Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye 2016.03.14 20:10:39
@pussydestroyer: @A megvalósult amerikai ólom..:

te díszmagyar birka, rámentem a weboldaladra. Hát így sose fog szaporodni az a nagypofájú magyar fajtád, ha csak a képekre rázod ki. A valóságban kerülik a fajtádat a nök, ugye?

A hébereknek bezzeg vannak csajaik, meg nem kellenek nekik négernek meg kínainak született magyar csajok, mint amiket te itt reklámozol. Aztán még csodálkozol, hogy amikor ti díszmagyarok nem tudtok kefélni csak elrázni, akkor minden nemzet, minden fajta túlszaporodik titeket. Aztán ezért megint Amerika a hibás meg Merkel, meg a Negev sivatag.
Turbófokozatba váltott a kormány bevándorlókat csicskáztató kampánya, közben pedig a miniszterelnök arról beszél arab bankároknak, hogy mi egy nyitott ország vagyunk. Kétségtelen, már többször megszédültünk Orbán Viktor lendületes pávatáncának láttán, de ami most…..
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye 2015.06.10 21:18:35
@♔batyu♔: "Bevándorlók panaszkodnak, hogy az osztrákok sátrakban tartják őket és csak sajtot, kenyeret és almát kapnak."

Neked se futja ennél többre a közmunkád bérezéséből, akkor most tehát lázadsz Orbán diktátor ellen, hogy Ausztriában egy bevándorló is többet kap az államtól, mint a fajtiszta magyar a nemzeti kormányátától?
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye 2015.06.10 21:20:44
@Tudományos libsizmus:

olvassál népszerüségi felméréseket, meg merjél kimenni az emberek közé, mindjárt meglesz a forrásod a 80%-nyi Orbánt akasztani akaró nemzeti többségre.
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye 2015.06.10 21:23:38
@Nicktolvaj:

Életedben csak akkor láttál egy sötétpofájú idegent, aki ráadásul egy idegen nyelvet sem tudott,meg az általános iskolát is csak bukásokkal végezte el, amikor ma reggel a tükörbe néztél.
Ennél több Magyarországra betántorgó idegent csak a családi fotó albumod lapozása közben lárttál.
Aki nem látta az "Amikor a farok csóválja" című amerikai filmszatírát, az nem érti ezt a bevándorlás-ellenes kampányt. A filmbeli történet a következő. Az újraválasztásáért küzdő elnök szénája nem áll jól, üzenetei nem mennek át, ráadásul szexbotránya is…..
Félázsiai IdiótaDegenerált Embergyűlölők Szarhegye 2015.06.09 15:00:25
@31/48: "Így van ez egy mocskos puszta ugar ország tanulatlan marha néppel."

Igen, ezek csináltak fidesznáci kétharmadot. Kétszer is. És most habzik a szájuk a bevándorlók ellen. Miközben az összes gyerekük már rég lelépett miattuk külföldre.

Igen, így néz ki egy tanulatlan marha nép.