Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi25

0 bejegyzést írt és 1347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Attól függően, hogy mi magunk is elvált szülők vagyunk-e, biztosan másképp fogunk tekinteni azon elvált férfiakra, akiknek van gyerekük, mint akiknek nincs, és ha van gyerekünk, valószínűleg reálisabban látjuk majd a potenciális problémákat és lehetőségeket. De ha történetesen nem szingli szülőként…..
Érdekes, hogy bár több mint egy évtizede léteznek netes társkeresők, az okostelefonok elterjedéséig senkiben sem merült fel annak kutatása, hogy vajon milyen hatása lehet a partnerszerző oldalaknak a nemi betegségek terjedésére. Persze annak idején még ezek is főleg a komolyabb kapcsolatokért…..
Zsuzsi25 2021.09.21 18:30:15
@Visceroid: Ez nem igaz, hogy a netes ismerkedés kamu! Onnan lett férjem! Just say
Szoptatós párna, baldachinos ágy, bébiőr kamera. Neked, vagy a gyereknek van szüksége ezekre? Néhány hónappal ezelőtt az RTL Klub Fókusz Plusz c. műsorában utánaszámoltak szakemberek(?) segítségével a gyerek induló, illetve későbbi költségeinek. De mi az ami valóban hasznos és elengedhetetlen…..
Zsuzsi25 2021.06.23 23:56:51
@Örömhernyó:
Minis rengeteg dolgot szereztünk be hasznaltan. Kisruhák pl. , de a cipővel nem ertek egyet, a használt xipőt már valaki kijarta..... Több kárt okozunk vele, mint amennyit sporolunk.
Zsuzsi25 2021.06.24 07:01:48
@Örömhernyó: én azért jobb szeretem az újat. Mi ketten a férjemmel havi 800ezer-1 M körül keresünk. (Ezzel elvileg átlag felett vagyunk) mégis ugy gondolom, hogy ez alap egy gyerekhez. Tudom, h van aki ennel kevesebbol oldja meg, de szerintem 500 ezer és alatta keresettel, csak nyomorgás van. Ha nem találtam volna egzisztenciálisan (nem csak erzelmileg) megfelelö tarsat, én sem szültem volna. Megertem h a mai fiatalok igy vannak vele. Mondom...csak a magánkorhazinszules 500 ezertől indul
Amit a címben írtam, olyasmit általában autoriter személyiségek szeretnek írni, és egyáltalán nem tartom magam ilyennek, mégis kikívánkozik belőlem a felszólítás. A Covidnak haláleset kapcsán vagyok érintettje, ami mint egy közlekedési baleset vitte el kedves, idősebb rokonomat. Még nem volt…..
A BAH csomópontnál megjelent egy plakát, amely a fiúkat és férfiakat érintő társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet. A hirdetés a Férfihang megrendelésére került ki. A plakát rámutat arra, hogy a felmérések szerint a fiúcsecsemőket tovább hagyják sírni, mint a lányokat, hogy a korai…..
Zsuzsi25 2021.02.11 16:08:40
@pofádlapos: koszonom a kedves hozzászólást! Nem vagyok femináci. Sőt férjnél vagyok! De a fenti cikk, nekem inkabb arrol szól, hogy a pasik tobbsége cseszik tanulni, uutána meg vinnyog, hogy szar a munkája. Munkahelyi balesetben meghalt emberek, 93%a ferfi. És? Ez a nők hibaja lenne? Nem kötelező ám ilyen munkakorokben dolgozni. Lehet irodán is dolgozni. Ja hogy ahhoz tanulni kell? Ahhoz meg nem füllik a fogatok....
Zsuzsi25 2021.02.11 16:11:18
@kárárámaispj: Mindig lesznek tűzoltok, veszélyes munkakorben dolgozok stb. A hozzaszolas arrol szol, hogy MINDENKI előtt ott a lehetőség tanulni. Nők előtt is, éa férfiak előtt is. Csak, a ferfiak nem szivesen élnek vele ujabban. (Nem feltétlen egyetemre gondolok)
Utána meg a Nők a hibásak, amiért veszélyes munkakorben dolgoztok?
