Logo Pic
Apuleius 2023. május 22.

Az Empoli elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgAz európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot.

A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz élvonalban, a tabella 14. helyén állva, a kiesőzónától 9 pont távolságra állva várja a mérkőzést.

Massimiliano Allegri csapatából sérülés miatt hiányzik majd Leonardo Bonucci, Mattia De Sciglio, Paul Pogba és Nicolò Fagioli, míg Juan Cuadrado és Danilo sárga lapos eltöltésüket töltik majd az Empoli elleni találkozón.

A két csapat októberi első mérkőzésén a Juventus Adrien Rabiot duplájával, valamint Moise Kean és Weston McKennie góljaival aratott fölényes, 4:0-ás győzelmet a Torinóba látogató Empoli csapata fölött.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti élőben.

A Juventus 21 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Alex Sandro, Gatti, Rugani, Barbieri, Riccio

Középpályások: Locatelli, Kostić, Miretti, Rabiot, Paredes, Sersanti

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Kean, Di María, Iling-Junior

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy sertés tepertő teszt
Linda Morvai • 10 nap
Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”
venember83 • 7 nap
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
venember83 • 3 nap
Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”
venember83 • 4 nap
Napi érdekes - 516
JTom • 4 nap
Cikkek a címlapról
A marienstatti apátsági templom
A ciszterci apátságot 1212-ben alapították, eredetileg a mai helyétől valamivel keletebbre. Ott némi perpartvar jelentkezett az ingatlanviszonyok terén, ezért tíz évvel később átköltöztek a szerzetesek Marienstattba, a Westerwald hegyei közé, kb. 65 kilométerre keletre Bonntól. 
Rosszkedvűző filmek borúsabb napokra – ezektől a vígjátékoktól biztosan felvidulsz
  A humor a legsötétebb időszakokban is segít meglátni a pozitívumokat az életben. A lehangolt vagy akár a depresszióval küzdő emberek közérzetére is jó hatással lehet. Amikor valami vicceset nézünk vagy hallgatunk, átmenetileg eltávolodunk a negatív gondolatainktól, és rövid távon pozitív érzések…
>