Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Visceroid

0 bejegyzést írt és 1999 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság sajnos újra többször is lehet hallani az úgynevezett "unikázós" átverésekről. Az áldozatok azt mesélik, hogy váratlanul kapnak egy hívást egy ismeretlen számról, a hívó az egyik szerettüknek adj ki magát és azt kéri, hogy segítsen. És mi a segítség? Természetesen a PÉNZ! A felhívottak…..
Az európai normál nyomtávolság 1435 mm, ez épült ki a legtöbb európai országban. A kivételek közé tartozik a már a blogon sokat emlegetett Spanyolország a maga 1668 mm-ével. A szomszédos Portugália, mivel csak Spanyolországgal határos, szintén ezt választotta. Svájcban léteznek még 1000 mm-es…..
Visceroid 2022.06.08 07:34:10
@gigabursch: "világ legkorruptabb államáról beszélünk."

Európa legkorruptabb állama, de csak azért, mert ott nincs diktatúra mint Beloruszban.
                       Posztolónk értetlenül áll kortársaival szemben, akik szeretik elfelejteni, hogy hány évesek. De hiába gyorsult fel a világ, és hiába semmi sem a régi már, azért ne dobjuk ki a méltóságot a kukába.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Az Ukrajnában február 24 óta zajló háború esetleges eszkalálódása ma a legjelentősebb biztonságpolitikai kérdés (és kockázat) a világon. Jelenleg senki nem ismeri ugyanis Vlagyimir Putyin (vagy kiszemelt utódja) terveit. Az sem világos (még a katonai szakértők számára sem), hogy legyőzheti e…..
A 40 feletti internetes társkeresés nehéz "műfaj" a férfiak számára, mert kialakult jellemű, meggyökeresedett szokásokkal bíró, ezernyi kötöttséggel rendelkező (és ezért nehezen alkalmazkodó) hölgyekkel kell(ene) összehangolódnunk egy olyan közegben, mely feltöltött képekkel és kétdimenziós…..
Visceroid 2022.05.30 13:42:47
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
 A hírek nagyrészt mindig nyugtalanítóak. De ami mostanában jön szembe, azt az egyszerű állampolgár már végképp nem tudja hova tenni. Orbán háborús vészhelyzetet hirdetett! Most akkor megpróbálom összemorzsázni a többi hírből azt, hogy miért tette ezt valójában?  - Mert amire gondolni lehet így…..
Visceroid 2022.05.25 15:36:00
@ulpius66: "1. Nem Orbán hirdetett, hanem a magyar kormány."

