Logo Pic
Minden, ami lakásfelújítás 2024. március 08.

Ilyenek lesznek a legnépszerűbb konyhák az idén

Meleg, hívogató színek

Úgy tűnik, hogy a hófehér konyhák felett eljár az idő. Csökken a kereslet a magasfényű konyhabútorok iránt, lassan visszatérünk a hagyományosabb színek felé. Többek között a világosabb földszínek, faszínű tónusok, a mélykék és a páfrányzöld árnyalatok örvendeznek nagy népszerűségnek. A semlegesebb árnyalatokat bátran lehet kombinálni kontrasztos színfoltokkal. Egy ilyen színpalettát követve hangulatos, barátságos konyhát hozhatunk létre a hideg használati tér helyett.

kep03_1_1.PNG

Az esztétikus és funkcionális konyha

2024-ben a konyhákban nagyobb szerepet kap a funkcionalitás, mint eddig bármikor. Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb egy gondosan megtervezett konyhában főzni és pakolni. A konyha megtervezésénél azt vedd figyelembe, hogy mennyit és hogyan főzöl. Az esztétikus ám használhatatlan konyhák felett eljárt az idő! A push-to-open technológiával ellátott szekrények, a modern készülékek, a tudatosan kialakított tárolók megkönnyítik, illetve felgyorsítják a konyhai munkálatokat.

124380-highres-836x559.jpg

Tárolás minden szinten

Egy konyhában nagyon fontos a megfelelő tárolórendszerek kiépítése, főleg a kisebb otthonokban. Idén kiemelt szerepet kap a konyhai tárolási lehetőségek bővítése, legyen szó akár testre szabható fiókok és szekrények kialakításáról, akár a kamra rendszerezéséről.

A beépített tárolórendszerek mellett újra nagy népszerűségnek örvendenek azok a tárolószekrények, amelyek kisebb helyen is elférnek: vitrinszekrények, konyhaszigetek, lebegő polcok.

07-hao-the_bridge-878-836x1252.jpg

Trendi dizájnelem

Minden konyhának szüksége van egy központi fókuszelemre, ez pedig miért ne lehetne a páraelszívó? 2024-ben inkább emeld ki kreatívan, hiszen egy stílusos páraelszívó nem csak funkcionalitással bír, hanem személyiséget is kölcsönöz a térnek. Lehet elegáns rozsdamentes acél, rusztikusabb fából készült, csempével kirakott vagy akár merész színű is.

kep07_1.PNG

 

Ha kedvet kaptál a felújításhoz, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon. 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

Vissza a címlapra
Minden, ami lakásfelújítás
Az emberek életükben minimum egyszer – de akár többször is – belekerülnek abba a szituációba, hogy bizony fel kell újítani a lakását. Mindannyian nehezen vágunk bele, mert: • nem csináljunk nap, mint nap, ezért abszolút nincs benne rutinunk, tapasztalatunk • és mert bizony számos kockázattal jár együtt. Azért, hogy a kivitelezés ne váljon rémálommá, hogy határidőre, az elvárt minőségben és költségben elkészülhessen, ahhoz mindössze egyetlen egy dologra kell odafigyelni: gyűjtsön elegendő információt, és ne „hübelebalázs” módjára vágjon bele a felújításba! Így ugyanis rengeteg pénzt, még annál is több időt, és rengeteg idegeskedést takaríthat meg magának! Szóval ezen a blogon hasznos tippeket, segítséget, ötleteket, információkat fog találni ahhoz, hogy elragadó új otthona legyen, ami akkor, annyiért és úgy készül el, ahogy azt Ön szeretné.
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 6 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 4 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 3 nap
Napi érdekes - 518
JTom • 4 nap
Cikkek a címlapról
Őrülten szexi éjszakák Amanda Learrel
1962-ben, a Paolo Cavara, Gualtiero Jacopetti és Franco Prosperi szennyturkász direktortriója által „világra segített” Kutyavilággal (Mondo cane) vette kezdetét az olasz eredetű mondo filmek divatja, amely aztán csaknem két évtizeden át képtelen volt megszűnni. Aki a „hanyatló Nyugaton” ilyesfajta…
Ebéd
Vasárnapi csülök. Világos lép! A legszebb hadsereg is a csapás eszköze.
>