Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amindenes.blog.hu

895 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
  Adva vagyon a Wish.com, egy Magyar-nyelvű kínai weboldal, ahol igazán impozáns de ugyanakkor olcsó termékeket rendelhetünk pár kattintással! Ugye milyen jól hangzik? :) Akkor olvasd el a cikkem, hátha kedvet kapsz! ^-^   A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB..
amindenes.blog.hu 2017.08.15 15:16:00
@Emese Mocsnik: Akkor vagy rosszul írtad be a jelszót/email címet, vagy az ellenörző emailt amit kaptál nem nyitottad meg.
amindenes.blog.hu 2019.07.08 09:41:11
@Ferencné Roik: Akkor ott az 'aliexpress.com" ott a bankkártya számát és 3jegyű kódját kell megadni fizetésnél, így az OTP kártya is használható. Ez utóbbinál sokszor szállítási költség sincsen. Ha túl nagy a csomag lehet nem hozza ki a postás csak értesítőt dob be, hogy a postán átvehető.
  Megérkezett a 'Star Wars Jedi Knight 3 Jedi Academy" HD NextGen,-2017 projectem!-HD EFFEKTEK-HD TEXTÚRÁK-2 ÚJ LŐFEGYVER-ÚJ FÉNYKARDOK-ÚJ SINGLE ÉS MULTIPLAYER KARAKTEREK-KONZOLBÓL HASZNÁLHATÓ SKINEK ÉS FÉNYKARDOK-(Y)GOMB: KARAKTER KOSZTÜMIZÁCIÓS KÉPERNYŐ-ÚJ JEDI KASZTOK-MÓDOSÍTOTT NPC-KÉS SOK MÁS…..
amindenes.blog.hu 2019.07.02 18:58:05
amindenes.blog.hu 2019.07.03 16:24:17
@ByRoT: hát pedig kéne..esetleg a reshade exe ami még benne van, azzal kiválasztod a játék indító exe fájlját, majd azt hogy directx9, ha úgy nem jó akkor opengl
Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás…..
amindenes.blog.hu 2019.05.21 07:42:41
-Bizonyára már nagyon sokatokat érdekel, honnan töltök le régi és új, friss és klasszikus Core Repack, RIP,- és egyéb játékokat. -Most megosztom veletek azokat a linkeket, ahonnan én szoktam letölteni. Legtöbbjük MEGA.co.nz ill.-Google Drive tárhely megosztót használ. Amelyik igényel jelszót a…..
amindenes.blog.hu 2019.04.28 21:28:26
@Kit Fisto: másold ki, ne kattints
-LINK: http://shrinkearn.com/rM  ..
amindenes.blog.hu 2019.04.28 20:37:40
@Kit Fisto: Mivel a shrinkearn beadta a kulcsot idővel így most a linkek jórésze használhatatlan, csak nincs időm és kedvem javítani de a youtube csatornámon a legjava még él.
Aki kötött már életében biztosítást, annak tutira van biztosítós sztorija is azzal a konklúzióval, hogy "csak addig vagy fontos, amíg megkötöd, aztán fizetsz évekig, és ha beüt a menkű, csak a kibúvókat keresik." Mindez a másik oldalról úgy néz ki, hogy "a biztosító nem jótékonysági szervezet, hanem…..
amindenes.blog.hu 2019.02.03 13:01:14
Az alábbi linken letöltheted a 'Dragon Ball Super Broly FULL MOVIE'-t !!!http://festyy.com/wVAME8 A letöltés csak úgy működik, ha kikapcsolod az Adblock(reklám blokkolót)!!! https://indavideo.hu/video/Doragon_Boru_Supa_Movie_Brory_-_720p_60FPS..
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
amindenes.blog.hu 2018.12.23 07:00:57
@borso: Vagy nem lopták el csak ingyen cucc kő.
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
amindenes.blog.hu 2018.09.20 15:53:08
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Szegény párkeresőket manapság nem csak a társtalanság szomorítja, hanem a kicsit simlis, kicsit nyerészkedő online társkereső oldalak tömkelege is. A Homáron az Elittársnak szép hosszú, immár évekre visszanyúló a bűnlajstroma, amihez képest a Be2  szinte kisiskolásnak tűnt…..
             ..
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
amindenes.blog.hu 2018.07.13 16:22:07
A Google Mapsen a Rákóczi téri (valójában Józser körúti) nagyposta képén a melléküzletági termékeket bemutató gondolák tömkelege mellett az a legfeltűnőbb, hogy egy nagyon szépen felújított, hívórendszerrel is modernizált postáról van szó.  Ki gondolná, hogy XXI. század ide, 2018 oda, a korszerű…..
via GIPHY Bármilyen területről is legyen szó, a karbantartási és felújítási munkák embert próbáló időszakot jelentenek szolgáltatónak és ügyfélnek egyaránt. Ettől persze ezeket megúszni nem lehet, de átgondolt szervezéssel és jó kommunikációval minimalizálni az elkerülhetetlen kényelmetlenségeket…..
amindenes.blog.hu 2018.06.16 12:37:09
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
amindenes.blog.hu 2018.06.16 10:15:29
Olvasónk egy helyre kis konspirációs elmélettel jelentkezett nálunk. Szerinte a GLS futárok mobiltelefonellátottságával függ össze, hogy egyszer sem értesítették a csomagja érkezéséről, miközben a pakk 17 napot töltött az alsónémedi GLS bázison, mielőtt visszautazott volna Londonba a feladóhoz. Hogy…..
amindenes.blog.hu 2018.05.16 18:32:00
-LINK: http://ceesty.com/wD2kAqhttp://ally.sh/NFceF  ..
Rövid tartalom(Port.hu): A Music Televison kétdimenziós sztárjai, Beavis és Butthead hétről-hétre azon vannak, hogy feladják a leckét hülyeségből. Nincs nehéz dolguk, hiszen született tehetségek. Szombat esténként mi is ízelítőt kaphatunk a hülyeség művészetéből. LETÖLTÉS:…..
Divinity: Original Sin 2 - Divine EditionGenre: Role-playing - Turn-based - FantasyWorks on: Windows (7, 8, 10)Languages: Audio and text: EnglishFeatures: single-player - multi-player - co-op - achievements Size: 27.2 GBCompany: Larian Studios / Larian StudiosInstaller version: v3.0.190.74_(19412) +…..