Logo Pic
venember83 2024. július 21.

Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé

miretti_fabio_nyari_edzesen.jpgA Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem döntötte el, hogy marasztalja a játékost, vagy inkább a több játéklehetőség érdekében elengedi egy kisebb olasz klubhoz.

A Juventus mercatójának fontos eleme Kenan Yıldız szerződéshosszabbítása, mivel a Juventus bebetonozná a török tehetséget Torinóba. A pletykák szerint az Öreg Hölgy 1,2 millió euróra emelné a futballista bérét, ám a Corriere dello Sport szerint a 19 éves játékos egyelőre kivár a jobb ajánlatra a többszörös olasz bajnok részéről, s közben a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az Öreg Hölgy egyértelműen elutasította a Chelsea érdeklődését, mivel a török tehetséget érinthetetlennek tekintik Torinóban.

Nicolò Schira megerősíti a fenti értesülést abban a tekintetben, hogy a pletykák és az angol klubok érdeklődése ellenére a Juventus kulcsjátékosnak tekinti Kenan Yıldızt, ezért kizárt a futballista távozása.

Alfredo Pedullà arról számolt be, hogy Jean-Clair Todibo ügyében a Juventusnak sikerült a bérezés részleteiben is megegyezni a játékossal, aki csak az Öreg Hölgyhöz kíván távozni, ügynöke pedig két napja próbál megegyezésre jutni a Nice képviselőivel egy kivásárlási kötelezettséget tartalmazó kölcsönszerződésben, mielőtt a klubok közvetlenül is felvennék egymással a kapcsolatot.

Nicolò Schira a védő tekintetében ötéves szerződésről beszél évi 2,5 millió eurós bér mellett, s Cristiano Giuntoli szerint a Francia Guyanában született 24 éves védőből csúcskategóriás játékos lesz. A Juventus 4-7 millió eurós kölcsönben hozná el a játékost, azonban a kölcsönszerződés könnyen kötelezővé váló kivásárlási opciót tartalmazna.

Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy többen is érdeklődnek a nyáron várhatóan távozó Arthur Melo iránt, a Serie A-ban a több neves játékost igazoló Como érdeklődik a középpályásért, Angliában pedig az Everton és a Leicester merült fel.

Nicolò Schira sajnos arról számolt be, hogy Federico Chiesa ügyében jelenleg semmilyen konkrét ajánlat nem létezik. Az Inter nem érdeklődik, mivel inkább ingyen szerződtetné a támadót, a Roma pedig kivár, mivel jelenleg Matías Soulé jelenti a prioritást, a Napoli pedig inkább játékoscserében gondolkodik. Külföldi klubok érdeklődéséről nincsenek értesülések.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 7 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Bajnokok Ligája-sorsolás
Apuleius • 9 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Orczy-kastély, Mátra Múzeum, Gyöngyös
2024-ben a negyedik (a Mátra módszeres felfedezésének pedig harmadik) túránk április elejére esett, és mivel olyan sok nevezetességet vettem fel képzeletbeli listánkra, hogy arra kevés lett volna utazással együtt 1 nap, ezért 1 éjszakára megszálltunk Mátrafüreden. Találtunk egy self check-in típusú…
„Küldik a kritikát, nem leszek sikeres” – Itt a toldyuuso új dala Lil Frakk-kal
„Érződik, hogy ez most mélyről lett őszinte.”
>