Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ontheroad

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Youtube és a Myspace már sokakat juttatott hihetetlen hírnévhez és sikerekhez, rengeteg tehetséget fedeztek fel ezeken a kép és videó megosztó portálokon keresztül. Tegnap találtam meg Juicystar07-et (Blairt), aki szépségápolási tanácsokkal látja el számítógépek előtt ülő…..
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
Néhány csodálatos, csillogó ékszer Párizsból, ahol a napokban nem csak az haute couture divatbemutatók zajlanak, hanem a nagy ékszercégek is most mutatják be a legújabb kollekciójukat.A Boucheron gyémántokkal és zafírokkal díszített, a galaxis idéző nyakéket mutatott be. A…..
Minden, ami... Ilyet 2009.07.01 14:09:51
kaptam tegnap a piros hajú Királylánytól. Olyan gyönyörű, hogy az csak csak csuda, hamarosan egy munkán is visszaköszön, mert hát nem bírtam ki, hogy azon frissibe' ne vessem be a drágát! Nagyon kis szép, és ha a nevén akarjuk nevezni a gyermeket, akkor őt úgy hívják, hogy MAC…..
ontheroad 2009.07.02 08:52:53
@neomatsek: huhh, köszi:) Nekem két hete Váci u-ban mondta egyik "MAC-csaj", h júl. elsején jön ez a kollekció hozzánk...bár ezt eleve furcsának tartottam, mert USA-ban csak 9én debütál -igaz Szingapúrban már kijött-:/ Bár az a hölgy, aki az infót adta egyébként se szívem csücske...most se lett az:)
Keira Knightley népszerűsíti ezentúl ismét a Chanel Coco Mademoiselle parfümét.Keirát nem szeretem különösebben, a reklámfotó sem korszakalkotó, ettől függetlenül (diszkréten) figyelemfelkeltő.Szép kép, egy szép lánnyal, lenge blúzban. Éppen annyit időzök a kép…..
Nézem a tévében a Királynő c. nagyszerű műsor beharangozóját (valóságshow-szerűséget csináltak a szépségkirálynő-választásból), és a reklámban elhangzik, hogy a nyertes hölgy 1 millió forintot kap majd (gondolom, sok más, alapvetően reklámértékű nyeremény…..
ontheroad 2009.05.16 20:21:04
Hmm, jó téma:)

Genetika, táplálkozás stb...ha ezekkel nincs baj, akkor már spórol:) Nah meg mennyire érdekli a szépség "technikája" ugye...mmint pl: mit kenjek az arcomra h mindig üde és feszes legyen, mely hatóanyagok mire valók krémekben/lemosókban stb, hogyan tüntessük el szem alatti sötét karikákat, hogyan készül a gyönyörű füstös szem, hogyan kell jól lábat gyantázni/epilálni stbstb. Ha ez a kíváncsiság adott+hajlandó rászánni némi időt, pénzt tanulásra, gyakorlásra akkor kozmetikusnál már sokat spórol, és sminkest sem kell annyiszor hívni:) Fodrászhoz is ritkábban járhat, ha be tudja szárítani a haját... Manikűr/pedikűr: szintén mehet otthon, ha tudja, műköröm persze más tészta, ill ha van vmi olyan körömbaja, amihez szakember kell az is:)
Ha csak az érdekli, h szép legyek, de h emögött igazából mi áll az nem (bár ezt meg kétlem), akkor többet fog ott hagyni szakembereknél -már ha tényleg szakemberhez kerül-.
Tegyük hozzá azért, h a nagy médiába történő "berobbanás" után, a kezdeti időszakban tuti, h kevés idejük van, és igen egyszerűbb napközben beugrani fél órára lábgyantára kozmetikushoz, mint este hazaérve nekiállni holtfáradtan...
Szóval összefoglalva: kozmetikuson, fodrászon, körmösön, sminkesen, testkezeléseken tud spórolni, de sok minden kell hozzá:) És nem egy extra nagy fellépés előtt kell spórolni fodrászon, sminkesen, ez is tény:)
ontheroad 2009.05.18 10:12:11
@ElisabethB.: abszolút egyetértek fehér bőr vs. szolárium témában veled:)
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
Csecsebecse The Oscars! Lájv... 2009.02.23 06:00:00
Úgy döntöttem, fennmaradok, amíg bírok, és azonnal blogba öntöm, amit látok :-D Remélem, sikerül.Így talán nem csúszok el annyira a ruhákkal sem (mint ahogy szoktam...) - igaz, ez azzal jár együtt, hogy csak fokozatosan kerülnek fel a képek, ahogy megjelennek azok a neten.Bár…..
