Logo Pic
Apuleius 2024. június 07.

Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz

greenwood_mason_getafe.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint Mason Greenwood készen áll arra, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ezért a torinói klub előzetes egyeztetésekbe kezdett a játékos játékjogát tulajdonló Manchester Uniteddel.

A 22 esztendős szélső a szezont kölcsönben a Getafe kötelékében töltötte, ahol 36 alkalommal lépett pályára, s a csapatot 10 találattal, valamint 6 gólpasszal segítette. 

A fiatal játékos zöld utat adott képviselőinek arra, hogy a felek megkezdjék a tárgyalásokat, s szívesen kipróbálná magát a Juventus mezében.

A Juventus sportigazgatója, Giuntoli számára fel van adva a lecke, hiszen a hírforrás szerint a Manchester United 35-40 millió euróra értékeli az angol szélsőt, ami túl magas összeg lehet a torinóiak számára, különösképpen annak tudatában, hogy jelenlegi szerződése 2025 júniusáig érvényes.

A Gazzetta azt is tudni véli, hogy Thiago Motta, akinek hivatalos bejelentésére a jövő hét során kerülhet sor, már áldását adta a fiatal játékos szerződtetésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 8 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 7 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
Esterházy-kastély, Csákvár
2021 májusában jártam a mai bejegyzésben szereplő kastélynál, akkor a vírushelyzet miatt nem lehetett látogatni. Csak a portás jóindulatán múlt, hogy egyáltalán közel mehettem a bejárati kapuhoz fotózni. Még a parkban sem lehetett körülnézni. Lássuk a kastély történetét: A csákvári…
„Minden orgazmus után békehimnusszá változik” – interjú drMáriással a Tudósok új lemezéről, a Totál Csehszlovákia!-ról
Hétfőn itt, a Recorderen debütált a Tudósok 20. lemeze, amit október 25-én az A38 Hajón mutat be a tudományos jazz-punk-funk zenekar. A Totál Csehszlovákia!-n vadonatúj dalok mellett régi számok frissített, átdolgozott változatai is hallhatók: a Mutass egy faszt! címűt például bűnbocsájtó…
>