Logo Pic
venember83 2024. április 10.

Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”

kostic_filip_ingerulten_nez.jpgRomeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően.

„Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A további távozók közé tartozik Arkadiusz Milik, Samuel Iling-Junior, Moise Kean, Hans Nicolussi Caviglia és Mattia De Sciglio.

Az edző tekintetében a helyzet nem változott, s egy millimétert sem fog változni: Massimiliano Allegri kapcsán már jó ideje elkezdődött a végső visszaszámlálás a búcsúig.

Nem tudok arról, hogy megosztott lenne a Juventus vezetősége a következő edző kiléte kapcsán, az Öreg Hölgy vezetősége egyértelmű ötletekkel rendelkezik. A Juventus következő szakmai vezetőjét először is és legfőképpen Cristiano Giuntoli fogja kiválasztani. A BL-be jutás matematikai bebiztosítása nagyon fontos mindenféle egyeztetés tekintetében, legyen szó Felipe Anderson szerződtetéséről, Daniele Rugani hosszabbításáról vagy a következő edzőről. Amint sikerül bebiztosítani a részvételt, további konkrét hírekre számíthatunk.

Az elmúlt órákban volt kapcsolatfelvétel a Juventus vezetőség és Fali Ramadani között, és arról tájékoztattak, hogy pozitív volt a beszélgetés kicsengése Federico Chiesa ügynökével. Továbbra is úgy vélem, hogy a rövid távú hosszabbítás mindkét fél célja. A szakmai vezetés változásával és a támadóhármas visszatérésével Federico Chiesa maradásának az esélyei egyre nagyobbak.

Ezen a héten egyeztetés lesz a Lazio és Felipe Anderson nővére/ügynöke között, amely során valószínűleg elköszönnek egymástól a felek. Mattia Zaccagni kapcsán úgy tudom, hogy a Juventus egyelőre csak tájékoztatást kért a helyzetről.

Gleison Bremer ügyében nyáron a Manchester United valószínűleg egy ajánlattal fog előrukkolni.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Szexpedíció a KISZ-táborban, fogócska a szántóföldön, avagy a régmúlt koncertszervezési praktikái
beatkorSzaki • 13 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 8 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 5 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Hegyesdi kőhíd
Hegyesd kőhídja. "..A török hódoltság megszűnése után az 1750-es évektől megkezdődött Veszprém megye úthálózat adatainak összeírása és az utak gondozásának megszervezése, melyet a postajáratok indítása is szükségessé tett. A megyében 1791-ben határozatot hoztak: a hidakat fa helyett kőből kell…
3 hét - 3 fantasztikus ország - Kolumbia, Panama, Ecuador
Panamaváros A nyaralásunk kezdete óta csodák - csodájára az első repülőjárat, ami pontosan indult. Mivel Cartagenából mindössze 50 percnyi repülőútra van csak Panamaváros, így gyorsan letudtuk, de arra nem számítottunk, hogy az országba belépés még az USA beléptetési rendszerét is felülmúlja. Végül…
>