Logo Pic
venember83 2024. június 05.

Huijsen segíthet Koopmeiners megszerzésében

huijsen_dean_roma_1.jpgAz elmúlt napokban több forrás is arról számolt be, hogy Teun Koopmeiners általános tekintetben megállapodott a Juventusszal, ezt legutóbb megerősítette Daniele Longo, valamint Matteo Moretto azt is elárulta, hogy a holland futballista szívesen maradna Olaszországban, így teljesen nyitott az Öreg Hölgy közeledésére.

A Tuttosport új fejezetről írt Teun Koopmeiners kapcsán. A bergamói csapat eddig nemigen kívánt játékosokat beszámítani az ügyletbe, ám Giorgio Scalvini súlyos sérülése gondolkodóba ejtette a vezetőséget, így nem zárható ki Dean Huijsen bevonása az átigazolásba. A védőjátékos nem utasította el a bergamói klub közeledését, bár az elmúlt napokban az édesapja külföldre utazott, hogy puhatolózzon a Dortmund és a Newcastle érdeklődése kapcsán. Nicolò Schira is megerősítette a bergamói érdeklődést a fiatal védő kapcsán.

A La Stampa nemrégiben Matías Soulé helyzetéről írt, aki a frosinonei kaland után várhatóan nemigen fog visszatérni Torinóba, mivel a Newcastle és a Southampton érdeklődést mutat iránta, valamint a Bayer Leverkusen is felfigyelt a fiatal argentin támadóra. A Juventus szeretne 40 millió euró feletti összeget kasszírozni a játékosért, és ezt a tőkét Teun Koopmeiners megszerzésére fordítaná a Juve, mivel a holland középpályás jelenti az első számú prioritást. 

Fabiana della Valle, a La Gazzetta dello Sport munkatársa örömteli fejleményekről számolt be, értesülései szerint Teun Koopmeiners, Riccardo Calafiori és Douglas Luiz is szívesen csatlakozna a Juventushoz, a játékosok nyitottak a váltásra, és csak a klubok közötti megállapodásra várnak.

A Tuttosport Michele Di Gregorio kapcsán osztott meg fejleményeket, a pletykák szerint a Liverpool megpróbálta felülmúlni a Juventus ajánlatát, és szívesen szerződtette volna az 1997-es születésű kapust, aki kiváló opció lenne Alisson mögé és a Liverpool jövője számára. Ugyanakkor a kapus nem kívánt tárgyalásokba bocsátkozni, mivel már elkötelezte magát szóban a Juventus mellett, és nem kívánt kellemetlen meglepetést okozni Cristiano Giuntolinak és Thiago Mottának, aki támogatta a kapus szerződtetését. Nicolò Schira szerint a Juventus kivásárlási kötelezettséggel veszi kölcsön a kapust, 20 millió eurót fizet majd érte 2025 februárja után, a kapussal pedig a klub 2029 nyaráig érvényes szerződést kötött 2 millió eurós nettó bérrel, amely bónuszok révén tovább emelkedhet.

Alfredo Pedullà is beszámolt az Öreg Hölgy középpályásokat illető hajszájáról, az újságíró szerint a Juventus vezetősége bízik abban, hogy sikerül megállapodni Teun Koopmeiners szerződtetéséről, és ezt a megállapodást segítheti Dean Huijsen bevonása az ügyletbe. Douglas Luiz szerződtetése várhatóan nem lesz egyszerű a Juventus számára, és nem is várható hamarosan áttörés, mivel egyelőre Teun Koopmeiners élvez elsőbbséget annak ellenére, hogy Douglas Luiz rendkívül szívesen csatlakozna a Juventushoz.

A Corriere dello Sport a Juventus rövid távú terveiről írt, ezek célja a pénzügyek rendbe tétele, amihez nagy segítséget fog nyújtani a BL-szereplés, a klub szeretne szorosabb kapcsolatot kialakítani a szurkolókkkal, ezt célozzák a kereterősítési törekvések is. A Juventusnál az idei évben az együttműködés a sportigazgató és az edző között nem volt túl szoros, ez mindenképpen változni fog jövőre, és Thiago Motta már most együttműködik Cristiano Giuntolival a csapatépítés és a megfelelő játékosok szerződtetése érdekében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 8 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 7 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
Esterházy-kastély, Csákvár
2021 májusában jártam a mai bejegyzésben szereplő kastélynál, akkor a vírushelyzet miatt nem lehetett látogatni. Csak a portás jóindulatán múlt, hogy egyáltalán közel mehettem a bejárati kapuhoz fotózni. Még a parkban sem lehetett körülnézni. Lássuk a kastély történetét: A csákvári…
„Minden orgazmus után békehimnusszá változik” – interjú drMáriással a Tudósok új lemezéről, a Totál Csehszlovákia!-ról
Hétfőn itt, a Recorderen debütált a Tudósok 20. lemeze, amit október 25-én az A38 Hajón mutat be a tudományos jazz-punk-funk zenekar. A Totál Csehszlovákia!-n vadonatúj dalok mellett régi számok frissített, átdolgozott változatai is hallhatók: a Mutass egy faszt! címűt például bűnbocsájtó…
>