Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibu

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Finoman fogalmazva is elég hektikus mostanában az időjárás; egyik nap még folyik rólunk a víz, míg másnap hidegre és esőre ébredünk. Bár sokan csak legyintenek a változékony időre, pedig rengeteg ember életét nehezíti meg. Felmérések szerint az időjárás-változással…..
– Lista, rajta vannak a listán!– Lista, de miért?– Miért... ilyen kérdés nincs a szakmában. (Jancsó: Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) Na, szóval ebből is látszik, hogy minden ilyen tízes vagy akárhányas lista tulajdonképpen elég nagy baromság. Egyfelől…..
csibu 2014.06.03 11:55:41
Sokat morfondíroztam azon, hogy mely jelenség mutathat rá leginkább Magyarország jelenlegi állapotára. A rendszerre, amelyben mindannyian élünk. A baltás gyilkos kiadása, vagy a felcsúti kertvégi stadion jó eséllyel pályázhatott volna a címre, de a múltkor belebotlottam abba…..
Szerény javaslat: csökkentsük a balesetek számát, állítsuk meg pihenni az átutazókat! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Irónika azt a kérdést feszegeti, hogy ha van egy áruszállítók számára kijelölt várakozóhely, azt ő miért is nem vehette igénybe szabályosan ilyen céllal. Ki és hogyan dönti el, hogy aki ott megáll, az árut szállít vagy nem? Történt velem egy érdekes eset, mely akár a blog…..
csibu 2011.07.14 19:07:38
@phaszfej:
Azt várhatod

Birkanép

Kérdi múltkor szerb haverom: na hol lesz hamarabb egyiptom, nálunk v nálatok?

Mondom nálunk biztos nem...
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
csibu 2010.11.25 16:33:27
@murna: Így van hiv szem által elkövetett okirathamisítás bcs, ha sün írta alá és nincs iktatatva- kat. ügyészség.
csibu 2010.11.25 16:50:57
@szenon: Ha ketten tanúsítják h a járgányod az adott időpontban a garázsodban állt, ráverik szegény litvánra:-)

Király a tipp thx
csibu 2010.11.26 09:51:24
@murna: bizonyítani a sünnek kell, ami nem bizonyítható meg se történt.
A hazai közvélekedéssel ellentétben messze nem a közép-kelet-európai országok a legfertőzöttebbek a járműlopások tekintetében. A legtöbb autó Észak- és Nyugat-Európában tűnik el. Nagy-Britanniában, Franciaországban vagy Olaszországban százezrével lopják a kocsikat, a…..
Ha az alábbi rendőrségi trükköt bizonyítani tudja a levélíró, akkor azt is bizonyítaná, hogy a rendőrség bizonyítékot hamisít. Mindenesetre a történet komolyan megkérdőjelezi a gyorshajtásos fotók hitelességét. Tisztelt Zugügyvéd! A mi nap kaptam egy levelet…..
Az idei évhez hasonlóan a 2011-es munkaszüneti napokkal sincs szerencsénk. A munka törvénykönyve által meghatározott tíz munkaszüneti napból jövőre öt esik hétvégére (az idén még hátralévő négyből pedig három).  A maradék 2010-es munkaszüneti napok nem kedveznek a…..
Ha esetleg ellenkező látszat alakult volna ki az évek során, a Homár nem utálja a T-csoportot, hogy is utálhatná, hiszen pont annyira trehány, rendetlen  férgek, mint mi magunk vagyunk. Egy a különbség: a Homárnak még soha senki nem fizetett távközlési szolgáltatásért. A…..
csibu 2010.08.02 15:50:38
@norbert79:
Szerződésbontási díjat tőlem is követeltek, elkövettem azt a hibát h egyszer egy telefonos üzletkötőnek rámondtam az áment.
Verték magukat h megvan a rögzített beszélgetés, meg ez ráutaló magatartásnak minősül, fizessek.
Tértis levél a kisvezérnek: haverem, lécci má a részemről aláírt szerződés másolatát megküldeni...
Válasz: most önnek, kivételesen, egyedi elbírálás alapján eltekintünk...iyekszünk h az ügyfélszolgálat színvonalát európai szintre emeljük...muhaha
Mégegyszer, a problem a tróger munkakerülő telefonoskurvákkal van.
csibu 2010.08.02 16:15:48
@norbert79:
Ya, hát kurvára sok időbe telt, de csak ez múkodott. Haver még fain elszámolást is csinált, lehet h az egész fostelepen csak ő alkalmas érdemi munkavégzésre?
Helyi ügyfélszolgálat tudása is csak abban merült ki, hogy a firma előtt kiállva szívogassák a cigit.
Mondjuk ha nekem kéne a nehezen összeszopott diplomámmal ilyen aljamunkát végeznem, én is ugyanígy sértve érezném magam...

-off: sündőrségnél is ugyanez van. Csak ott még ügyvélszolgálat sincs, úgyhogy sünkapitány úrral levelezek.
csibu 2010.08.02 16:39:24
@norbert79:
a Zemberek ugyanazok, szoc munkamorál + rájön a multi mohósága mert megérdemeljük
Jutka 48 ezer forintért utazott Innsbruckba, csak a visszaúton volt egy hangyányi problémája: 10 fokban utaztak végig. Bezzegsógor kallert nem lehetett megtalálni, (lám náluk is van humánprobléma), de a magyar kalauz is csak morgott, mert be kellett kapcsolni a fűtést. Minezt 48 ezer…..
csibu 2010.01.12 11:49:06
@pocokpocok: Téged biztos megb., mást nem, nincs ott semmi olyan szigeteletlen cucc amit sügér analfabéta kallerekre ne lehetne rábízni.

Bírságot odavágja, mire? Néha kiragasztanak egy sajtpapírt, letéped, vagytok hatan benn +
tele a folyosó...azt se tudja melyik fülke volt.
Egyébként IRL 99% azért nem volt fűtés mert egyszerűen elromlott, régen az ilyen vagont a határon kisorozták, ezért is jó az Unijó, roboghatunk megállás nélkül.
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
  Ha rossz pillanatban megy csődbe a kereskedő, rémálommá válhat az új autó vásárlása. És nem az Elm utcában, hanem itt és most, a mai Magyarországon.  Vélemények az azonos című írásunkról...