Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókánymester

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami ilyesmit mondott a Momentum alelnöke az ATV-n. Meglepett, ahogyan beszólt az ellenzéki politikusoknak Soproni Tamás. De az, igazi sokk akkor ért, amikor a „cselekvés helyi körei”-re utalt. Ha jól értem a vidéket járva felmérik a vidéki lakosok aktuális problémáit, és annak megfelelően…..
Kedves UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság! Szépen kérem Önöket, hogy a Hír TV-t tegyék vissza az analóg csatornakínálatukba. Sokan szeretnénk a Hír Televíziót is nézni, akik még az analóg adás előfizetői vagyunk. Többségünk régi előfizető, még akkor is, ha nem…..
Az olimpiaellenes népszavazási aláírásgyűjtésbe beleállt a baloldal is. Az okok között miszerint számtalan jobb helye lenne az olimpiára költött pénznek (egészségügy, oktatás, a mélyszegénység felszámolása), szerepel az is, hogy a Fidesz korrupció gyanús tevékenységeit látván, úgy is ellopnák a…..
Az idén hányan érkeznek haza a nyaralásból arra, hogy kirámolták a lakásukat? Sajnos a lakásbetöréseknél a nyaralási időszak a „szezon”. A profi betörőnek azonban információkra van szüksége és ebben sokat segíthetünk neki az internetes megjelenésünkkel. Ártatlannak tűnő infókkal tehetjük ki…..
Ne menjek el a kvótaügyi népszavazásra, biztatnak a kiírás után máris a baloldalról. Ez logikus, hiszen mi van, ha rosszul szavazok? Arra most úgy sincs idő, hogy elmagyarázzák nekem, buta állampolgárnak, mire érdemes szavazni, így a legjobb az lesz, ha csendben otthon maradok. Minek úton útfélen…..
A Regina kerékpárbolt szintén szerepel „Én és a Nagyerdő” irodalmi pályázat támogatói között. Felkeltette az érdeklődésemet, hogy mi motivál egy kerékpár szaküzletet az irodalmi pályázat támogatására és egyáltalán mit lehet tudni egy debreceni kerékpár szaküzletről. Megkérdeztem Gém János…..
Kókánymester 2016.07.05 20:54:59
Magával ragadott az EB futball hangulat a magyar válogatott mérkőzéseinek láttán. MTI Fotó: Illyés Tibor Kíváncsian vártam a Németország-Olaszország negyeddöntős meccset. Gondoltam, mint kezdő focirajongó megnézem magamnak azt a híres német focit, amelynek szervezettségéről, teherbírásáról, és…..
A magyar tejnek soha nem volt nagyobb szüksége a marketingre, mint ma! Az idősebb korosztály talán még emlékszik, hogy régen naponta találkoztunk tej reklámokkal a TV-ben. Változott a világ. Ma már konkrétan a magyar tejnek kell a reklám! Nem elég tejet fogyasztanunk, figyeljünk arra is honnan…..
Miért jelentek meg késve a hírek a Kölni szilveszteri tömeges zaklatásról? (fotó: mandiner.hu) Szerintem csak egy kommunikációs hiba történt. Igaz egyes hírek szerint a német sajtó egyszerűen nem merte megírni a történteket. De, ez szerintem elképzelhetetlen. A demokrácia, és a sajtószabadság…..
25 éves futamidejű lakásépítési hitel 3 %-os kamatra? Volt már ilyen kedvezmény az ifjú házasoknak? Igen, én emlékszem rá! Igaz, még az átkosban. Aztán jött az áhított rendszerváltás. 1990-ben a 1989 előtt felvett hitelek kamatát (Világbanki sugallatra) a hatalmon lévő…..
Már elnézést az építőipari szlengért, de ott ezt így hívják. Emlékezzünk csak vissza, hogy tavaly év végén (szó szerint a legvégén) még a vízcsapból is az folyt, hogy mely utak válnak fizetőssé január 1-től. Arról már nem nagyon kommunikált senki, hogy a kategóriákban…..
Tényleg egy félreértés miatt érkezik az Európai Unióba több ezer migráns? Na, ne! A világszerte elismert német precizitás egyszerűen félreérthetően kommunikál? Tegyük fel elhiszem, és tényleg csak egy sok ezer embert érintő kommunikációs hibáról van szó. Akkor…..
A vízcsapból is a közös uniós migrációs politika, illetve annak hiánya folyik. Számtalan okos nyilatkozatot olvashatunk, különösen az Ausztriában, egy teherautóban talált szerencsétlen halottak után. Megmosolyogtatóak lennének az évek óta fennálló problémáról, a még most…..
Megint ledobta az agyam az ékszíjat. Szent István királyunk felajánlotta az országot Szűz Máriának. No, itt kezdődött. Jöttek a viharos és kevésbé viharos évszázadok és valaki, valahogy mindig úgy érezte az országot, vagy annak egy részét, vagy a javainak egy részét fel…..
Szállok fel a buszra. Megakad a szemem a Telenor új reklámján. Na, ehhez pofa kell.Sajnos akkor nem fotóztam le, így csak a honlapjukról illesztem be a képet. Tudom-tudom, a sok reklám miatt az emberek ingerküszöbe egyre nagyobb, ezért csak az a reklám lehet sikeres, ami ezt a…..
„Amerikában pozitívan nyilatkoztak a magyar közjogi berendezkedésről” – Mii van? Olvasom, hallom, de nem értem. Egyszerre csak megszűnt nálunk a diktatúra, egy csapásra demokratikus lett berendezkedésünk? De nézzük tovább. „Azt is írták, hogy az albizottság elnöke a…..
Csak egy vélemény Konzultáljunk? 2015.05.16 16:22:39
Igen, megkaptam a levelet, sőt el is olvastam. Aztán olvastam még, hogy a kérdések manipulatívak meg, hogy küldjem el a borítékot üresen. Még egy egyházi méltóság is úgy érezte meg kell szólalnia, az egyéb, a véleményemet formálni igyekvő közleményekről nem is…..