Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beusch0209

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
Beusch0209 2015.06.23 08:01:22
@jana-ina: Az az idő már mostanában is eljön, hogy azt mondom, mekkora hülye voltam, mennyi időt elvesztegettem rá feleslegesen.
Szégyellni nem fogom magam, nincs miért. AZ én érzéseim őszinték voltak, nem hazudtam, nem csaltam meg, ahogyan ő tette velem és a többiekkel. Az, hogy hittem egy szélhámosnak mert nem ismertem fel, hogy beteg, az nem szégyellnivaló, korábban nem volt ilyen alakkal dolgom. Most megtanultam egy életre, ilyen is van. Sőt, elég sokan vannak. :-/

Már nem védem, nem mentem fel, nem keresek mentségeket, nem okolom magamat. Tisztán látom, mekkora egy számító, gerinctelen szemétláda.
Ezen tényleg csak az idő segít. De napról napra könnyebb lesz! :)
Beusch0209 2015.06.23 08:07:37
@Montana13: Na, ezt a részét tapasztaltam:

"A nárcisztikus ember olyan szinten képes eme visszájára fordított virtuális világban élni, és abban tartani környezetét is, hogy egy idő után saját hazugságait ő maga is elhiszi."
De egy idő után belekeveredik a hazugságaiba, már ő sem tudja mikor, kinek mit mondott... de tényleg elhiszi a saját hazugságait.

"A nárcisztikus emberek maguk a csábítás nagymesterei, akik a legrafináltabb trükkök sorát alkalmazva kerítik be áldozataikat a társadalom naiv és ártatlan tagjai közül, majd amikor az illetőt már hálójukba fogták, hajlamosak az illetőt könyörtelenül elhajítani, majd új csodálók utáni vadászatba kezdeni."
Beusch0209 2015.06.24 21:51:28
@Montana13: Most, hogy mondod... minden vágyam ez volt eddig is, de elengedtem, elküldtem, már magam sem tudom... én hülye... egy főnyereményt :DDDDD
Pedig milyen jó is volt megalázottnak, egynek lenni a sok nője közül, megcsalt félnek lenni, akinek a szemébe hazudnak, hülyének nézik, kihasználják... áááá!!! :-D