Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goodentity

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
A jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!..
Goodentity 2020.07.16 20:45:52
@Nao Nakai:
" Pár évet én is rááldoztam ilyen és hasonló témákra. Maradjunk annyiban, hogy csak rosszabbul jártam. Főleg, hogy nyíltan felvállaltam a nézeteim. Lehet, hogy akkor korai volt? Passz. Nektek sok sikert kívánok."

Igen én is jártam így és úgymond a mai világban ez a normális... :D :S :I Sajnos...viszont azért azóta valamelyest változott a véleményük nem sokkal de nyitottabbak lettek..semmiképp sem kell rosszként megélni ezt hogy előállsz ismerősöknek vagy haveroknak vagy bárkinek...ha mélyen alszanak akkor ez a reakciójuk...erről a mátrix első része jut eszembe...mikor NEO felébred a burokban....és látja körülötte élőket hogy még "alszanak" ... nagyjából itt is ez a helyzet...
Persze sajnos fél info és kamu hírek is mennek...ez tény...hogy összezavarjanak, saját tapasztalások helyretehetik ezeket a dolgokat pl.
Goodentity 2020.08.03 14:17:06
@Nim Heimur:

Wow, ez aztán a beszámoló! Nagyon jó ilyet olvasni! :) Nekem is voltak már fényhajós pulzáló hajós tapasztalataim nagyon jó ilyet olvasni hogy más is tapasztalt már ilyet! :) Egyszer én is láttam már hajót! Szivesen beszélnék még ezekről ha van még vmi infod ezekről v vmi! :) Ez pozitív !!!! :)
A több díjat is nyert "Emberfeletti: A Láthatóvá tett Láthatatlan" című dokumentumfilm, természetfeletti képességeket elsajátító hétköznapi emberek tapasztalatain és támadhatatlan bizonyítékokon keresztül cáfolja meg a fősodratú tudomány állításait; a tudatkutatás mindannyiunk számára,…..
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
Goodentity 2018.01.16 13:25:16
@Zicky72:
Rendben ráfogok keresni,köszönöm!

Csak azért is érdekel ez mert a földönkívüli téma iránt 2014 óta érdeklődöm aktívabban,viszont volt egy álmom olyan 2000 körül amikor még nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok és abban nagy szerepe volt a Napnak, ez az írás juttatta eszembe ezt az álmot,annyira emlékszem hogy nagyon összetett álom volt de nem emlékszem sokra belőle és akkor nem is foglalkoztam még ezekkel a dolgokkal se meditáció se semmi ilyen!
Úgyhogy rendben utána nézek annak a könyvnek! :)
Cobra újabb írása az elmúlt évtizedekben lezajlott földönkívüli beavatkozásról és a földi emberiség felemelkedésének folyamatáról.....
Goodentity 2016.03.13 15:39:22
@kacsoli:
Nagyon jó észrevétel ez a V betűs dolog én láttam ezt a sorozatot mind2 évadot és nem jutott eszembe pedig ugyanez a V betűs dolog van benne...és igaz ami igaz jó észnél lenni, mert ugye ki tudja! :)

Nagyon jó hogy gondolkodnak azért ilyeneken is páran ahogy olvasom a hozzászólásokat időszerű tudni ezekről jó hogy vagyunk páran de tény én is azt szeretném h mindenki tudjon ezekről és fogadják el a tényeket (biztos mindenkinek volt már ilyen olyan tapasztalata) Nem egyedül vagyunk ebben az óriási nagy univerzumban!