Adatok
Pritamin
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kezdjük az alapoknál!
Kezdő kovászolóknak ajánlott zamatos fehér kenyér. Ez az első recept, amivel a kezdő tanfolyamaimon is találkozhatsz. Lépésről lépésre végigkövetheted a kovászos kenyérkészítés folyamatait ebben a posztban. Ez egy kimondottan otthonsütők számára összeállított recept, otthoni…..
Pritamin
2020.03.21 09:23:35
@Ormós Gabriella:
Kedves Gabriella!
Érdeklődnek, hogy van-e valami trükk a fenti kérdésemre, hogy a tészta formalhato legyen és be folyjon szét a pulton?
Azóta próbáltam barna kenyérlisztbol is, az nem lett annyira lukacsos.
Elképzelhető, hogy a barna kovászos kenyér nem lesz annyira lukas, mint a feher?
Kedves Gabriella!
Érdeklődnek, hogy van-e valami trükk a fenti kérdésemre, hogy a tészta formalhato legyen és be folyjon szét a pulton?
Azóta próbáltam barna kenyérlisztbol is, az nem lett annyira lukacsos.
Elképzelhető, hogy a barna kovászos kenyér nem lesz annyira lukas, mint a feher?
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Mindent lépésről lépésre követtem, pontosan kimértem, de az én tésztám egyáltalán nem formázható, a “bulk” után ha kiboritom a pultra, szétfolyik.
Van valami trükk?