Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pixi50

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
Pixi50 2015.09.13 08:16:55
Most nem olvastam előzetesen végig az írást, nehogy egy összkép délibábjának hatása alá kerülve kritikai szemléletem elveszítsem. Tehát, ahogy olvasom és jönnek a gondolataim.

"Az univerzum két, egymással szemben álló erőhatás dinamikus egymásnak feszülése révén keletkezett. Az első erőhatás maga az Egy, az Egység. Néhányan Forrásnak nevezik ezt, mások Istennek, vagy Istennőnek. Többféle megnevezést használnak erre. A másik erőhatás a véletlenszerű kvantum fluktuáció. Az egész univerzum e két egymással ellentétes erő egymásra hatásának eredményeképpen jött létre."

- Az EGY mindent magába foglal a tanítások szerint. Ebből következően semmi nincs az EGY-en kívül, mert minden benne van, belőle keletkezett. "A világegyetem (latinosan univerzum) csillagászati fogalom, minden létező összességét jelenti." Ha ez az univerzumnak nevezett alkotás két erő egymásra hatásából jött létre és születik folyamatosan, akkor az EGY mint létező nem része az univerzumnak, hanem oka. Ebben a minőségében az univerzum része az EGY-nek!

"A sötétség soha nem lett megteremtve! Az ugyanis saját magától jött létre. "

- Ahogy az elsőként idézett részben láttuk, már a világegyetem keletkezésének magyarázatában megjelenik a megosztás szándéka, amikor az EGY csak az egyik tényező szerepébe redukáltatik az értelmezés szerint. Ennek a hibás (talán nem véletlenül hibás!) magyarázatnak logikai folyománya a másodikként idézett kijelentés, amelyben már a sötétséget kivonja a magyarázat a teremtett világból, ezzel önálló létezőként szembeállítja vele és a továbbiakban valószínűleg eszerint is szándékozik tárgyalni szerepét. Pedig a sötétség szintén része az EGY-nek, ahogy egy napunknak része az éjszaka is. Mindkét napszaknak megvan a saját szerepe és ez a felismerés a kozmosz sötétjére is igaz. Hogyan is lehetne elválasztani a fényt a sötétségtől, ha meggondoljuk, hogy testi érzékelésünk számára a kozmosz hatalmas terei sötétek és hidegek, ugyanakkor a halálközeli élmények vizsgálata, regressziós hipnózisban tett utazások tapasztalatai alapján, testenkívüli (tudati) érzékelés szerint pedig csupa fény és szeretet. Itt tetten érhetjük testi létezésünk abszolutizálásának egy káros következményét a dualitás tapasztalatát, amely annál erősebb, minél inkább elszakadunk szellemi forrásunktól. Erre a kettősség tapasztalatra épülhetett rá a megosztó szándék, amikor a látszólagos kettősséget önálló létezőkként kezelve, funkciójuk komplementer voltát elhallgatva egymással szemben lettek kijátszva.

"A szenvedésnek semmi értelme és jelentése sincs."

- Itt megint kötözködhetnékem támadt, mivel ezen logika alapján a betegségnek sincsen jelentése, pedig tudható, hogy van. Legalább is testi létezésünkben hibajelzés szerepet tölt be. A szenvedésnek akkor nincs jelentése, ha az nem saját teremtményünkként száll vissza ránk! Erre a vonatkozásra pedig nem szoktak figyelni a megmondó emberek, de általában mi magunk sem szoktuk észrevenni a jelen szenvedése és korábbi cselekedeteink közti összefüggést. Ez a kijelentés pontosan a forrás törvényének figyelmen kívül hagyását eredményezi, ezáltal egy alapvető ismeretet rejt el az emberek elől a világegyetem működéséről. (A forrás törvénye kimondja, hogy minden teremtmény előbb-utóbb visszatér a forrásához, teremtőjéhez. Ebben az összefüggésben mindenki teremtő, jó vagy rossz cselekedetek forrása.) Ennek a törvénynek figyelmen kívül hagyása jelentős mértékben hozzájárul jelen társadalmunk problémáihoz, mert sorsunkban nem ismerjük fel korábbi teremtésünk eredményeit. Emiatt hajlamosak vagyunk nehéz sorsunkat külső okokkal magyarázni, kifelé mutogatni, amit a három térítő vallás is erősít.

