Logo Pic
venember83 2024. május 08.

Továbbra is Motta a Juve első számú kiszemeltje

motta-allegri-conte_montazs.JPGMirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az újságíró szerint jelenleg a klub nem olyan edzőprofilt keres, amibe beleillene Antonio Conte.

Giovanni Albanese arról számolt be, hogy értesülései szerint a helyzet változatlan Antonio Conte tekintetében. Nem zárható ki a bianconero legenda visszatérése a jövőben, de jelenleg az első számú opciót Thiago Motta jelenti. Továbbá egyértelmű jelek vannak a Juventus és Massimiliano Allegri útjainak az elválásáról annak ellenére, hogy a mester még egy évig érvényes szerződéssel rendelkezik.

Nicolò Schira beszámolója szerint a nemrégiben a PSG-vel hírbe hozott Thiago Motta csak abban az esetben nem lesz a Juventus edzője, ha az edző megváltoztatja az álláspontját, egyelőre azonban a felek között a megegyezés biztosnak tűnik.

A Corriere dello Sport pedig Gleison Bremer helyzetéről írt, aki az újjáformálódó Juventus alapembere lehet jövőre, hiszen idén a védősorban kiválóan teljesít. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy Cristiano Giuntoli és a játékos között van egy megállapodás, amely szerint a klub ki fogja értékelni a 60-70 millió eurós ajánlatokat, ha érkeznek ilyenek idén nyáron.

Dušan Vlahović helyzete viszont betonbiztos a Sky Sport szerint, a csatár központi szerepet tölt be a vezetőség elképzeléseiben. Az értesülések szerint a futballista hamarosan alá fogja írni az új szerződését, az idén jegyzett 17 gólt és 3 gólpasszt nagyra értékeli a vezetőség, amely nem tervez új támadót igazolni a kezdőbe egy komoly befektetés keretében.

Nicolò Schira cikke szerint Cristiano Giuntoli számára rendkívül fontos lenne Teun Koopmeiners leigazolása, álomigazolásnak tekint rá a sportigazgató, és a játékos meggyőzése érdekében nem zárható ki, hogy őrült dolgokat fog véghez vinni a sportigazgató.

Mirko Di Natale ugyanakkor több valószínű távozóról ír, a Juventus nyáron értékesíteni kívánja Hans Nicolussi Caviglia, Samuel Iling-Junior és Filip Kostić játékjogát, és ez független a következő edző személyétől. A Juventus már tavaly nyáron is próbálkozott a szerb védő értékesítésével. Ugyanakkor a Calciomercato szerint a Roma két bianconero játékos helyzetét is figyeli, ez a két játékos pedig a szerződéshosszabbítást visszautasító Weston McKennie, illetve a nem először távozók listájára kerülő Filip Kostić.

A La Gazzetta dello Sport is írt tegnap távozókról, a milánói lap szerint a szezon végét követően a Juventus fel fogja bontani Paul Pogba szerződését, és nyáron áruba bocsátja Weston McKennie játékjogát, miután az amerikai futballistával nem sikerült megegyezni a szerződéshosszabbításról a Juventus által elképzelt bér mellett.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 5 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 2 nap
Huijsen segíthet Koopmeiners megszerzésében
venember83 • 8 nap
Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz
Apuleius • 6 nap
„Ha elindul a szöveg, nekem ömlik” – Ketioz-interjú
soostamas • 2 nap
Cikkek a címlapról
Top 10 Magyar Játékos a Premier League-ben
Az elmúlt évtizedek során több magyar futballista is beírta nevét a Premier League történetébe. Néhányan közülük emlékezetes pillanatokat teremtettek, mások pedig talán nem érték el teljes potenciáljukat. Most összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb magyar játékosokat, akik a Premier League-ben mutatták…
Bowen: A mély lelke
Fülszöveg:  Egy élet.Egy döntés.Egy áldozat.Egyetlen hableány döntéséért az egész világnak súlyos árat kell fizetnie, ahogy egy sötét erő végigsöpör a világokon… Hogy megmentse azokat, akik a legközelebb állnak a szívéhez, Simi mindent feladott: a szabadságát, a családját, és a fiút is, akit…
>