Logo Pic
nflfan 2024. június 15.

Visszavonult védőt szerződtetett a Los Angeles Chargers

Tony Jefferson tavaly májusban bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a sisakját. Egy év kihagyás után, két héttel ezelőtt bejelentette, hogy szívesen visszatérne a pályára. A bejelentést követően, meglepő módon, nagy érdeklődés volt a játékos iránt.

Végül a Los Angeles Chargers lett a befutó és tegnap szerződtették a 32 éves safetyt. A szerződéséről egyelőre nincs hír de nagy valószínűség szerint egyéves, veterán minimum fizetést jelentő szerződéssel tér vissza az NFL-be.

Jefferson a 2013-as Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki. Az Arizona Cardinals csapatához szerződött draftolatlanként. Újonc szerződése lejártát követően a Baltimore Ravens (kétszer is), a San Francisco 49ers és a New York Giants játékosa volt.

Fotó: x.com

Vissza a címlapra
NFL HUNGARY
A NFL híreivel, eseményeivel, eredményeivel foglalkozó napi többszöri alkalommal frissülő blogja.
Legjobban pörgő posztok
Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet
venember83 • 5 nap
10 apró viselkedés, amely sokat mond valaki valódi jelleméről
Life Advisor • 8 nap
Nincs előrelépés Douglas Luiz és Calafiori ügyében
venember83 • 6 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 2 nap
Tacchinardi: „Chiesát mindig hátráltatták a körülmények”
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
Rudera Sikátor
Fót-Sikátorpuszta, Rossztemplom-dűlő  "...A Sikátor nevű uradalmi dűlőn épületromok látszanak, melyeket templomromoknak tartanak..." (Forrás: Pest-Pilis-Solt-Kiskun-Vármegye általános ismertetője és címtára, Váci Járás** 1930/1931) Úgy gondolom, sokak kedvence ez a hely, többek között nekem…
KALIBRÁLÓ REPÜLÉSEK MAGYARORSZÁGON - 1. RÉSZ
A magyar polgári repülés történetének egyik kevéssé ismert fejezetét a kalibráló repülőgépekkel írták. Volt idő, amikor Ferihegyről naponta szállt fel egy ilyen gép, hogy személyzete a fedélzetén telepített eszköz és egy földi csapat segítségével az útvonalrepüléshez vagy a leszálláshoz használt…
>