"Az összeesküvésben részt vevők tetteinek sincs értelme, mert azok nem egy magasabb perspektívából eredeztethetők. Azok pusztán reakciók egy alacsonyabb szintű kvantum valóságra, amely soha nem integrálódott vagy olvadt be az Egységbe."

- Igen! Ha az első alapvetést (amelyről kimutattam hibás voltát) elfogadtuk volna, akkor azon a logikai úton ide érkezhettünk volna magunk is. Mivel nem fogadtuk el, ezért ezt is visszautasítjuk!

A hibás logika csapdájáról egy tanulságos vicc:
- Hogyan fér el négy elefánt egy Trabantban? - Nem tudom!
- Kettő elől, kettő hátul! - Aha, idáig értem!!!! (marhaság, de van benne logika.)
- Na és honnan lehet tudni, hogy az elefántok az Operába mentek? - Fogalmam sincs!
- Hát ott áll a Trabant az Opera előtt! - Na ezt jól benyaltam!

- Érdemes ezt még tovább elemezni? Majd meglátom.
Pixi50 2015.09.14 20:57:40
@László Sebestyén: Jó, hogy szólsz!:-))
A most következő két részes cikkünk a Föld bolygón zajló kozmikus kísérlethez kapcsolódik. John Lash egy autodidakta kutató, aki kísérleti miszticizmussal és mitológiák kutatásával foglalkozik. Munkáiban főleg a gnosztikus tanítások újraértelmezését adja és eredeti…..
Pixi50 2015.09.12 15:02:35
@Magyar Sámán: A szőrszálhasogatást nem pejoratív értelemben, hanem az aprólékos odafigyelésre értettem. Nem vagyok rossz véleménnyel a szövegelemzés eme módszeréről és magam is szoktam alkalmazni. Elemzésed olvastán szembesültem azzal, hogy az általam látott konzisztencia egy eklektikus szövegtartalmon alapul, amelynek belső ellentmondásait részben magam is érzékeltem, de végül mégis egy délibábkergető irányba ment el hozzászólásom, beleképzelve a mondanivalóba olyasmit is, ami a szövegből egyáltalán nem jön le.
Mindezek ellenére a hsz-ben leírt véleményem nem változott meg, csupán azzal szembesültem, hogy nem teljesen a témaadó íráshoz szóltam hozzá. Mindenesetre belőlem ezt hozta ki az előadás szövege, ezt tartottam fontosnak leírni.
Pixi50 2015.09.12 17:19:04
@Magyar Sámán: Igen! Mindig azt látjuk meg a világból, amit ismerünk, amire számítunk, amit elképzelhetőnek tartunk.

Szép napot neked is!:)
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Pixi50 2015.04.25 20:06:26
"
Az üreges Föld elméletről

(Írta Mark Harp 107. Norholmes Memphis TN38111 USA)
Egy 1914-es amerikai szabadalom azt állítja, hogy bolygónk, a Föld egy üreges gömb, sarki nyílásokkal és saját központi nappal. Szilárd bizonyítékok látszanak ezt alátámasztani.

Az aurórai Gardner B. Marshall (USA Kane Állam, Illinois város) 1912.november 25.-én benyújtotta felfedezési kérelmét az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi Hivatalába.
Kilenc hónappal később, 1914. május 12.-én ez a szövetségi ügynökség megadta Gardner úrnak a 1096102 számú Egyesült Államok- beli szabadalmat, a valaha kiadott második legfontosabb tudományos dokumentumot. Tudományos értékét csak az 1903-ban benyújtott mechanikus repülés felfedezése – Orville és Wilburn Wright által – szárnyalta túl. Olyan okok miatt, amelyekkel Gardner úr nem számolhatott előre a korai 1900-as években és amelyek mára már teljesen világossá váltak, az ő felfedezése hamar minden idők legmagasabb besorolású katonai titkává vált.

