Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambi6791

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mondani szokták, repül az idő. Nosztalgikusabb emberek szerint pedig egy tíz évvel ezelőtt történt esemény is mintha tegnap történt volna. És igaz, ami igaz, valóban vannak olyan események, amelyek ugyan régebben történtek, mégis élénken élnek az emlékeinkben. Nekem is van néhány ilyen, ma…..
Mármint, nahát, milyen sok idő telt el azóta, hogy utoljára írtam! Természetesen nem a kedves Olvasókat akartam hanyagolni, egyszerűen nem nagyon volt írnivalóm. Teltek a napok, néha egy-egy kontroll és semmi más. Szóval, látszólag szürke hétköznapok. A fejemben néha talán túl szürkék is, mert…..
Bambi6791 2017.01.06 22:30:40
Helló Misi! Kezdtem azt hinni, hogy már teljesen elfelejtettél minket. Többször ránéztem az oldalra, de sehol semmi. Örülök, hogy újra jelentkeztél :-) Ahogy olvasom az írásodat valahogy sokkal nagyobb nyugalmat érzek nálad a kontrollal kapcsolatosan. Szerintem már egészen jól kezeled. Ha jól emlékszem, akkor januárban van a szülinapod ugye? Boldog születésnapot! Talán a csillagjegyed sodor mindig a pesszimizmus felé, hiszen a bakokra ez a jellemző :) De ezzel amiket leírtál már meg is cáfoltad ezt a jelzőt, hiszen jól vagy (szerencsére), elérted egy régi álmodat, van egy csodás családod, gondolom, hogy sok barátod is, szóval mi kell még? :) Hogy készültél a stand-upra? Napokig gyakoroltál? Nincs rá mód, hogy meghallgassunk? A könyveddel kapcsolatos infókat döbbenettel hallgatom. Én is elolvastam és azt gondoltam, hogy már rég elkapkodták az összeset! Esetleg ismerősök nem tudnak segíteni a reklámozásban? Vagy a facebookon akik olvasnak? (én nem értek a facebookhoz) Ez a hihetetlen, hogy ami jó, arról miért nem tud a világ??? Na, én ezeket a dolgokat nem értem és ilyen kérdéseken agyalgatok. Mindenkinek megvan a maga keresztje :) Emberek! Aki tud segítsen!!!! Keressétek plusz vegyétek a könyvet és szóljatok a barátaitoknak is!!! Akinek van rá módja, az reklámozza is!!!! Én is szólók újra a barátaimnak, mert szerintem nagyon jó könyv! Kedves Misi! Kérlek írjál sűrübben és jelezz felénk többször. A kontroll eredményét is várjuk!
Jó nagy alvást ma éjszakára! :-)
Bambi