Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskolások

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 4:10-kor kellet indulni, ami elég korán volt, de jó hangulatban voltunk. Az út elején majdnem mindenki csak aludt. Délelőtt 11:10 – kor léptük át a határt. Ezután első megállónk Aradon volt, ahol felszállt Robi, az idegenvezetőnk. Majd elmentünk az emlékműhöz, ott…..
Reggel 8-kor reggelivel kezdtünk. 8-30-kor indultunk Csíksomlyóra. Itt egy római katolikus kegytemplomba mentünk be. Közelebbről is megnézhettük a csíksomlyói Szűz Mária szobrot, ami egy díszes, és egy nagyon szép szobor. Következő megállónk Csíkszereda volt. Az ide vezető…..
Ma is mint tegnap 7:30-kor keltünk. 8-kor bőségesen megreggeliztünk. Reggeli után Máréfalvára mentünk megnézni a székelykapukat, ami gyönyörű látvány volt. Utána Székelyudvarhelyre utaztunk ahol megnéztük a Fő téren Orbán Balázs szobrát és a református kollégiumot.…..
Reggel korábban kellett volna kelni, viszont elaludtunk így 6 óra helyett 7 órakor keltünk. Kb. 5 perc alatt elkészültünk, majd rohantunk a buszhoz, hogy berakjuk a bőröndöket. Ezután reggeliztünk, majd búcsúzkodtunk a panzió vezetőitől és az ott dolgozóktól. Utunk először…..