Aha....Esetleg a "magyar nép" akkor már?
Orbán Viktor pragmatizmusa sodorhatja erkölcsi válságba a Fideszt. Az ötödik kormányzati ciklusát kezdő miniszterelnök ugyanis olyan erkölcsi normákat lép át a gazdasági és politikai haszonszerzés indokával, melyeket a nemzetközi színtéren egyre kevesebben tolerálnak. Hiába mondja Orbán Viktor, hogy…..
Az abortusz kérdése talán az egyik legérzékenyebb téma a közéletben és a politikában egyaránt. Ahogy az gyakran előfordul, a zsidóság álláspontja meglehetősen árnyalt, és nem feltétlenül illeszkedik sem a teljesen abortuszpárti, sem pedig az abortuszt teljesen elutasítók álláspontjához. Az…..
Nagy bűvészmutatványra készül az Orbán-kormány, hiszen a felszínen meg kell őriznie harsány nyugatellenes és csendes oroszbarát kommunikációját, miközben szinte minden szankciót megszavaz, melyeket az EU kiszab az agresszorral szemben. Az utolsó nagy próbatétel a gáz- és olajembargó kérdése, melyet…..
Miért jobbak a huszonévesek? Posztolónk szerint azért, mert önzetlenek, energikusak, nincsenek azok a problémák, mint az idősebb korosztállyal. Valamint függetlenek, nem kötik őket szabályok, lelkesek, van életük, sosem fáradtak, nincsenek kiégve, kíváncsiak és mindenre kaphatóak.   Ha esetleg…..
Visceroid 2022.04.30 17:09:26
Határátkelő Képzeld el 2022.04.27 06:30:00
Nagyon nehéz mit írni a most következő poszt elé, így maradjunk a tényeknél. Zsolt (aki korábban már írt ide Dzsibutiról) a háború kitörése előtt három évet élt Ukrajnában. Nyolc családot menekített ki a háborús Ukrajnából, ami itt következik, azokat tőlük, első kézből hallotta, vagy maga látta...
téveszmék "Ne fürgyé' le!" 2022.04.27 11:42:12
"Büdös a diszkó, én nem bírom, Büdös a sajt, de ettől finom. Büdös a lány, hát hazamegyek, Büdös a meló mindenkinek..." (Hobo Blues Band: Illatos dal)   A német Bild magazin pár napja azzal állt elő, hogy kevesebbet kéne zuhanyoznunk. Ha ugyanis spórolunk az energiával, azzal közvetlenül…..
Egy klasszikus plakát. "Elvtársak - vége van!"   Az MDF üzenete: vessünk véget a kommunista múltnak!   Az MDF vállalta a legalapvetőbb keresztény imádság némi "átfogalmazását" is!   A SZDSZ plakátja klasszikusan egyszerű.   A három férfiú közül Rajk László már elhunyt - ő tervezte a…..
Visceroid 2022.04.22 11:02:33
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mármint a szoci/komcsi időszakra gondolsz, igaz? Mert a rendszerváltás óta nem sok minden változott ebben az országban, pozitív irányban semmiképp.
A sorozatban negyedik kormányzati ciklusára készülő Orbán Viktor jelenleg épp új kabinetje névsorának összeállításán dolgozik, és a miniszterek kiválasztásánál bizonyára fontos szempont az, hogy a válságkezelés lesz a legfontosabb feladat a következő hónapokban. Az orosz-ukrán háború miatt a…..
Visceroid 2022.04.16 20:30:30
A robbanásszerűen fejlődő digitális világ nagyon vonzóvá vált a kiberbűnözők számára. A támadók kifinomult trükköket és ígéreteket vetnek be, hogy pénzt vagy értékes pénzügyi információkat csaljanak ki. Voltak már átverések unokázós csalók szerepében, és a mesés külföldi örökségről értesítő ügyvéd…..
Múlt vasárnap óta ismét felpörgött a „na jó, akkor menjünk innen!” lassan már négyévenkénti hagyománnyá váló szokása, így aztán aligha lehetne aktuálisabb Bolyongó posztja, melyben több évtizednyi tapasztalatát foglalta össze a németországi álláskereséssel és beilleszkedéssel kapcsolatban...
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
Visceroid 2022.04.05 20:30:11
Eltelt négy év, vasárnap a magyar választójoggal rendelkezők ismét dönthetnek arról, milyen irányba menjen tovább az ország. Akad, aki már leszavazott levélben, a legtöbben azonban majd csak vasárnap mennek el, ha elmennek. A magunk részéről mindenkit biztatunk a részvételre, arra, hogy éljen a…..
Orbánnak van programja: a magyarországi magyarok váljanak lelkileg „kisebbségi magyarokká”, mert ők, és csakis ők az „igaz” magyarok, akik engedelmességet mutatnak a magyar felsőbbség iránt, olyan keresztény magyarok, akik ellenállnak a nyugati „idegenséggel” szemben! Az orbánizmus lényege ez a…..
Békeidőben valószínűleg ismert vegyész vált volna Görgeiből, ám a szabadságharc újra az egyszer már elhagyott katonai pálya irányába terelte, majd élete kétharmadát kitaszítottan, árulónak bélyegezve élte le...
Visceroid 2022.04.02 15:55:33
@11110000: Maradjunk a rendszerváltás után. Akkor mindenképp.
Oroszország már a Krím-félsziget 2014-es illegális annektálása és az Ukrajna elleni katonai agresszió óta folyamatos, összehangolt, államilag irányított dezinformációs kampányt folytat a közvélemény befolyásolására. Az Oroszország és Ukrajna viszonyáról, az ukrán és orosz politikáról szóló valótlan…..
 Az 1950-es évek óta nem volt ilyen rossz helyzetben a brit gazdaság...
Visceroid 2022.03.25 14:34:26
@DFK: Na éppen ezért van ott kolbászból a kerítés, mert ki lehet mondani, ha nincs és lehet is tenni valamit érte/ellene. Orbánisztánban dicső vezérürünk megvéd mindentől (is), itt kuss a paraszt neve, mert minden Méjszáros tulajdonában van, oszt kísz.
  Ami a sikert illeti, alapvetően kétféle radikális állásponttal találkozunk. Az egyik szerint minden csakis rajtunk áll, határ a csillagos ég; a másik ennek szöges ellentéte: sorsunkat a génállományunk, a környezetünk, a neveltetésünk, a csillagok, vagy épp az előre megírt életkarmánk alakítja,…..