Logo Pic
theshattered 2024. április 26.

Itt a Hammerfall friss dala, jön a nagylemez is!

hammerfall2024.jpgKilenc dal kerül majd fel a Hammerfall új nagylemezére, az Avenge The Fallenre. Az augusztus 9-én megjelenő album már a tizenharmadik lesz a svéd zenekartól, amire azért rendesen rá is készültek. Az eredmény első szelete a videót is kapott Hail To The King lett.

hammerfallavengethefallen.jpg

01. Avenge The Fallen
02. Burn It Down
03. Capture The Dream
04. Hail To The King
05. Hero To All
06. Hope Springs Eternal
07. Rise Of Evil
08. The End Justifies
09. Time Immemorial

Plusz, persze egyáltalán nem mellékes infó, hogy a Hammerfall október 22-én újra Budapestre látogat, ahol a Powerwolf különleges vendégeiként lépnek majd a deszkákra. Az MVM Dome-ba tervezett koncerten a Windrose melegít majd be.

Vissza a címlapra
RockStation
Online rockzenei magazin aktuális rockzenei hírekkel, lemezismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, új tehetségek bemutatásával és némi nosztalgiázással a rocktörténelem nagyjairól megemlékezvén. Mindazoknak, akik szeretik az igényes és értékes rockzenét.
Legjobban pörgő posztok
Nagy friss sertéskaraj teszt
Linda Morvai • 19 nap
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 19 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Nagy változások várhatók a középpályán
venember83 • 4 nap
Fiatalok értékesítéséből finanszírozná a nyári erősítést a Juve
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Szimulátor történelem - 15. rész
  Falcon 4.0   Ezennel elérkeztünk ahhoz az alkotáshoz, ami miatt az összes eddigi része a cikksorozatnak lényegében ennek felvezetésének fogható fel. Ez a Falcon 4.0. Egyes területeken ez jutott legmesszebb a szimulátorok evolúciójában annak ellenére, hogy még ezt követően volt egy utolsó nagy…
Főisten lánya a gróf titkos szeretője, avagy Szilágyi Arabella titokteli élete IV. – Mahler kedvence
A Szilágyi Arabellánál alig egy évvel idősebb Gustav Mahler huszonnyolc múlt, amikor megérkezett Budapestre, immár háta mögött tudva a ljubljanai, olmützi, kasseli, prágai (itt vezényelt először Wagner és Mozart műveket) és lipcsei színházakat, melyek közül több helyről kisebb-nagyobb botrányok…
>