Logo Pic
venember83 2024. június 28.

Teljesen megújulhat a középpálya

rabiot_adrien_csk-szalaggal.jpgA Corriere dello Sport a herceg utolsó könnycseppjéről ír Adrien Rabiot kapcsán, aki vészesen közeledik szerződésének lejártához. A lap megemlíti, hogy a futballista a Créteil, a Pau és a PSG csapatától is ingyen távozott, s feltehetően a Juventus esetében is erre fog sor kerülni. A lap által közölt pletykák szerint a középpályás a Premier League-be vágyik, s Cristiano Giuntoli a francia játékos helyett szerződteti Khéphren Thuramot.  Adrien Rabiot kapcsán az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham közötti versenyről lehet olvasni, s már csak 48 óra választja el a Juventusszal kötött második szerződésének a lejártától.

A Corriere dello Sport írt Douglas Luiz helyzetéről is, akit az Egyesült Államokban a Juventus egyik egészségügyi munkatársa kísért el az orvosira, s a vizsgálatok eredményeire a kilencórás időeltolódás miatt csak ma derülhet fény, ezt követően pedig várhatóan közös közleményben fog beszámolni a számos játékost érintő csereügyletről az Aston Villa és a Juventus.

A La Gazzetta dello Sport egy másik, egyelőre távolabbi célpontról ír, Teun Koopmeiners vonatkozásában a lap a minőséget, a rendkívüli taktikai rugalmasságot és a gólképességet említi meg, és természetesen a holland középpályás lehetne a cseresznye a bianconero csapat és Cristiano Giuntoli tortáján. A milánói cikk szerint a sportigazgató Khéphren Thuram szerződésének véglegesítése után nehéz egyeztetésbe fog kezdeni az Atalanta képviselőivel, és a Juventus nincs könnyű helyzetben, mert a bergamói klub 60 millió euróra értékeli a futballistát, míg a Juventus 40 millió eurós árat határozott meg, s nem kíván ennél többet fizetni a játékosért.

Ami Khéphren Thuramot illeti, több megbízható forrás szerint a Juventus hamar le akarja zárni az ügyletet, Gianluca Di Marzio szerint jövő hétre várható véglegesítés, a Juventus tervei szerint, és a játékos bónuszokkal és átigazolási díjjal együtt 20 millió euróért kerülhet Torinóba. Giovanni Albanese szerint a Juventus mindenképpen siet az ügylet lezárásával, hogy más játékosokra koncentrálhasson, Romeo Agresti szerint pedig a Juventus fokozta a nyomást a Nice képviselőire, és a következő napokban szeretné nyélbe ütni az átigazolást.

Az érkező középpályások kapcsán természetesen felmerül a kérdés, hogy mi lesz a Juventus akutális középpályásaival. Gianluca Di Marzio szerint a Venezia már megkezdte az egyeztetéseket a Juventusszal Hans Nicolussi Caviglia kapcsán, a Tuttomercatoweb pedig arról írt, hogy a fiatal játékos idén nyáron távozhat, és a Como szívesen szerződtetné. A Juventus megközelítőleg 10 millió eurót kér a futballistáért, akinek szerződése még két évig érvényes. Giovanni Albanese szerint a Juventus szívesen megválna Fabio Miretti szolgálataitól is, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, az elmúlt napokban pedig felmerült Weston McKennie szinte biztos nyári távozása, illetve Manuel Locatelli iránt is érdeklődést mutat a Brightont elhagyó Roberto De Zerbi, és szívesen látná egykori tanítványát a Marseille keretében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 5 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 9 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 11 nap
HIVATALOS: Douglas Luiz csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 2 nap
Cikkek a címlapról
Erdély legszebb Szent László freskói
Az egykor Magyarországhoz tartozó vidéken mind a mai napig nagy tiszteletnek örvend a lovagkirály.
Túrakerékpárral Tatáról Budapestre a legöregebb „egyes úton”
Az Öreg-tó partján pihen a bringa még a túra legelején A túra útvonala a Google Térképen A túra útvonala GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 74,29 km (kerékpár computerrel mérve)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 593/610 m- Nehézség: 6/10 (Egész…
>