Merwe 2019.11.10 21:28:33
@math0:

Kérem szépen, te biztos úgy gondolod, hogy mivel a kurdok kevesebb örményt gyilkoltak és erőszakoltak meg, mint a törökök, így minden értelmesen gondolkodó ember számára kevésbé gonosznak és elítélendőnek tűnhet szerepük az örmény népirtásban. Szinte elbagatellizálható.

Gondolom, mivel a magyarok kevesebb zsidót gyilkoltak meg és fosztottak ki, mint a németek, így szerepük a holokausztban, a kurd mintára hagyatkozva, szintén elbagatellizálható.

Kérem szépen, így gondolod?
Wikus Van De Merwe 2019.11.10 21:59:06
@lezlidzsi84:

Kérem szépen, a sèvres-i békeszerződést 1920. augusztus 10-én rendelkezett arról, hogy Moszultól északra a kurdok autonóm területet kaptak, azzal az ígérettel, hogy egy évben belül elszakadhatnak az anyaországtól, Iraktól és Törökországtól, azaz önálló ország alapítására kaptak lehetőséget. Az 1919–1923 között vívott török függetlenségi háború után Mustafa Kemal Atatürk kormánya elérte, hogy a svájci Lausanne-ban, 1923. július 24-én, az 1920-as sèvres-i békeszerződés revíziójaként új békeszerződés szülessen. Ez már nem tesz említést a kurdokról.

" A békeszerződést több kritika is érte, elsősorban Anglia és az Egyesült Államok részéről. George Curzon brit külügyminiszter azon a véleményen volt, hogy „a lausanne-i szerződés keresztbe-kasul rossz megoldás, amely miatt a világnak a következő száz évben még súlyos jóvátételt kell fizetnie. James W. Gerard, Németország volt amerikai nagykövete szerint „Lausanne-ban feláldozták a keresztény civilizációt az olaj-spekulátorok érdekeinek oltárán.”

Kérem szépen, a kurdok most is át lesznek, át lettek baszva. Amerikai barátaik, már csak a területükön lévő olajkutak "védelmére" koncentrálnak. Az hogy a törökök által felszerelt SNA hány kurdot gyilkol le és üldöz el, az már nem érdekli őket.
Wikus Van De Merwe 2019.11.11 11:10:18
@MAXVAL bircaman közíró:

Kérem szépen, nincs erejük, hogy kivívják maguknak a függetlenséget. Az USA és az EU meg szarik rájuk, ha érdekeik úgy kívánják, használják, kihasználják őket. Szopóág.
Marad a gerilla harc. És majd megunják őket, mint az IRA balfaszkodásait.
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Bobafett - A "keresztény"-nemzethy paradoxonista szekta (közveszélyes) büszke hívei from Bobafett on Vimeo...
Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak. A június elején érkező új sorozat koncepciója annyira komplikált, hogy inkább csak a tovább mögött magyarázzuk el...
1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy…..
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
Wikus Van De Merwe 2019.02.12 18:19:09
Mivel a spanyol kupa közvetítési jogai egészen tegnapig sehol nem voltak, így joggal gondolhatta a fodballszerető jónép, hogy az idei El Classicók közül következő kettőből egyet sem látnak. Pedig de. A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.…..
Wikus Van De Merwe 2019.02.06 20:15:05
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
Subba Úgy táncolnék veled! 2018.12.31 22:28:41
Eljárták B)..
Wikus Van De Merwe 2019.01.02 20:42:38