Logo Pic
venember83 2024. július 15.

A Juve ajánlatokra és válaszokra vár

chiesa_federico_mikrofonnal_serie_a_logos_hatter_elott.jpgA Tuttosport beszámolója szerint Federico Chiesa az opcióit értékeli ki, s ezen opciók egyike az AS Roma, a Juventus pedig a játékos árát 30 millió euróban határozta meg, viszont egyáltalán nem zárható ki, hogy már 25 millió euró plusz bónuszok fejében is elengedné az olasz válogatottat. A farkasok hamarosan ajánlatot tehetnek, majd kezdődhetnek a tárgyalások. A játékos számára vonzó az olasz főváros, ahol a projekt középpontjában érezhetné magát.

Mirko Di Natale szerint a Roma és a Leicester továbbra is érdeklődik Matías Soulé kapcsán, és a rókák 25 millió eurót plusz bónuszokat ajánlottak a játékosért, a Roma pedig még nem tett ajánlatot. A Juventus elutasította a Leicester ajánlatát, mivel a kezdetektől 40 millió eurós árat határozott meg a támadóért, ám nem zárható ki, hogy a klub 35 millió euróra fogja mérsékelni az árat.

A La Gazzetta dello Sport szerint az argentin támadó értékesítését követően a Juventus a Borussia játékosa, Karim Adeyemi vagy a Porto brazilja, Galeno felé veszi az irányt, és Jadon Sancho pillanatnyilag csupán tartalékopciót jelent. A Sport Mediaset szerint Federico Chiesa és Matías Soulé együttes távozása esetén a Juventus lecsaphat Jadon Sanchóra és Karim Adeyemire.

Giovanni Albanese is hasonló értesülésekkel szolgált abban az értelemben, hogy pillanatnyilag nem várható roham a Juventus részéről Jadon Sancho iránt. Bár a játékos és a klub között javult a viszony, ez nem jelenti azt, hogy a támadó maradna. A Juventus továbbra is érdeklődik, és hamarosan felgyorsulhatnak az egyeztetések a felek között, de várhatóan majd csak augusztusban várhatók fejlemények, amikor a United számára sürgős lesz megoldani a kérdést, és a Juventus akkor próbálkozhat a játékos kölcsönben való megszerzésével.

Giovanni Albanese megemlítette Stephan El Shaarawy nevét, akit kedvel a Juventus, mivel megfelelne Thiago Motta futballjához, ráadásul életkorának köszönhetően nem jelentene plusz nyomást Kenan Yıldız számára, akivel egyéb források szerint kezdődhetnek ismét a tárgyalások a hosszabbításról, és akár a tízes mezt is megkaphatja a Juve török reménysége.

Kevésbé pozitív helyzetről számolt be a La Gazzetta dello Sport, mivel a lap szerint Adrien Rabiot továbbra is néma a felajánlott hosszabbítás tekintetében, bár a játékos azt ígérte, hogy az EB után választ ad, viszont az EB-n nem kíván a szerződéshosszabbítással foglalkozni. Több nappal a francia válogatott búcsúja után a Juventus vezetősége továbbra sem kapott semmilyen tájékoztatást, és a középpályás a közösségi hálózatokban sem utalt jövőjére. A pletykák szerint a játékos ügynöke/édesanyja puhatolózik a piacon, és olyan klubok merültek fel potenciális célpontként, mint a Real Madrid, a Galatasaray, a Roma, a Milan és a Liverpool.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 7 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Bajnokok Ligája-sorsolás
Apuleius • 9 nap
Az autizmus 12 jele felnőtteknél, amelyeket lehet nem ismersz
Life Advisor • 8 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Orczy-kastély, Mátra Múzeum, Gyöngyös
2024-ben a negyedik (a Mátra módszeres felfedezésének pedig harmadik) túránk április elejére esett, és mivel olyan sok nevezetességet vettem fel képzeletbeli listánkra, hogy arra kevés lett volna utazással együtt 1 nap, ezért 1 éjszakára megszálltunk Mátrafüreden. Találtunk egy self check-in típusú…
„Küldik a kritikát, nem leszek sikeres” – Itt a toldyuuso új dala Lil Frakk-kal
„Érződik, hogy ez most mélyről lett őszinte.”
>