Zsuzsi25 2021.02.11 16:37:43
@kárárámaispj: @Almandin:
Az ugye mindenkinek tiszta, hogy amunka, az VÁLASZTOTT!!!! Mindig lesz aki elvégzi! Mindig lesznek tűzoltók, ipari alpinisták, tűzszerészek stb.k, sorolhatnám bármeddig. Minden tiszteletem az övék. De a fenti cikk, kb úgy hangzik, (meg itt a sok hozzászólás is) mintha ez a Nők hibája lenne!
Holott, szerintem simán eselyegyenlőség van ebben is. Hiszen, nők is ugyanugy
V Á L A S Z T H A T N A K ilyen munkakört....(Csak nem teszik, mert inkább mas iranyba tanulnak tovabb, - én is azert tanultam, hogy egy kényelmes irodaban dolgozhassak, es ne a soron/egyeb nehézfizikai helyen.)
Lehet, hogy félreérthető volt amit irtam, de arra próbáltam ravilagitani, hogy a férfiaknak is igyanugy van lehetősegük, MÁST TANULNI, és mást V Á L A S Z T A N I, mint valami full veszélyes munkakört! Egy sima operatori munkakor is veszelyes...
Sajnos nem talalom a statisztikát. De valahol olvastam, hogy a munkahelyi halálesetek 90%a mind olyan munkakörben történt, ami alacsonyabb kvalitást igényel. A maradek 10% volt tűzszeresz/ipari alpinista stb.
Pont fél eve törtent ott ahol dolgozom: (autoipari beszallito-multi) Meghalt egy dolgozó. 29 eves volt....(Nem tartotta be a munkakori leirasokat...kamera felvétel van róla, nem a multi próbalta elsikálni)
Felreértes ne essék, nagyon sajnaltam őt is, es a családjat is, de ő valasztotta ezt a munkahelyet, ezt a munkakört. Nemtől függetlenül, bárki VÁLASZTHAT olyan munkakört, ami nem veszélyes. Es az, hogy ezt a férfiak nem teszik, hanem elvallalják ezeket, az NEM a nők hibája!
Viszonylag ritkán szoktam külpolitikában megnyilvánulni, ennek leginkább az az oka, hogy nem élek egyszerre százvalahány országban, hogy értsem a pro és kontra érveket. Viszont a ritka kivételek azok a pillanatok, amikor ezeknek a dolgoknak magyar vonatkozása van. Most pedig újabb illusztris…..
Zsuzsi25 2020.10.27 17:44:58
@Zsuzsi25: folyt kov.
Lsd eroszak: Miert teszed előrébb egy "petezsák" életét, mint egy nőét, aki nem akarja kihordani az eroszak által fogant elősködőjét.
Zsuzsi25 2020.10.28 21:53:10
@Sir Galahad: Én azért vagyok kibukva...mert nekem volt terhességmegszakitásom. Érintett vagyok személyesen! Nem szégyenkezem miatta, büszke sem vagyok rá. Muszáj volt. Tabletta mellett!!!! besikerült. Főiskolára jártam. Azon túl, hogy apuka közölte, hogy rá semmilyen módon ne számitsak, és ő semmilyen szinten nem szeretne gyereket, ráadásnak a 10.11.ik héten derült ki a terhesség is. (Igen, végig megjött) a nődoki szerint is veszélyes, es nagy eséllyel serult gyerek szuletett v.na. Na ilyen esetben, (0 bevételem van, még se szakmám, se szülői támogatás, SEMMI (- pedig a gyerek pénzkérdés, tudom, van 2 is), mégis mi a francból neveltem volna fel akkor??? Mert az abortusz ellenzők erről már elfelejtenek emlitést tenni.
Zsuzsi25 2020.10.28 21:55:10
@Sir Galahad: K*rvára álomvilagban élsz, ha azt hiszed, hogy be tudják hajtani a tartásdijakat. Ha sikerul is olykor-olykor fellelni az apukát, a legtobb esetben, 5-10 éven át megy a pereskedés...
Nyakig benne vagyunk a COVID 2. hullámában, és ahogy jönnek a hírek arról, hogy lassan elkészülnek az első védőoltások, jönnek a kérdések is, hogy vajon egy cég kötelezheti-e a munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat.   A munkáltatók számára ez különösen fontos, hiszen egy fertőzés miatti…..
