Logo Pic
venember83 2024. október 26.

Az Inter elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventusra az őszi évad egyik legnagyobb presztízzsel bíró meccse vár Milánóban, hiszen vasárnap este az egyik ősi rivális, az Inter lesz az ellenfél.

A Juventus a mérkőzést korántsem legjobb állapotban várja, hiszen Thiago Motta nem számíthat Teun Koopmeiners, Nicolás González, valamint Douglas Luiz játékára, Arkadiusz Milik és Gleison Bremer hosszú távú kiesésén túl. Egy örömteli szombati esemény nyomán pedig a friss apuka, Carlo Pinsoglio is kimaradt a keretből.

A Juventusszal ellentétben az Inter kiváló formában várja a mérkőzést, hiszen az utolsó hét bajnoki mérkőzésükön öt győzelmet arattak. Simone Inzaghi csapata 17 ponttal a második helyen áll a tabellán, két ponttal lemaradva a listavezető Napoli mögött. Az Inter hazai pályán az elmúlt 19 Serie A-mérkőzéséből csak egyet veszített el, és a Serie A idei szezonjában a legtöbb gólt szerezte nyílt játékból, összesen 13-at.

A házigazdák részéről hiányozni fog Hakan Çalhanoğlu és Francesco Acerbi, míg a legutóbbi BL-meccsen, a Young Boys ellen megsérült Carlos Augusto is.

18:00-kor kezdődő mérkőzést az Match 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 19 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Di Gregorio.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, McKennie, Fagioli, Thuram.

Csatárok: Conceição, Vlahović, Yıldız, Adžić, Weah, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy olasz felvágott teszt
Linda Morvai • 13 nap
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 5 nap
Napi érdekes - 542
JTom • 9 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 10 nap
Cikkek a címlapról
Járműbemutató - FMK-007 mérőkocsi
Alapadatok Név: FMK 007Készítette: Szüts DonátKategória: speciális kocsi / mérőkocsi LEGO-adatok Készült: 2023. szeptember – 2024. júniusÉpítési nagyság: 8WNMéretarány: 1/45Hajtás: nincs Története: Miután több magyar vonatkozású járművem már megkapta a felújítást, úgy éreztem, elérkezett az…
Az animáció világnapja
„1892-ben október 28-án volt Émile Reynaud Optikai Színházának első nyilvános vetítése Párizsban, a Grévin Múzeumban. Az animáció világnapja megünneplését az ASIFA (International Animated Film Association) kezdeményezte 2002-ben. Ugyanebben az évben Magyarországon a szegedi Grand Café ünnepelte meg…
>