Logo Pic
venember83 2024. május 22.

Nemsokára bejelenthetik Mottát

motta_thiago_elmelkedik_reflektorok_fenyeben.JPGMIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már megvan a megállapodás egy hároméves szerződés tekintetében, amelyben a harmadik év opcionális. A rossoblu klub ma tartja a BL-bulit, így valószínűleg ma nem lesz semmilyen hivatalos bejelentés, holnap pedig sajtótájékoztató lesz az utolsó bajnoki előtt, ezen már felmerülhetnek fejlemények, holnaptól kezdve Thiago Motta vagy a klub is bejelentést tehet.

Fabrizio Romano szerint a Juventus vezetősége magabiztos Thiago Motta megszerzésében, hamarosan pont kerülhet az ügyre, és jelenleg semmilyen tárgyalás nem zajlik a Juventus és egyéb edzők között, bármiről is tájékoztat a sajtó: a klub egyértelműen Thiago Motta mellett teszi le a voksát. A pletykák szerint a szerződésajánlatot a klub már hetek óta Thiago Motta elé tette.

Romeo Agresti szerint is Thiago Motta az első számú opció, teljes mértékben, de még várni kell pár órát, amíg be nem fejeződik a Joey Saputo és a Thiago Motta közötti egyeztetés. Ezt követően a Juventus mindent megtesz majd az edző kinevezéséért, akire hároméves szerződés vár, de ehhez kell a zöld jelzés a bolognai klub részéről. Minden érintett fél magabiztos az edző megszerzésében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 524
JTom • 8 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 5 nap
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 8 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 4 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
A gógai királyság úrnője
A vadászat hosszú történetében számos olyan vadászhölgy van, akik maradandót alkottak. Ilyen nőalakok közé tartozik Erzsébet királyné, aki híressé tette a gödöllői vadászatokat és meghonosította ott a falkavadászatot. Izabella főhercegasszony, aki a Monarcia-beli vadászközösség oszlopos tagjaként…
Tündéri házikó vintageban
Kopottas régiségekből is lehet gyönyörű vidéki otthont berendezni. Különleges atmoszférája lesz egy ódon, apró pincének, amikor hozzáértéssel alakítják át.
>