Zsuzsi25 2020.10.18 21:23:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha arra köteleznek, hogy be kell adatnom a védőoltást, azért remélem a rendkivuli felmondás játszik az én oldalamról is, (6 hónapos felmondási időm van) ... -
Zsuzsi25 2020.10.18 21:26:27
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nyilván amint lesz eg yvagy több vakcina, és ismertek lesznek a mellékhatásai, máris könnyebb lesz véleményt alkotni." - Mivel a nornálisabbja igy gondolkodik, ezért ez nem mostanában jön el. Mert senki nem akarja beadatni majd, és mivel mindenki várni fogja az eredményeket, (amik ugye nem lesznek) senki nem akarja veadatni. 22.es csapdája
Zsuzsi25 2020.10.21 08:55:17
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Hurra! Remélem sokan cselekszenek így, es akkor majd, ahogy látni fogom a véleményeket, eredményeket, e szerint adatom be én is. Félreertés ne essek, nem vagyok oltasellenes. Sőt! De azok, amiket gyerekként kaptunk oltások, több tíz éve nem okoztak különösebb gondot, es vannak hosszutávu, használaton alapulo vélemények hozzá.
Ezek az uj szerek meg kutyafuttában letrehozott, csomó lépést kihagyó, audit folyamaton gyorsan átverős modszerrel készültek. Köszönöm de én abbol egyelőre nem kérek.

@Hunyadi János1: köszi. Már tul vagyok rajta. Plazmát adni is járok, hogy segitsek. Mert SEMMILYEN tünetem nem volt. Nuku. Nyista! De ettől még nem gondolom azt hülye fejjel, hogy ez egy nem létező vírus!!! Ahogy azt sem, hogy az oltás nem szükséges. Viszont akkor is megvárnám, hogy hányan halnak/nyomorodnam bele az új, promt modon létrehozott vakcinába.
A kertgondozás velejárója a zaj, ez pedig általában a fő konfliktusforrás a szomszédokkal. A cserjék metszése, az ültetés, vagy akár az öntözés (és számos más tevékenység) persze teljesen ártalmatlanok, és nem okoznak súrlódást a közelben lakókkal, azonban van pár kifejezetten hangos tennivaló, amik…..
A bűnösök szenvedésének nyilvános bemutatása ősidők óta végigkísérte az emberi közösségek életét. A büntetés nyilvános végrehajtásának több évszázados hagyománya szerint, az állami vérhatalom a mindenki számára elérhető közösségi térben történt kivégzésekkel demonstrálta erejét. Ez az időszak…..
Zsuzsi25 2020.07.09 23:46:19
@gigabursch: @zdanee: Sajnos igaza van! Naprol napra pofatlanabbak. Egyszerüen keptelenség velük betartatni a tarsadalmi egyutteles szabalyait. A törvény rájuk nem vonatkozik, es ahova a labukat beteszik, ott az ingatlanok erteke a nullara csokken....mert csak szemetet bűzt, es koszt képesek csinálni.
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
Az előző poszt kapcsán, amit ITT találsz, szeretném megköszönni az intelligens, értelmes hozzászólásokat azoknak, akiktől ilyen érkezett! Ezeket olvasva látom, hogy talán még nincs veszve minden. Viszont amiről most írni szeretnék, az a maradékról szól. Első körben – bár számítottam rá –…..
Zsuzsi25 2020.06.04 06:40:57
@Pipas: Ahham. Azért van annyi szingli nő!
Maximum szerinted kretén. Egy ferfinek ezt akkor szokás mondania mas hímre, ha olyan Nőről van szó, aki mas ferfivel van helyette.
Zsuzsi25 2020.06.04 08:40:04
@Lorrh: ferjnel vagyok. De köszi. :)
Zsuzsi25 2020.06.04 11:06:52
@Lorrh: EZT a FÉRFIT szeretem. Mert ő Ferfi! Nagybetüvel. De a magyar ferfiak nagy resze selejt
Ahogy berobbant a mindennapi életünkbe a home office kb. 2 hónapja, és már nemcsak a jófej főnökök által biztosított juttatás, de kényszer is lett, ki is derült, hogy sokminden másképp van ezügyben is, mint hittük. Például, hogy igenis jó dolog bejárni a munkahelyre, sokan vágynak rá, vagy szükségük…..
