Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lutria

0 bejegyzést írt és 2785 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a hazugságokkal. Azt írja Orbán, hogy „2013-ban és  2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett”. Kép: OLKT.hu Hát, Méltóságos Uram, ez elég nagy baj. Rezsicsökkentés nélkül már évek óta kevesebbet fizetnénk a villanyért…..
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
  Augusztus 31-n és Szeptember 1-én a Budaörsi Repülőtér Airshow-t tartott. A "Repülj át az Őszbe a levegő Királyaival" szlogen nem túlzott. Akik élnek és mozognak a polgári kisgépes és nem annyira kisgépes repülésben, azok szinte mind tiszteletüket tették a rendezvényen. Néhány név: Besenyei…..
lutria 2019.09.03 14:03:00
@Carradine a gardróbszekrényben: Azért hirdették,a borsban vagy 2 hétig volt és itt az index fórumon is előre reklámozták.
Augusztusban különleges fotógyűjteménnyel gazdagodott a fortepan.hu. Ahogy Tamási Miklós írta:  "Bojár Sándor fotóriporterről először a háborús bűnösök hazahozatala és elítélése kapcsán hallottam. Ő fotózta a legmegrázóbb képeket a népbírósági tárgyalásokon, kivégzéseken. Ezekből a nyolcvanas…..
Lekvár és JAM Mi volt a manna? 2019.08.25 21:18:29
A manna kifejezést sokan ismerik és legtöbben azt is tudják, hogy az az égi étel volt a manna, mely az égből esett minden nap, amikor a zsidó nép az Egyiptomból történt csodálatos kivonulás után a sivatagban vándorolt 40 évig, míg el nem foglalta a Szentföldet. A Tóra elbeszélése szerint az…..
Az elmúlt időszakban sok Top 10-es cikket csináltam a rajzfilmekhez vagy filmekhez köthető játékvonalakról, de viszonylag kevesebb szó esett a hagyományos TV sorozatokhoz köthető cuccokról, pedig ezeknek a tábora is igen népes, bár valamivel kevésbé, mint az előző két kategóriának. Ma…..
Egy fiatal youtuber fogta magát, és némiképp kiegészített egy robotporszívót, ezzel elérve, hogy minden alkalommal, amikor menet közben nekiütközik valaminek, káromkodva ordítson a szerkezet. Akit a készítés folyamata nem érdekel, az tekerjen pontosan 3:30-hoz, láthatja, pontosabban hallhatja az…..
Furcsa belegondolni, milyen is lenne London ha valamilyen másik városra hasonlítana. A Harmsworth's Magazine-nál elgondolkodtak már a 19. század utolsó évében is a dolgon és megalkották az elképzelt Londont! Először velencei stílusban, aztán - az egy hónappal későbbi lapszámban - egy képzelt…..
Kósa Brigi 3 K. 2019.08.09 20:10:17
Kettőre van időpontom a kipufogóshoz, ezért mostanra, délelőtt 10 órára sikerült összeszednem annyira magam, hogy írásba adjam az elmúlt 3-5 nap Ká Ügynökös és egyéb sztorijait. Komoly meghasonlós történet lesz, mert coming outolnom kell, és felvállalni, meg fényesre suvickolni, egy magamról,…..
lutria 2019.08.11 15:36:00
Zannone szigete nem nagyobb 1 négyzetkilométernél, manapság már nincs is állandó lakossága, híre mégis legendás és a turisták is előszeretettel látogatnak a Tirrén-tengeren található helyre. Nem csoda…..
lutria 2019.08.07 14:54:42
@GGy: Ha rákeresel a nő nevére(sex v.porno kiegészítéssel)akkor található néhány kép ami valszeg abból az 1500-ból van,de csak meztelenkedősek.

Amúgy az első képen csak a sziget világítótornya van,a villa sziget közepén van.
Még tavaly tavasszal történt, hogy Ian Watkins volt Lostprophets-frontembert, jelenleg 35 éves büntetését töltő pedofil szexuális bűnözőt megvádolták, hogy telefont rejteget a cellájában. Watkins először tagadta a vádakat, még azután is, hogy bevitték egy steril szobába, és alaposan megmotozták. A…..
A minap örömteli hírről számoltunk be a múzeum Facebook-oldalán: végre (száz év után) bebizonyosodott, hogy él havasi cincér Budapest közigazgatási határain belül, mert egy csapat gyerek jól azonosítható maradványokat talált a Normafánál. Írta: Merkl Ottó (MTM, Bogárgyűjtemény) Utána dőlni kezdtek…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! A blog nyári szünetre vonul szeptember idusáig, de hogy ne maradjatok nézni- és olvasnivaló nélkül, legrégebbi bejegyzésekből lesz "Best of" válogatás heti több alkalommal. A 'hardcore' rajongóknak lehet hogy nem lesz benne újdonság, de reméljük azért nekik is örömet okoz majd…..
Mi emberek hajlamosak vagyunk a negatív dolgokra fókuszálni és kevésbé észrevenni a jó és szép történeteket magunk körül. Most egy olyan tapasztalat következik, ami talán sokaknak visszaadhatja a reményt...
Az Andrássy út nem véletlenül kapta meg az UNESCO világörökségi védelmét. Kevés olyan gyönyörű út van Európában, mint a Deákot a Hősök terével összekötő sugárutunk a csodálatos palotáival. Az egyetlen probléma csak az, hogy a budapesti és a terézvárosi vezetést sem zavarja, ha egyik legszebb utunkat…..
Legtöbben tudják, hogy az elektronikai hulladékok külön kategóriát képviselnek a hulladékokon belül, ezeket nem lehet csak úgy kidobni a kukába, mégpedig azért nem, mert erősen szennyező hatásúak, tele veszélyes anyagokkal. Speciális kezelést igényelnek, amit erre szakosodott cégek végeznek.…..
Egyik olvasónk küldte be ezeket a kissé meghökkentő fotókat, amin egy műpénisz látható egy Terézvárosban parkoló kocsi alatt. A kép a Székely Bertalan utcában készült. Napokig pihent a dildó a földön zavartalanul.  Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy nincs szemetesebb kerület a belvárosban, mint a…..
Néhány hete ismét Debrecenben jártam, ahol igyekszem útba ejteni a Zsibit minden esetben. Ez a rendkívül színes vásári forgatag mindig magával ragad egy kicsit és általában szoktam is találni érdekes dolgokat (persze azért megtörténik, hogy üres kézzel távozom).Most is szerencsével jártam, hiszen a…..
Miközben Armstrong a Hold felé indult, Budapestre megérkezett a "Kalauz Nélküli" közlekedés, és a mai napig is használt piros jegylyukasztók. Már javában épült a Duna Intercontinental. A nyári kánikula akkor még 30-34 fokot jelentett. Döntöttek a Margitsziget sorsáról is.…..
Épp most vetted észre, hogy mennyire elhasználódtak és megkoptak az autód gumijai és azon gondolkodsz, hogy ideje lenne kidobni őket a szemétre? Ne hozz elhamarkodott döntést! Inkább tarts velem és nézd meg mi mindenre jó a lakásban és a ház körül egy leszelektált autógumi!..
Az autónk a személyes terünk kiterjesztése, éppen ezért sokan szeretnék, ha a kocsijuk is tükrözné a személyiségüket. Érthető, hogy mindenki szeretné kicsit egyedibbé tenni a saját vasát, hogy egy kicsit kitűnjön a tömegből, ám néhányan ennek olyan módjait választják, melynek okára csak hosszú,…..