Logo Pic
Apuleius 2024. május 17.

HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit

allegri_massimiliano_menesztese.jpgA Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel.

"A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként betöltött pozíciójából. 

A felmentése bizonyos az Olasz Kupa döntője alatt és után mutatott magatartások után következik, amelyeket a klub összeegyeztethetetlennek ítélt meg a Juventus értékeivel és azzal a magatartással, amelyet azoknak kellene tanúsítaniuk, akik képviselik. 

Ezzel lezárul a közös munka, amely 2014-ben kezdődött, 2021-ben újra indult, és az elmúlt három együtt töltött szezonnal, az Olasz Kupa döntőjével ér véget.

A klub sok sikert kíván Massimiliano Allegrinek a jövőbeli munkájához!" - búcsúztatja a szakembert a Juventus hivatalos közleménye.

A sors különös fintora, hogy a Juventus napra pontosan öt esztendővel ezelőtt, 2019 május 17-én menesztette Masimiliano Allegrit első torinói időszakának lezárásaként.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 4 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 1 nap
Huijsen segíthet Koopmeiners megszerzésében
venember83 • 7 nap
Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz
Apuleius • 5 nap
„Ha elindul a szöveg, nekem ömlik” – Ketioz-interjú
soostamas • 1 nap
Cikkek a címlapról
Érzéki hétvége Lucifer szőke ciklonjával
Andrés elektromérnök, Ana ápolónő, a házasságuk pedig hamarosan meghozza a gyümölcsét: Ana ugyanis négyhónapos terhes. Egy unalmas hétvégén Ana táncolni szeretne menni, a férje azonban úgy véli, ez túl kimerítő lenne egy várandós asszonynak – nem árt hozzátenni, hogy Andrés a párja cigizését és…
Sakkfeladat - amatőröknek
Matt világosnak! Jó szórakozást!
>