Zsuzsi25 2020.05.24 19:00:00
@L.Cz.: Gizike! Nem nevezem meg a céget, de SSC.ben dolgoztam. 2012ben elvittek a munkat Indiába. 1.5 ev mulva hozták vissza, mert amit 8an megcsináltunk, azt ök 40en se. Es a cég global szinten felkerült a "rosszul fizeto" cegek global listájára, annyira sok számla állt már kifizetetlenül. És ezt a velemenyt mas orszagbol is hallom...
Zsuzsi25 2020.05.24 19:08:09
@jobangel: AP.s vagyok jelenleg multinál. Probalkoztak nálunk robottal, aki konyveli a szallito szamlákat. Iszonyu ostoba! Az IT.s ok meg olyan kevesen vannak, hogyha lenne szaktudasuk se biztos hogy lenne idejük fejleszteni. Ez a robotos dolog max akkor müködne, (akkor nagyon jól) ha az egész világ ugyanazt a számlázó programot használná. :D
Zsuzsi25 2020.05.25 07:51:04
@MAXVAL bircaman közíró: Álj! Az AR, az megint más. Bejovo pénzt kezelni, es osszevezetni a nyitott számlával joval egyszerubb, raadasul ha elrontja a robot, magadnál, saját portádon, konnyedén tudod korrigálni...de kimenő pénznél? Ha a bankba berogzitetted, es kikuldted a pénzt, azt az atyauristen se allitja meg. (Hozzateszem akkor mükodik jol AR.on a robot, ha a kedves vevő annyit fizetett amit mi kiszámláztunk, mert amugy nem tudja a robot sem) es persze sok cég egy ku...va statementet nem képes küldeni normálisan.... de ha AR.os voltál, ezt tudod :)
Megjelent a magyar horizonton az új közellenség: a munkanélküli. Hamarosan a rettegésre alapozott gyűlöletpolitika csúcsmodellje lehet. Egyszerre olyan ingyenélő - jószágfelzabáló, mint a migráns. Ráadásul képes ugyanazt a pszichológiai mechanizmust is beindítani, mint a hajléktalan. Ellentétben az…..
Bátorság. Azt hiszem ezt a szót egy életre lestoppolta a meleg életem, de próbálok ezen túl is gondolkodni róla. Mert ma melegnek lenni elsősorban bátorság kérdése. És igen, lehet, hogy a társadalom ma már nagyobb része elfogadó, de a társadalom bármelyik részében lehetnek elfogadó vagy akár még…..
Zsuzsi25 2020.04.28 01:49:49
@augustus28: isten???? Jár még bárki templomba? Hisz ebben a baromságban még valaki? Amugy, ha isten letezik, ritka nagy szadista
Zsuzsi25 2020.04.28 01:54:15
@morph on deer: pacsi! :)
Zsuzsi25 2020.04.28 06:49:25
@MAXVAL bircaman közíró: a kérdésemre továbbra sem feleltél! (Egyébként még senki) kinek tesz azzal rosszat, ha két férfi, vagy két nő szereti egymast? Miert betegség?
Olaszország az új koronavírus egyik európai gócpontja, úgyhogy nem érdektelen megnézni egy kint élő magyar szemén keresztül, milyen ott az élet manapság. Fejetlenség van vagy éppen rendezett viszonyok? (A legfrissebb, vasárnap reggeli hír az, hogy az olasz miniszterelnök bejelentette: április…..
Zsuzsi25 2020.03.09 07:27:50
@Csodabogár: A-aaa. Nagy tévedés. Pont ez a baj. Kb. minden 10. ember akibfertozott, lelegezteto gepre kell tenni. (Ezt kínábol tudom. Tw.ni cegnél dolgoztam sokáig, es rengrteg baratom lett Kinábol is, ill Taiwanbol is. Egyszerüen NEM tudni miért.... van aki ugy átvészeli, hogy eszre sem veszi, más ugyanabba majdnem csak belehal. (Idős fiatal, vegyesen) és egyszeruen nem tudják mi az oka...
Fiatalon álmaim netovábbja volt, hogy végre legyen egy komoly pasim. Hogy együtt lehessek valakivel, megosszam vele a gondolataimat. Például nagyon vágytam rá, hogy együtt menjünk bevásárolni. Ez most iszonyú infantilisnek tűnik, de akkoriban, félig még gyerekként az, hogy valakivel felnőtt módra…..
Zsuzsi25 2020.03.07 20:40:20
@dr. Schőn Ubul: és ez miért baj? Vagy mindent IS megkapok a ferjemtől, (most már a ferjem), vagy akkor szevasz, eltartom magam egyedül is.
