Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Erzsébet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
Gábor Erzsébet 2017.08.13 15:56:20
@Archenemy: A gyermekek tudása 4 tényezőn múlik: l. a padban gyerekek ülnek,- tanuljanak, 2. a katedra mögött pedagógus áll, - tanítson, 3. a gyereknek szülei vannak,- törődjenek velük, 4. az oktatási kormány következetes politikát folytasson.
Az alkalmassági vizsgálatot itt is megkövetelném, mint az eü-ben, itt is megnézném hogy élnek "szegény" pedagógusok, akik mindig panaszkodnak, a magánórák után adóznak e egyáltalán? Stb.
Gábor Erzsébet 2017.08.15 08:34:27
@Kaptár (törölt): Ha már ilyen okos vagy, hogy ehhez a komoly témához ennyit tudsz szólni, bocs ,- inkább ne! ne sértegesd az embereket holmi nyelvészeti kérdésekkel. Ez nem visz előre. A témához csak annyit, hogy nem csak az egészségügyi szakma van. Most például buszvezetőt nem kapnak, ők is európai bért akarnak, de sorolhatnám. Szerződéseket ellenőrizni, lopnak, nem lopnak? Igen meg kell nézni, de nincs az az ellenőrző rendszer amelyik képes mindig, mindennap mindenkit ellenőrizni. Az értékeinkkel van baj, a fejben kell rendet rakni, de ami elromlott 40-50 év alatt, legalább annyi, de ha rosszul csináljuk kétszer annyi kell míg rendbe hozzuk.
Az orvosok tanácstalanok, az érsebész a neurológushoz küld, az vissza az érsebészhez, vagy az ortopédiára, az ortopédus a reumatológiára, és így tovább. Tisztelt Praxis!   Talán tud valaki segíteni abban, hová, kihez fordulhatnék, hogy maradék járóképességemet megőrizhessem, ne adj isten,…..
A Barátok közt sorozat sajtóközleményben jelentette be, hogy a sorozat egyik ikonikus szereplője, a zsivány/sittes Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly bizonytalan időre kiszáll az RTL napi szappanoperájából. Az ok Rékasi egészségügyi állapota, amiről bővebb infót a sajtóközlemény nem…..
Horváth Ágnes, a Lánchíd Rádió Magyarok című műsorának szerkesztő-műsorvezetője volt kedves lehetőséget biztosítani számunkra a BUDA motoros és a BUDA-projekt bemutatásához. A mai Magyarok - Életképek a Kárpát-medencéből című műsorban mintegy fél óra időtartamban…..