Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emes

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Bella és Blanka olasz vizslák, talán ők az első ilyen kutyák a blogon. Állva is tudnak aludni.Üdvözlettel:…..
emes 2012.02.03 10:18:07
Sziasztok!Ő Prézli, most 4 hónapos. Most is az ölemben fekszik,  és kómában van. Mert nem nevezném csupán csak alvásnak. Lábai szana széjjel, semmi kényelmetlen érzete nincs, pakolom ahogy akarom, csak aludhasson. '' Majd a gazdi megtart, úgysem esem le..lényeg hogy itt…..
emes 2012.01.26 09:14:41
Vizsla Alvópóz Verseny 431. Panka 2012.01.24 17:16:13
 Emesétől:..
A mai nap fényviszonyai éppen megfelelőek voltak arra, hogy néhány mozgalmasabb képet is csináljak az ebekről.El kell mondjak annyit a kutyákról, hogy Nándi sokkal fürgébb és akaratosabb, mint Carlos, ezt a fotókon majd látni is lehet: a labdáért szinte kivétel nélkül ő ér oda…..
"Egyéves szülinapi meglepi a kis Normannek: fűszeres disznósajttorta, sült császárral és marhamájjal töltve!" – írta nekünk Máriusz.Köszönjük, és kívánunk még nagyon sok boldog évet nektek együtt! :-)..
emes 2011.11.08 16:21:55
@Márkaséf: Gondoltam :)) Látszik,hogy meg van illetődve.
Sok boldogságot és jó egészséget Normannak és persze a gazdiknak is!
Carlos és Bandi szunyálása és bágyatag pislogása négy évvel ezelőttről. Akik nem ismernék fel őket: az a Bandi, amelyiknek sérve és az ormányán a rombusz alakú sötétebb folt…..
"Sziasztok!Ezt a csudaszép és persze CUKI tököt anyukánk készítette a testvéreméknek, akik nagy tacskósok (és hogy nehogy sértődés legyen belőle: macskások is...). Annyit még, hogy most faragott életében először tököt!Üdv: Dusánka, aki roppant büszke anyukájára,…..
Viktóriától:Ők Zsuzsi és Snoopy. Nagyon jó páros voltak. Ez a kép kb 5 éve készült. Zsuzsi azóta már nagylány, Snoopy már sajnos nincs velünk. Legkedvesebb képem róluk...
A mi két vizslánk!!!Nagy fiú Szikra , a még pici lányunk…..
12 kiskutyát fialt a vásárhelyi Molnár Anita kétéves magyar vizslája, Vadászfalvi Szirom. Bár egy elpusztult a kicsik közül, a többi gyönyörűen fejlődik. Már elmúltak öt hetesek. (fotó: Molnár Anita)  Nem számítottunk ekkora szaporulatra, hiszen a vizslák általában…..
A kis pisis ma ünnepli első születésnapját. Ez alkalomból egy disznólábbal kedveskedtünk neki - Carlos gégedarabokat kapott, a balhét elkerülendő. Nándi roppant boldog volt, azonnal nekilátott az ajándék elfogyasztásának.Furcsa pózban rágcsál:Amikor Carlos végzett a…..
Katalintól:az én drága nadfülü Bogikám sajnos már nincs közöttünk.....de remélhetőleg a nekünk vigaszt jelentő Bodza  hasonló fülméretekkel lesz…..
Csillától:Ő a 2 és fél éves "vizslaanyukánk" Lulu és az ö kisbabái.                        ..
Drága öreg Lucakuttyunk, Rozsdás legjobb barátja emlékére teszek fel most képet az első és utolsó pillanataikból. Akik ezt a blogot megelőzően olvastátok Rozsdás napjait, biztosan emlékeztek, mennyi csodás pillanatunk volt együtt. Örökké élni fog az emlékeinkben... Eszter…..
emes 2011.06.28 15:36:48
Az én nagy és gyönyörűséges Carlos kutyám ma ünnepli a negyedik születésnapját! Az ajándékai között biztosan lesz virsli meg labda, és ma alhat egy kicsit a lábamon :)Ma ünnepelne Bandi kutya is...
ZIRCINFO Ki ismeri??? 2011.06.05 22:36:00
 Tudom, számtalan ilyen felhívást olvashattok mindenütt, de azt gondolom, remélem, hogy ezt a vizslát valaki keresi. Július 5-én, vasárnap délután tévedt be hozzánk a képen látható magyar vizsla (Zircen, az arborétumnál). Kb. 2 éves lehet, tejel, tehát kölykei vannak…..
"Kedves Cukiság!Virág egy igazi királykisasszony, ahogy a mellékelt képek is bizonyítják :)))" – írta nekünk Zsófi.Köszönjük!..
 Danitól:                        ..
emes 2011.05.22 13:28:25
"Blackie-t, a négyéves kislányt múlt héten fogadtuk örökbe a csömöri menhelyről. Nagyon nyugodt és kedves kutya, még egy kicsit félénk. Reméljük, gyorsan feloldódik és megszereti új családját" – írta nekünk…..
Kedvenc kutyafajtám a kölyök kutya :) Az álmos kölyök kutya már csak hab a tortán. S mindez duplexben már leírhatatlan. 1.40-nél pedig fenomenális! Forrás: Indavideo, pyronic videói között..
"Kedves Cukiság! Régen volt már vizsla a blogon, ezért remélem, örömmel fogadjátok a család kedvencét, Boscót és az ő hűséges társát, a sárga labdát.Üdvözlettel: Ági"Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
emes 2011.04.26 15:15:22
Ez is egy alvópóz. :))..
Lizi és Zsömi 10 elsőszülöttje:"Mi így élvezzük az első éjszakát." - Natália                           ..