Logo Pic
venember83 2024. június 14.

Huijsen értékét 30 millió euró fölé lőtte be a Juve?

huijsen_dean_juve-padon_mereng.JPGMirko Di Natale értesülései szerint az elmúlt órákban a Dortmund, a Liverpool és a Newcastle ismét érdeklődött Dean Huijsen helyzete ügyében. Jelenleg az Atalanta nem bonyolódott bele az ügybe az első puhatolózások után. A Juventus nem akar mindenképpen megválni a fiatal tehetségtől, de egy megfelelően magas, legalább 30 millió euró fölötti ajánlat esetén a védő mozdítható.

Fabrizio Romano szerint a Juventus tervei változatlanok Michele Di Gregorio kapcsán, függetlenül Wojciech Szczęsny helyzetétől és Al Nassrhoz való távozásától. A lengyel kapus ügyében továbbra sem jutott előrébb a két klub, jelenleg mindenki a szaúdi klub beleegyezésére vár, miután a tapasztalt kapus már igent mondott a váltásra. Michele Di Gregorio hamarosan a Juventushoz csatlakozik egy 18 millió eurós ügylet keretében, ez továbbra is biztosnak tűnik.

Alfredo Pedullà megerősítette, hogy a Juventus és az Al Nassr képviselői továbbra is egyeztetnek a lengyel kapus váltása kapcsán, s Nicolò Schira szerint Michele Di Gregorio szerződésének az aláírása június vége és július eleje között várható.

Giovanni Albanese szerint a Juventus vezetősége egyre inkább Mason Greenwood szerződtetésében gondolkodik, s egyre kevésbé hajlik a klub Federico Chiesa marasztalására. Cristiano Giuntoli rendkívül nagyra értékeli Mason Greenwood képességeit, és az sem zárható ki, hogy csereügylettel fog próbálkozni a Juventus a két szélső bevonásával. A helyzet kapcsán Fabrizio Romano megjegyezte, hogy Mason Greenwood érkezése előtt a Juventusnak mindenképpen meg kell válnia Federico Chiesától vagy Matías Soulétól.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet
venember83 • 3 nap
10 apró viselkedés, amely sokat mond valaki valódi jelleméről
Life Advisor • 6 nap
Nincs előrelépés Douglas Luiz és Calafiori ügyében
venember83 • 4 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 8 nap
7 viselkedés, amely aláássa az önbecsülésed egy kapcsolatban
Life Advisor • 9 nap
Cikkek a címlapról
A Menace hadművelet 03.
A támadás harmadik napján ragyogó reggelre ébredtek Dakarban. A köd teljesen felszállt, s a kristálytiszta időben a parti erődök megfigyelői már 40 kilométeres távolságról észrevették az angol hajók árbocait. A nap mindkét oldalon a felderítő repülőgépek kiküldésével kezdődött. A menetrend szerint…
Jönnek a liliomok és a hortenziák
Reggel kimentem fotózni a kertbe és kapásból 5 szúnyogcsípéssel jöttem be, 3 az egyik vádlimon, kettő a másikon. Bejöttem és rögtön bekentem ecettel, aztán az Antivakarinnal. Egyébként ez a kenőcs tényleg nagyon jó. Talán segít elmulasztani magamból a kondicionálást, a nyár és a vakarózás…
>