Logo Pic
venember83 2024. április 30.

Agresti: Di Gregorio, Zirkzee és Greenwood valós célpont

greenwood_mason_getafe_mezben_nyelvnyujtogatas.jpgA mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol válogatottal. Ezt a vezetőség megosztotta a játékos képviselőivel is, most pedig a klub a védő képviselőinek az álláspontjára vár a jövőt illetően, különösen miután az idei évet a Románál tölthette a játékos.

Kaio Jorge viszont egyáltalán nem szerepel a Juventus terveiben, amennyiben ajánlat érkezik érte, a brazil támadó távozhat. Michele Di Gregorio és a Juventus közötti egyeztetést is megerősítette Romeo Agresti, és a Juventus vezetőségének most már csak döntenie kell, hogy kitől köszön el az olasz hálóőr szerződtetéséhez, Wojciech Szczęsny és Mattia Perin közül valakinek távoznia kell, és utóbbitól könnyebb lenne megválni.

Romeo Agresti megerősítette az egyeztetéseket Joshua Zirkzee képviselőivel is, ugyanakkor a holland támadó nem csak az Öreg Hölggyel tárgyal, hanem a Milan, az Inter és a Bayern München szakembereivel is, így több vasat is tűzben tartanak a képviselők.

Mason Greenwood kapcsán is komoly érdekődésről számol be Romeo Agresti, azonban a klubhoz közeli újságíró arról számolt be, hogy Manuel Ugarte kapcsán nem tud semmilyen tárgyalásról, miközben a La Gazzetta dello Sport szerint a PSG játékosát több olasz klubnak is beajánlották egy esetleges kölcsön keretében. 

Nicolò Schira értesülései szerint a Bologna nyitott játékosok bevonására Riccardo Calafiori átigazolása kapcsán, és az olasz védő a Juventus legfőbb kiszemeltje a védelembe.

A Tuttosport pletykái szerint bizalomkeltő egyeztetés zajlott a Juventus és Riccardo Calafiori ügynöke között, és a Bologna 25 millió euróra értékeli a játékost, viszont a torinói lap szerint is lehetőség mutatkozik egyes játékosok bevonására, és a Bologna szívesen látna több fiatalt is a Juventustól.

Egy másik kiszemeltről is pletykáltak a napokban, ám David Ornstein értesülései szerint Jorginho várhatóan hosszabbít az Arsenallal a juvés pletykák ellenére, miután a játékosnak a londoni klub felajánlott egy új szerződést. 

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Nagy változások várhatók a középpályán
venember83 • 7 nap
A magányos hős, aki örökmozgó lett ‒ Kékesi Bajnok László a pultnál és a színpadon
beatkorSzaki • 11 nap
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 22 nap
Cikkek a címlapról
Bibi Ka Maqbara
Ezt a gyönyörű mauzóleumot a világhírű Taj Mahal ihlette, de végül annak csak fakó mása lett.
Nyári programok 14-20 év között - Külföldi nyelvtanfolyam
A nyári szünet közeledtével érdemes elgondolkodni azon, milyen hasznos és izgalmas tevékenységekkel tölthetik a tinédzserek ezt az időszakot. Egyre népszerűbbé válik a külföldi nyelvtanfolyam, amely nem csak a nyelvtudást fejleszti, hanem életre szóló élményeket is biztosít. Habár a tinik többsége…
>