1913-ban Gardner megírta eredeti könyvét, kétségkívül bizonyítván, hogy a Földünk egy üreges gömb. Oly hatalmas mennyiségű volt a bizonyíték, amit folyamatosan gyűjtött csillagászati tanulmányokból és sarkkutatások által, hogy 1920-ban 450 oldalra bővítette könyvét. A címe: „Utazás a Föld belsejébe, avagy tényleg felfedezték a sarkokat?”(A Journey to the Earth’s Interior, or Have the Poles Really Been Discovered?!”)"

(...)
"Az Egyesült Államok 1096102 sz. szabadalmi bejegyzése Az üreges Föld elméletéről bizonyítást nyert William Reed tudományos könyvei és Marchall Gardner kétséget kizáró elméleti bizonyítékai alapján, melyek különösképpen pontosaknak bizonyultak.

Ha valaki összehasonlítja ennek a felfedezésnek hatalmas jelentőségét azzal az agyonhallgatással, ami a jelentősebb sajtóorgánumoknál történik, nyilvánvalóvá válik, hogy ez egy az egész világra kiterjedő összeesküvés. Miért?

A híres bejegyzetlen légijárművek az un. azonosítatlan repülő tárgyak a logikus válasz. Még ha figyelmen kívül hagyjuk a többi aspektusát az UFO helyzetnek, legalább ezen járműveknek, legalább néhányának az azonosítása teljesen megtörtént számtalan katonai és kereskedelmi ernyőkön megmért radar-kapcsolattal. A józanész könnyedén megtalálja a logikus kapcsolatot az UFO-k hirtelen megjelenésével 1947-ben és technikai fejlődésünk fellendülésével a 40-es években. Pl. atombomba, hangsebesség feletti repülés, radar, televízió stb. Ha a civilizációnak, amely ezeket a légijárműveket használja, egy távoli bolygón lenne a főhadiszállása, legkevésbé se lenne érdeklődő- Másfelől, ha a mi belső világunkat lakják, borzasztóan érdeklődők lennének .– Leginkább a mi atomfelhasználásunk miatt. Megvan a lehetősége, hogy az atomenergia el fog vezetni, (vagy már elvezetett) az antianyag végső technológiájához – gravitáció, tehetetlenség megfordítása, más néven az antigravitációhoz."

A teljes cikk helye:
merkur.mantraszabadegyetem.hu/index.sqn?&&md=main&nd=31&id=2

A szabadalmi azonosító alapján pedig a szabadalmi leírás és fakszimiléje is elérhető az interneten.
Hinni viszont nem kötelező!
"ABDE" vezénylői folyosó részlete a "C" rész felől közelítve. Jobbra a lépcsőházból nyílt a vezénylő, balra a kazán mintavételi állványt rejti az elosztószekrények fala. Távolabb pedig az irodaépületbe kanyarodott a folyosó. Balra a nagy forgó ablakok szolgálták a…..
A százhalombattai terepszemle eredménye, az Erőműben tapasztalt szeretetteljes fogadtatás és az előfelvételi javaslat olyan érzést keltett bennünk, hogy jó úton járunk. Olyan ajtón kopogtattunk, ahol szinte ránk vártak és ez a fogadtatás első perceitől kezdve nyilvánvaló volt.…..
Solymosi László vagyok. Az erőművesek közül sokan Pixiként ismernek, ezért itt is ezt a nevet használom. Az erőműben eltöltött utolsó éveimben feladataim közé tartozott az erőmű műszaki dokumentációjának a kezelése. Ez azzal is járt, hogy a fellelhető fényképeket én…..
Az erőműben eltöltött évtizedek - talán nem tévedek nagyot - mindenki számára életre szóló élményt jelentettek. (Akinek nem, az úgysem fogja ezt a blogot megtalálni!) A DHV a szocialista iparosítás kiemelt létesítménye volt, ennek számtalan előnyével, mely még azon…..