Logo Pic
Szabinae 2024. október 16.

Álomszép csipkecsodák a Victoria's Secret kifutójáról

Az ikonikus Victoria's Secret Fashion Show visszatért, és ma éjjel New Yorkban minden szempár a kifutóra szegeződött! Öt év után az ikonikus Angyalok idén újra életre keltek, és a fehérnemű óriás fantasztikus szikrázó női energiákat szabadított fel. 

A sztármodellek csapata egyszerűen lenyűgöző volt: Tyra Banks, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Irina Shayk, Palvin Barbara, Ashley Graham, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Alessandra Ambrosio, és persze Adriana Lima is újra a reflektorfényben tündököl. Ráadásként meglepetésvendégek is felbukkannak – Bella Hadid, Kate Moss, és még a legendás Carla Bruni is csatlakozott a kifutóra. 

Kattints a képre és nézd meg az összes szettet:

A grandiózus 50 modelles bemutató a magabiztos nőiességre helyezte a hangsúlyt, és véleményem szerint egy fantasztikus 40 perces élményben volt részem éjjel.

Az idei esemény különlegessége, hogy a Victoria's Secret első, kizárólag nőkből álló zenei csapata is fellép. Az est hangulatát a globális zenei ikonok, mint Cher, Tyla, és a K-pop szupersztár Lisa emelték, és élőben biztosították az Angyalok zenei kíséretét a show alatt.  

Még több inspirációért irány a Blog

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Gettyimages

 

 

 

 

 

Vissza a címlapra
Blogozine
A Blogozine cikkeit böngészve sokan találják meg a számukra érdekes tartalmakat. Legyen az divattal, szépségápolással, feltöltődést nyújtó énidőről, vagy utazással kapcsolatos, a trendszetter blogmagazin könnyed kikapcsolódást nyújt a rohanó mindennapokból. Együttműködnél? Írj a blogozine.hu@gmail.com -ra!
Legjobban pörgő posztok
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 2 nap
Bremert ma reggel megműtötték
Apuleius • 8 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 2 nap
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 9 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Fekete István-breviárium
Fekete István (1900–1970) író „Fekete István kimondottan önéletrajzi író.  Első állatregénye, az 1955-ben megjelent »Kele«, egy sérült gólyáról szól, akit otthagytak a társai, és idegen közegben kell boldogulnia. Talán az író magára gondolt az írás közben. A »Kele« ugyanakkor egy kedves…
Csodás az őszi kert
Csodás, amikor süt a nap, de tegnap reggel megint elkezdett esni az eső. Olyan jó lenne egy hét legalább, amikor nem esik. Kicsit szikkadna a talaj végre és akkor jön és megint eláztatja, ráadásul ilyenkor már nehezen szárad. Úgy döntöttem viszont, hogy nem hagyom elrontani a kedvemet, ezért így,…
>