Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszilvi

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyensúlyt! Mert jó nekünk 2016.02.08 14:37:23
Mostanában kicsit hiányos a blog. Ennek egy oka van: boldogok vagyunk! Van nekünk ez a hobbink, hogy blogolunk. Ezen kívül rádiózunk, meditálunk, sportolunk, ételt osztunk, adományozunk és néha már mi sem tudjuk követni mi mindent teszünk. Segítünk, ahol tudunk. Barátkozunk, szerelmesek vagyunk,…..
Egyensúlyt! Csapatjáték 2016.02.03 11:54:32
Úgy hozta a sors, hogy mostanában sokat beszélgetünk a csapatjátékról. És itt nem szűkíteném le a kört kifejezetten a sportra. Csapatjátéknak tartom a munkakapcsolatokat, a párkapcsolatokat és mindenféle kapcsolatot, még a kamionvezetést is. Az ember eredendően társas lény, akkor érzi jól magát, ha…..
Egyensúlyt! Ó, én hősöm! 2016.01.20 15:14:52
Nem, most nem álmaim pasijáról fogok írni és nem is egy filmbéli akcióhősről, hanem a sportról. Ahogy olvasom Ági és Móni posztjait, mindegyikben egy kicsit magamra ismerek. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a sport, a kihívások, a mindennapi küzdelmek, a sikerek, de még a kudarcok is csak a…..
Emlékeztek erre? Én még igen, ahogy kisgyerekként próbáltam utánozni őket. Azt hiszem ideje felébredni a téli álomból és kimozdulni. Tornázni, futni, kirándulni. Én személy szerint rengeteg bejglit megettem az ünnepek alatt és csak akkor keltem fel a kanapéról, ha nagyon muszáj volt, aminek meg is…..
Egyensúlyt! Futótárs kerestetik! 2016.01.07 09:00:00
20 éven át foglalkoztam lovakkal és őket cseppet sem érdekelte, hogy hőség van vagy fagy, karácsony vagy Sziget fesztivál, hozzájuk minden nap menni kellett! Ilyen hideg téli időben edzés után a lábunkat belelógattuk egy vödör forró vízbe, így lehelve újra életet bele.…..
Egyensúlyt! Látogatás 2015.12.23 13:44:39
Holnap Karácsony. Már a célegyenesben vagyunk, vásárlás, főzés, takarítás, díszítés, az utolsó simítások. Már alig várom, hogy halászlé illat legyen a lakásban (a három kutyámról nem is beszélve), megnézzük ezredszer is a Reszkessetek betörőket és eltöltsünk egy…..
Egyensúlyt! Mérföldkő 2015.12.18 12:01:28
Ezer éve nem találkoztunk Szilvivel, így gondoltam, ha már kolléganőm megajándékozott egy szabadnappal felkerekedek és megnézem, hogy állnak a dolgok az egyensúlyom csoport oszlopos tagjánál. Vettem reggelit, és beállítottam hozzá. Úgy látom a Jézuska elég jól dolgozott, mert…..
Egyensúlyt! Akció indul! 2015.12.11 09:00:00
Blogolunk, rádiózunk, odafigyelünk, futunk, tekerünk, úszunk, meditálunk, gitározunk, ételt osztunk, forró csokizunk, kirándulunk, tanulunk és tapasztalunk, megértünk és bámulunk. És adományozunk! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét szervezünk gyűjtést…..
Egyensúlyt! 90 km/h 2015.12.04 09:00:00
A hétvégi eseményünk alkalmával Isaszegen jártunk, ahol esett a hó, lovak ácsorogtak a domboldalon, mi pedig bentről, a kandalló mellől néztük a lehulló kövér hópelyheket egy-egy forró bögre teával a kezünkben. Mindig elvarázsol ez a látvány. Ilyenkor minden békés és…..
Egyensúlyt! 168 óra 2015.10.28 09:00:00
  Gondolkodom… hisz annyi mindent szeretnék ide most egyszerre leírni. 8. órája ülök az irodában az íróasztal mögött. Ez történik heti öt napon keresztül. További hét – nyolc órát alszom és körülbelül két órát utazom a munkahelyemre. Utána számolva őrületes…..
Egyensúlyt! Lecsó 2015.10.27 09:07:24
Bridget és köztem sokkal több a hasonlóság, mint gondoltam. Mindketten szinglik vagyunk, rendelkezünk plusz kilókkal és fogalmunk sincs mi fán terem a főzés. Hónapokkal ezelőtt írtam egy blogposztot, aminek a folytatása ez lett volna, de megfeledkeztem róla és csak az imént…..
Egyensúlyt! Reggel 4:00 2015.06.22 11:12:40
  Reggel 4:00 és valami zajra ébredsz. Az ébresztő az. Még gyenge vagy és az agyad sorra gyártja a kifogásokat, miért ne kellj fel. Majd ráeszmélsz, célod van! És ezért tenned kell! Felkapod magadra az előre kikészített ruhád és kilépsz az ajtón. A nap is még csak ébredezik,…..
Akik hallgatják az Egyensúly Rádiót, jól tudják, hogy a konyhában tartózkodni számomra nem tűnik kellemes időtöltésnek. Tuti átok ül rajtam, mert valami baleset mindig ér. Gépek tönkremennek, dolgok eltörnek, testrészeket vágok el. Pár évvel ezelőtt vacsorát készítettem…..
Egyensúlyt! Ironman… 2015.04.22 07:56:07
8 hónap, ennyit hagytam ki. Se úszás, se bringa, se futás. A barátaim szerint végtelen mennyiségű energiával rendelkezem, de a nap sajnos nekem is csak 24 órából áll. Ezért döntenem kellett és a munka meg a suli mellett a sport került háttérbe. Mostanáig. Nem állítom, hogy…..
Január. Körülnézek az ismerőseim közt és azt látom, hogy mind intelligensek, helyesek, kedvesek, mégis sok köztük az egyedülálló. Keresünk, kutatunk, tervezgetünk, vágyunk a párkapcsolatra. Míg egy nap végre jön valaki, akit mint egy ruhát felpróbálunk és nézegetjük…..
Ha bízol és engedsz, meg fogsz lepődni, mit készített neked Isten. Mabel Katz Engedni, engedni és engedni. Vannak, akik szerint egy életünk van, utána irány a menny vagy a pokol. Vannak olyanok, akik szerint többször is visszajövünk ide a Földre, tanulni, fejlődni. Én ezek…..
Azt mondják, minden csoda 3 napig tart. Nos, szerintem ez hülyeség :D Sátrak, kamionok, nyüzsgés, a hangulata pont olyan, mint a lovasversenyeké, gondoltam magamban mikor kilátogattam az első napon. Valami fura ’itthon vagyok’ érzés fogott el, az a fajta magabiztosság, amit még…..
Életem egészen 30 éves koromig meseszerűen alakult, majd egy nap leforgása alatt a mesevilágom pokollá változott. Van, hogy sikerül vennem egy nagyobb lendületet és van, hogy elakadok, de azóta is folyamatosan dolgozom a kis lelkemen, gyógyítgatom, szeretgetem és várom a pillanatot,…..
Söri az első féltávú Ironman versenyére készül. Izgalmak és várakozás a rajt előtt. Mindenki ír beszámolót élete első (vagy már nem első) nagy versenyéről. Leírják, hogy ez életük egyik legboldogabb napja és úgy érzik ezentúl bármire képesek!  Nos, ez így is…..