Logo Pic
venember83 2024. július 04.

A védősorba is erősítéseket tervez a Juve

kiwior_jakub_mosolyog_arsenal_mezben.jpgA Tuttosport értesülései szerint Jakub Kiwiorra eshet a Juventus választása, mivel a játékosnak kiváló a technikája, illetve nagyszerűen lát a pályán, és ezért Thiago Motta őt már a középpályán is bevetette a Speziánál töltött idő alatt. Az eredetileg kiszemelt Riccardo Calafiori jelenleg nagyon közel tűnik az Arsenalhoz, ami azt jelentheti, hogy Jakub Kiwiort elengedhetik az ágyúsok, méghozzá már 15 millió euróhoz közeli összegért.

A Tuttosport szerint a Juventus érdeklődik a Manchester City jobbhátvédje, Yan Couto iránt is, akit kikölcsönözne az Öreg Hölgy. A védőjátékos kiváló szezont futott a Gironánál, 34 meccs alatt 10 gólpasszig és 1 gólig jutott, s őt nagyra értékeli Cristiano Giuntoli és Thiago Motta a technikai adottságai és a sokoldalúsága miatt.

Ugyancsak a torinói lap írt a Lokomotiv Moszkva balhátvédjéről, Mario Mitajról. A húszéves albán válogatott ára megközelítőleg 12 millió euró, s a futballista taktikai rugalmassága miatt is merült fel a neve Torinóban, a játékos a védelem bal szélén, de a középpálya bal szélén is képes segíteni a csapatát.

Alfredo Pedullà értesülései szerint a Juventus meghatározta Federico Chiesa árát, és az Öreg Hölgy kész elengedni az olasz válogatott játékost a legfőbb érdeklődő AS Roma keretébe 20 millió euró plusz bónuszok fejében. Nicolò Schira szerint pedig a játékos fő célpontja a fővárosi csapatnak, és a farkasok készek egyeztetést kezdeményezni a Juventusszal a futballista megszerzése érdekében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 5 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 7 nap
Danilo: „A Juve az otthonom kiterjesztése lett”
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Csoda szép madarak II.
Az alábbi madaras képek a TINTA Könyvkiadó 2025-ös falinaptárában szerepelnek. Forrásuk Bettoni E. & Dressler O. (1865): Storia naturale degli uccelli che nidificano in Lombardia ad illustrazione della raccolta ornitologica dei fratelli Ercole ed Ernesto Turati. Vol. I. Pio Istituto del…
„Ahhoz, hogy meglepjem a közönséget, először magamat kell meglepnem”
Francesco Tristano szerint a zene többet mond a szavaknál: egyszerre absztraktabb, mégis lényegre törőbb. A zongoraművész a hamburgi Elbphilharmonie-tól az amszterdami Concertgebouw-ig a legrangosabb hangversenytermek fellépője. Kísérletező, az elektronikát és a klasszikus hangzást ötvöző koncertjén…
>