Logo Pic
Apuleius 2024. június 07.

Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz

greenwood_mason_getafe.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint Mason Greenwood készen áll arra, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ezért a torinói klub előzetes egyeztetésekbe kezdett a játékos játékjogát tulajdonló Manchester Uniteddel.

A 22 esztendős szélső a szezont kölcsönben a Getafe kötelékében töltötte, ahol 36 alkalommal lépett pályára, s a csapatot 10 találattal, valamint 6 gólpasszal segítette. 

A fiatal játékos zöld utat adott képviselőinek arra, hogy a felek megkezdjék a tárgyalásokat, s szívesen kipróbálná magát a Juventus mezében.

A Juventus sportigazgatója, Giuntoli számára fel van adva a lecke, hiszen a hírforrás szerint a Manchester United 35-40 millió euróra értékeli az angol szélsőt, ami túl magas összeg lehet a torinóiak számára, különösképpen annak tudatában, hogy jelenlegi szerződése 2025 júniusáig érvényes.

A Gazzetta azt is tudni véli, hogy Thiago Motta, akinek hivatalos bejelentésére a jövő hét során kerülhet sor, már áldását adta a fiatal játékos szerződtetésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: Khéphren Thuram csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 7 nap
Nagy fagyasztott franciasaláta zöldségkeverék teszt
Linda Morvai • 15 nap
Sancho és Koopmeiners a Juventusra vár
venember83 • 9 nap
Nagy marinádozott csirkemellfilé teszt
Linda Morvai • 15 nap
Bonucci: „500 meccs után többet vártam”
venember83 • 6 nap
Cikkek a címlapról
Őshévíz és meleg-vizű gyógyforrás a Balaton mélyén
Thetys-tenger A Triász korszakban, ami földtörténetileg elég régen, mintegy 200 millió évvel ezelőtt volt a Thetys nevű tenger borította a Dunántúli középhegység és a mai Balaton helyét. Ennek az őstengernek az üledékéből (dolomit, mészkő) épül fel a Keszthelyi-hegység és a Hévíz környéki dombok…
Metánkibocsátások csökkentése nélkül nincs klímasemlegesség – itthon sem
Írta: Galambos Eszter, energia programfelelős, MTVSZ Immár 4 éve, hogy Magyarország a klímavédelemről szóló 2020. évi XLIV. törvényben (Klímatörvény) vállalta, hogy eléri a klímasemlegességet, vagyis „…az üvegházhatású gázok még fennmaradó hazai kibocsátása, valamint elnyelése a 2050. évre…
>