Logo Pic
venember83 2024. július 20.

Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve

soule_herzogenaurachba_erkezes_csapattal.JPGA Juventus idén nyáron a felkészülési mérkőzéseket egy európai turné keretén belül szervezte le, és a csapat ma elutazott Herzogenaurachba, ahol az adidas komplexumában végzi majd az edzéseket, és egyes pletykák szerint itt is jelenthetik be az új érkezőket is.

A csapat július 26-án Nürnbergben a hazai együttes ellen lép pályára felkészülési meccsen, ezt követően a következő meccsre augusztus 3-án fog sor kerülni Pescarában a Juventus és a Brest között, majd augusztus 6-án a Juventus felnőtt csapata a Next Gen csapattal ütközik meg a torinói Allianz gyepén, zárásként pedig az Atlético Madrid lesz az ellenfél augusztus 11-én Göteborgban.

A keret messze nem teljes vagy végleges, számos játékos hiányzik, Romeo Agresti beszámolója szerint Dean Huijsen, Mattia De Sciglio és Arthur Melo a játékospiaci dinamika miatt maradt ki a keretből, Wojciech Szczęsny és Weston McKennie pedig még pár napig szabadságon van, illetve őket is érinthetik a játékospiaci mozgások. Arkadiusz Milik és Filip Kostić jelenleg még sérült, ők Continassában folytatják a felépülést és felkészülést. A keretből igazoltan hiányzik Federico Chiesa. A Juventus támadója ma kelt egybe szíve választottjával, és várhatóan később csatlakozik a Juventus keretéhez.

A Juventus a következő kerettel vágott neki a mai utazásnak:

Kapusok: Pinsoglio, Di Gregorio, Perin, Daffara.

Védők: Gatti, Cambiaso, Cabal, Djaló, Savona, Barbieri, Rouhi, Muharemović, Facundo González, Comenencia.

Középpályások: Locatelli, Adžić, Thuram, Miretti, Fagioli, Nicolussi Caviglia.

Csatárok: Vlahović, Soulé, Weah, Hasa, Sekulov, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 8 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 9 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Dickens, a bűvész
x1849 nyarán egy Rhia Rhama Rhoos néven szereplő bűvész tartott előadást Bonchurchban, egy tengerparti üdülőhelyen amely az Anglia déli partjainál lévő Wight-szigeten található.
MovieGeek #05 - VFX és CGI avagy speciális effektek a 90-es évek filmjeiben
A 90-es évek filmjei különleges helyet foglalnak el a mozitörténelemben. Ez az időszak a speciális effektusok (VFX) szempontjából is egy valódi aranykor volt, amikor a technológiai innovációk egymás után változtatták meg a filmkészítést, új távlatokat nyitva a rendezők és a közönség számára…
>