Logo Pic
venember83 2024. július 16.

Koopmeiners a távozást sürgeti

koopmeiners_teun_mosolyogva_mutogat.jpgOlasz források szerint Teun Koopmeiners nyomást fejt ki az Atalanta vezetőségére, és a középpályás a Juventushoz kíván igazolni, ahol a szakemberek szerint ideális lenne Thiago Motta 4-2-3-1-es rendszerébe.

A Juventus is szeretné megszerezni a középpályást, ám az Öreg Hölgy nem tud megfelelni a bergamóiak 60 millió euróban meghatározott árának, és 40 millió eurót ajánlott a holland válogatottért.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Teun Koopmeiners és a képviselői próbálják rávenni a bergamói vezetőséget, hogy egyezzen meg a Juventusszal. A középpályás már megegyezett a torinói klubbal, és már csak az Atalantát kell meggyőzni a váltásról. A milánói lap szerint az Atalanta múlt nyáron megígérte a középpályásnak, hogy el fogja engedni őt, de egyelőre utasítsa el a Napoli közeledését.

Az ígéretre hivatkozva a holland játékos képviselői arra kérik a bergamói klub vezetőit, hogy csökkentsék a meghatározott árat, hiszen enenk köszönhetően a két klub már közelebb jutna a megegyezéshez.

Alfredo Pedullà beszámolója szerint a Juventus vezetősége reménykedik a játékos megszerzésében 50 millió euróért, de nincs kizárva, hogy a klubok álláspontja félúton fog találkozni, és 55 millió euróért öltheti fel a Juventus mezét a 26 éves játékos.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 7 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Bajnokok Ligája-sorsolás
Apuleius • 8 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Orczy-kastély, Mátra Múzeum, Gyöngyös
2024-ben a negyedik (a Mátra módszeres felfedezésének pedig harmadik) túránk április elejére esett, és mivel olyan sok nevezetességet vettem fel képzeletbeli listánkra, hogy arra kevés lett volna utazással együtt 1 nap, ezért 1 éjszakára megszálltunk Mátrafüreden. Találtunk egy self check-in típusú…
„Küldik a kritikát, nem leszek sikeres” – Itt a toldyuuso új dala Lil Frakk-kal
„Érződik, hogy ez most mélyről lett őszinte.”
>