Logo Pic
venember83 2024. április 17.

Yıldız lehet a megújuló Juve arca

yildiz_kenan_golorom_3.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy legkésőbb az Olasz Kupa-döntő után. A fiatal török fenomén nemrégiben meghosszabbította szerződését az adidasszal, és a márka arca lesz a jövőben.

A fiatal támadóról Fabrizio Ravanelli is nagyszerű véleménnyel van, és a Juventus legendája szerint a tízes meznek is jó helyet lehet a támadón: „Az én olvasatomban Kenan Yıldıznek a szélen van a helye az ellenfél kapujától 20-30 méterre. Rendkívüli minőséget képvisel a pálya adott harmadában, és nem maradhat távol az ellenfél tizenhatosától. A 10-es mez? Én mindenféle kétely nélkül odaadnám neki. Mivel ezzel felelősséget is kap a srác, akinek a 10-eshez méltó mentalitással kell felnőnie, és éreznie kell a klub bizalmát. Ezzel a mezzel még inkább a klub projektjének a középpontjában érezhetné magát.” - osztotta meg a véleményét Fehér Toll a TV Play műsorában.

A La Stampa értesülései szerint egyébként jövőre már Kenan Yıldız fogja viselni a tízes mezt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 7 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 5 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 4 nap
Két szabadnappal kezdi a hetet a csapat
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Falkland-szigeteki háború 4. rész - A munka ünnepe
Előszó A Falkland-szigeteki háborúról szóló sorozat előző része az első két nap eseményeivel foglalkozott a két hadiflottára fókuszálva. Azonban a munka ünnepén az Argentin Légierő is igen aktív volt, lássuk hát az eseményeket az ő szemszögükből is. Május 1. és 2. további fejleményei Az…
Őrülten szexi éjszakák Amanda Learrel
1962-ben, a Paolo Cavara, Gualtiero Jacopetti és Franco Prosperi szennyturkász direktortriója által „világra segített” Kutyavilággal (Mondo cane) vette kezdetét az olasz eredetű mondo filmek divatja, amely aztán csaknem két évtizeden át képtelen volt megszűnni. Aki a „hanyatló Nyugaton” ilyesfajta…
>