Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
Subba Bugi a lábban 2006.11.03 12:59:52
Van valami a hülye táncban, amivel az ember soha nem tud betelni. Bármilyen idiótán mozog a lefilmezett szerencsétlen, bármennyire fáj néhány másodperc végignézése is a produkcióból, egyszerűen nem lehet levenni a szemet ezekről az idiótákról. Mai versenyzőnk Üzbegisztánból…..