Zsuzsi25 2020.03.07 20:46:50
@Andy73: tisztesseges, (normális) feher Nő, nem süllyed odáig, (és nem annyira hülye), hogy leall egy arabbal vagy fekával. Bár tény, a magyar férfiak 99%a teljesen alkalmatlan ha családalapitasról van szó. Jó volna, ha a népességfogyást nem a Nők nyakába varrnák. A férfiak is ugyanannyira (vagy talán még jobban) hibasak ebben...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! Megpróbálom röviden leírni a történteket, a lényeg hogy kb. 2018. augusztusától dolgoztam a tapéta-, parketta-, függönykereskedelemmel foglalkozó szakáruházban Miskolcon, mint értékesítő. A napokban történt,…..
Zsuzsi25 2020.02.27 20:42:25
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
Zsuzsi25 2020.02.25 16:28:59
Tisztelt Szerkesztőség! Megörültem az oldalnak, amikor rátaláltam. 1969-ben születtem, anyám egyedül nevelt hármunkat. Volt, hogy éheztünk, fáztunk, nagyon még ruhánk se volt, és emlékszem, hogy anyám kivágta a cipőnk orrát, ha kinőttük, hogy legyen mit a lábunkra húzni, és a tesómmal ha nem volt…..
Zsuzsi25 2020.02.25 13:59:14
@Almandin: Nem gond! Szüljön a nyomorra, szive joga. Csak utána ne a rendszert hibáztassa.
Zsuzsi25 2020.02.25 14:01:04
@Pipas: na ez meg a másik! Jó erzesü, európai Nő nem szül egy feketének
Zsuzsi25 2020.02.25 14:02:33
@midnight coder: így-így! Amúgy nem értek egyet. Aki nem dolgozik, ne is egyék
A szülészeti hálapénzt vizsgáló blogsorozatunk első két részében körbejártuk a hálapénz-rendszer kialakulását és a szülészeti ellátással való összefüggéseit is. Többször is utaltunk a hálapénz elfogadásának szabályozására is, a következőkben ezt a kérdést járjuk körül alaposabban: Bűncselekmény-e a…..
Zsuzsi25 2020.02.23 05:49:19
@Hungryhorse: szülésnél, csak az a férfi nem ad, aki nem szeretné életben tudni a családját! Jó nagy seggfej vagy, (vagy nem jártál még magyar szülészeten), ha buntetnéd azt aki ad!
Zsuzsi25 2020.02.24 20:51:00
@Hungryhorse: igazi seggfej vagy! Én magánkórhazban szültem, de van ismerősöm, (munkahelyen) aki majdnem belehalt a szülésbe, mert nem fizettek a dokinak, az ügyletes doki a 41 órában császározta meg! Igen, persze, lehet perelni stb. Meg lehet "elvől nem fizetek"-eskedni, de ha belehal a feleseged a szülesbe, akkor az nem fogja visszahozni!
A három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka használ okoseszközöket; főként okostelefont, tabletet és notebookot – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők annak ellenére adják…..
Zsuzsi25 2020.02.13 05:53:58
@eßemfaßom meg áll: meséket nézett rajta más nyelveken.
Zsuzsi25 2020.02.13 06:29:17
@Örömhernyó: Nem. Anyuka műkörmös, (egyébként diplomás, de nyelvet annyira nem tud) apuka meg gyárban csopvez. (Még csak nyelvet sem tud) Semmi extra. Borsodot ne hozd példának. Nekik kisebb az agytérfogatuk is, gyengebb kepesseguek..stb.