 Jöjjön egy kis mítosztörés.  Mindannyian kaptunk már 'tuti' tippeket az épp kibújt pattanások kezelésére, a száraz hajra, vagy épp a problémás fejbőrünkre. Mivel a bőrápolás egy útvesztő, igyekszünk minél több mindent összeszedni, ami hasznos, vagy épp hogy a…..
ontheroad 2009.01.14 11:36:58
@rennie: Aspirint kell összetörni, porrá törni, kicsi vízzel vagy termálvízzel -pl Avéne- összekeverni, arra kell figyelni, h ne legyen híg...és mehet is fel:)
Éjszaka megrendezésre került az Oscar díjátadó után a második legjelentősebb díjkiosztó gála, a Golden Globe Awards.Első körben nézzük milyen ruhákban pompázott Christina Applegate, Eva Longoria, Hayden Panettiere, Jennifer Lopez, Mary-Louise Parker és Rumer Willis.1. Christina…..
Csecsebecse kérdés 2009.01.12 12:06:24
kíváncsi egyáltalán valaki - mármint arra, hogy én hogy láttam -, hogy ki milyen ruhában volt a Golden Globe gálán?..
ontheroad 2009.01.12 12:34:47
Minden, ami... Folyt. köv., 2008.11.29 20:57:00
ahogy ígértem, lesz itt minden, mint a búcsúban, bugyis néni, Beethoven, marcipánburgonya és halálos negró. Kezdem sorban. Koncertre mentünk a Zeneakadémiára, egy ismerősünk ismerőse volt a karmester, és a "hurrá! kultúrprogram! és estélyi táska! meg estélyi smink!"…..
Gisele Bündchen az American Photo című magazin november/decemberi számának szerepel a címlapján, illetve készült egy szexi fotósorozat is a hölgyről...
Ez most vajon a jó ügy érdekében?Vagy Heidi Klum csillaga leáldozóban lenne?..
Beyonce és hatalmas ékszerek az Instyle-ban.Knowles kisasszony továbbra is gyönyörű.           képek: Instyle..
Tegnap vásároltam magamnak egy Neutralia tusfürdőt - ez eddig nem valami nagy hír, de akkor, ha hozzáteszem, hogy ez az egyik kedvencem; illetve, hogy elég sokáig nem lehetett itthon kapni (vagy csak én nem jártam soha olyan helyen, ahol vehettem volna), máris izgalmasabbá válik a…..
Tegnap szoknya, ma peep toe cipő... meg retikül... Végül is, ha Katie Holmes hordhatja a férje farmerjét... ..
Keira Knightley végre felismerte, hogy nem biztos, hogy az utóbbi időben viselt ruhák a legideálisabbak az alkatához. Most egy nyakig zárt, fekete, ezüst levelekkel/virágokkal díszített, gyönyörű szép Chanel Haute Couture ruhában jelent meg  a The Duchess New York-i premierjén.…..
Minden, ami... Málna 2008.07.16 13:26:00
Imádom a málnát. Enni-inni, fagyiban és színben, széjfényben és tusfürdőben, bokorról mosatlanul és kistálkában olvasás közben... Pici vaníliával, tejszínnel és egy csöpp citromlével összeturmixolva, mentalevéllel a tetején. Lollo salátával, sült pulykamellel és…..
Emlékszik még erre valaki rajtam kívül? Az egyik kedvenc sorozatom volt gyerekkoromban, a Sky meg a Super Channelen ment (ugyanebben az időszakban anyám a 6 millió dolláros nőre, meg a Hulkra volt rákattanva). Szóval, ha valakinek megvan a színes hajú rockercsaj, akinek marha jó cuccai…..
bejegyzés: szombaton lesz a polgári esküvőnk, és egy picit izgulok. Nagyon. Na jó...NAGYON!!!                 Természetesen a káposztaleves/rizsleves/szétválasztós/Norbis/Alexandrás projekt kudarcba fulladt, még mindig nem…..