Logo Pic
sunthatneversets 2024. október 15.

Rammsteinbe oltott deathcore

d8d91e3b678442cab40c8a3f1d62089a_800x800x1.jpgMostanában az önállóan megjelentetett dalokban hisz az orosz, de floridai székhelyű Slaughter To Prevail. Új daluk Behelit címmel jelent meg és egészen olyan, mint ha a Rammsteinnel kollaboráltak volna. A dalhoz van videó is, alább le is csekkolható.

Vissza a címlapra
RockStation
Online rockzenei magazin aktuális rockzenei hírekkel, lemezismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, új tehetségek bemutatásával és némi nosztalgiázással a rocktörténelem nagyjairól megemlékezvén. Mindazoknak, akik szeretik az igényes és értékes rockzenét.
Legjobban pörgő posztok
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 2 nap
Bremert ma reggel megműtötték
Apuleius • 8 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 2 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 9 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Az oosterhouti Szent János templom
A történelmi Brabant régió a mai Belgium és Hollandia területén feküdt, az északi része a mai holland Noord-Brabant megye, itt fekszik Oosterhout városa. A XIII. században állt a város közepén egy háromhajós templom, ezt kezdték el el 1473-tól átépíteni gótikusra. 
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
A Repedésnek legalább olyan kalandos, sokszor kesze-kusza története van, mint annak idején a LENT-nek volt, és tökéletes lenyomata az Analog Balaton elmúlt 2-3 évének. A lemezt október 19-én a Barba Negrában mutatják be, ahová a jegyek már elővételben elfogytak.
>