@Pic: tényleg nem két nyelvü a szülő páros. :D
Amúgy, a rokonaim! Csak tudnám b...meg :D tény, hogy jóképességü is a kislány...és ebben a korban ragad a nyelv a gyerekre. Szerintem ez nem rossz! Én nem beszélek úgy angolul ahogy a kislány. Pedig kétnyelvu kornyezetben dolgozom
Zsuzsi25 2020.02.21 06:46:52
@Pic: De mi ezen ennyire hihetetlen? Most ezen elgondolkodtam amugy....Mármint, hogy ennyi embernek ez hihetetlen. - Gondolom 40 felett vannak.... Magam a 30 as éveimben járok és sok korombeli kolléganőm mondja, hogy otthon apuka nem szól magyarul a gyerekekhez, nekem ez tök természetes. És sok pici mar ugy ment ovibol iskolába, hogy legalabb egy nyelvet tudott. Én speciel beszélek több nyelvet, de vért izzadtam érte. Nekik ez természetes. Ma egy munkahelyen, az, hogy tudsz MINIMUM angolul, annyira alap, mint az, hogy tudsz írni. És valóban, ez majd 30 év múlva fog kiderülni - kinek is volt igaza... - Én annyit látok magam körül, hogy ezek a gyerkőcök folyékonyan megtanultak nyelvet, bármilyen erőfeszítés nélkül. Mi ezzel a gond? Én eleve nem értem, miért rossz az okos eszközöket a gyerek kezébe adni. Mert arról egy kurva szó nem esett még. Ellenben van itt egy "bioanyu" melóhelyen (másik csapatban, szóval csak elmondasból tudom) - Na ő meg az én nézetem másik véglete. Az, biztosan káros. Mert a gyerek, iskolában látott eloszor sz.gepet. Anyuka meg panaszkodik, hogy "haaaat nem megy nekk" ... Hát talán nem kellett volna digitális analfabétát csinálni a gyerekből. Ez olyan hátrány a többiekkel szemben, amit már csak nagyon nehezen lehet behozni.
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Zsuzsi25 2020.02.09 07:38:38
@Helyszíni zsemle: en abszolut így erzek nőként...vallalom. és vagy a legjobbat vagy senkit!
Zsuzsi25 2020.02.09 14:14:21
@Almandin: mondjuk, egyelőre meg a nök maradnak otthon szules után. Ebben az idoszakban képesnek lennie a ferfinak arra h eltartsa a csaladját.
Zsuzsi25 2020.02.09 15:43:20
@whatisevenworse: egyfelől szoptatni nem tud, másfelől, 5x annyit keres mint én...Tehát ertelme sem lett volna.
Elsőként pár adat: Magyarországon 2018-ben a szülések 40%-a császármetszéssel zajlott, míg az anyák max. 10%-a szeretett volna császármetszéssel szülni. Azonban ne felejtsük el, hogy a császármetszés hasznos, akár életmentő* beavatkozás is lehet, ez azonban az esetek kevesebb, mint 10%-át…..
Zsuzsi25 2020.01.27 05:38:49
@Valóság nevű unokahúgotok: ennyi
!
Nekem konkrétan pont a bugyi vonal felett egy egy kb 8-10 centis vékony vágás. Strandon nem látszik, mert a bikini bugyi épp ott végződik. Mondjuk én ausztriában szültem, szóval nem tudom, hogy itt milyen munkát végeznek az orvosok.
Zsuzsi25 2020.01.27 05:44:28
@sóhegy049: na találtam képet is. Kb ennyi látszik, legelső kép a cikkben:

www.babaszoba.hu/articles/baba/Jelek_hogy_nem_jol_gyogyul_a_csaszaros_seb?aid=20190325153859

Sajnos évekkel ezelott meg kozepen huztak egy fuggoleges vágást. Mit értesz "nincs rá szukseg alatt?" Csak mert, mintha azt venném ki a szavaidból, hogy ha egy nő nem akarja végigkínlódna a 30 órást vajúdást, és emiatt eleve császárt a választja, akkor az szerinted felesleges.....
Zsuzsi25 2020.01.27 06:22:25
@sóhegy049: ha valakinek emiatt nem áll fel a feleségére, vagy emiatt fintorog, az elég nagy kretén szerintem... ezért vagyok kiakadva a Norbira is. (Most engem hagyjunk, mert az én választottam eleve a teltebb formákat kedveli, bár állitólag több ilyen férfi van, mint gondolnánk) Norbi kijelentette, hogy a nők ott basszák el, hogy szules után nem fogynak vissza. Namármost, a fogyasban ritkán kapnak támogatást a nők otthon A támogatás nem az, hogy a ferjük elmondja; hogy "támogatlak a fogyásban" - hanem az, hogy amíg anya tornázik, addig apuka szepen rendezi a házimunkát, tisztán tartja a lakást, meg a gyerekeket...meg tanul velük... és stb. Jaaaaaaaa, arra már megy a szájhuzkodás..
Mert a fentieket a nők, munka mellett csinálják ám meg!