Logo Pic
rockstation 2024. július 23.

Ivan & The Parazol lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban

ivan_the_parazol_credit_ornella_mari.jpgAz Ivan & The Parazol ősszel jelenteti meg legújabb, Belle Époque című stúdióalbumát, amelyet október 25-én az Akvárium Klubban hallhat a közönség élőben először. A srácok már ötször megtöltötték az Akvárium Klub nagytermét, így érdemes hamar bebiztosítania a helyét annak, aki elsők közt hallaná az új dalokat.

Az Ivan & The Parazol tavaly lezárta ötödik nagylemeze, a Budai Pop koncertkörútját, majd elvonultak saját stúdiójukba, hogy megírják új lemezüket. Az album különlegessége, hogy a produceri munkákat ezúttal a banda gitárosa, Balla Máté végezte, akinek ez a debütálása producerként és a zenekar szerint most találták meg a legeredetibb hangzásukat. Az album hangulata stadionrockot idéz, tele szintikkel, hatalmas riffekkel és kegyetlenül zakatoló ritmus szekcióval. A rajongók a június elején megjelent Dancer képében pedig már kaphattak némi ízelítőt is az új anyagból.

A Belle Époque lemezbemutató koncertjén, október 25-én az egész új lemez elhangzik majd, de természetesen a régi slágerek sem maradnak ki, mint a Take My Hand, a Megnyitod a szíved vagy a Mást Vártam. Az Ivan & The Parazol koncertjei igazi mámoros rock and roll bulik, egyszerre csatornázzák be a ’60-as, ’70-es évek energiáit és a mai korszellem mindent vivő attitűdjét, így nem csoda, hogy már legalább ötször megtöltötték az Akvárium Klub nagytermét és népszerű fellépőik a fesztiváloknak és az európai kluboknak is.

Jegyek elsőként a zenekar rajongói klubja számára lesznek elérhetők július 23. 11 órától, július 24-én, 11 órától a regisztrált Live Nation tagok számára nyílik meg az előzetes jegyvásárlás, a teljeskörű jegyértékesítés pedig július 25-én 11 órakor indul.

Vissza a címlapra
RockStation
Online rockzenei magazin aktuális rockzenei hírekkel, lemezismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, új tehetségek bemutatásával és némi nosztalgiázással a rocktörténelem nagyjairól megemlékezvén. Mindazoknak, akik szeretik az igényes és értékes rockzenét.
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 7 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Bajnokok Ligája-sorsolás
Apuleius • 8 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Orczy-kastély, Mátra Múzeum, Gyöngyös
2024-ben a negyedik (a Mátra módszeres felfedezésének pedig harmadik) túránk április elejére esett, és mivel olyan sok nevezetességet vettem fel képzeletbeli listánkra, hogy arra kevés lett volna utazással együtt 1 nap, ezért 1 éjszakára megszálltunk Mátrafüreden. Találtunk egy self check-in típusú…
„Küldik a kritikát, nem leszek sikeres” – Itt a toldyuuso új dala Lil Frakk-kal
„Érződik, hogy ez most mélyről lett őszinte.”
>